CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : Addy_Kemp ve Rondy_Arbeit
Olay Tarihi: "SS"
Olay Zamanı: "SS"
Oyun için adınız: Sirius_Lecter
CK etmek isteme sebebiniz : Şahıslarla araç hırsızlığı konusunda bir anlaşma yapılacaktı.Araç çalarken yardım etmemizi istediler.Silah kullanmadan yardım edebiliriz dedik fakat bunu kabul etmediler.Polislere karşı silah kullanmamızı istediler.Biz de bunu kabul etmedik.Cezasının büyük olduğunu belirttik IC'den.Anlaşmayı kabul etmeyince bizi korkak ve güçsüz gördüler.Bunu açıkça söyledi Rondy_Arbeit.Yanımızdan giderken güçlü değilsiniz diyerek gitti.Anlaşma olmadı yani aramızda.Daha sonra Rondy_Arbeit ve Addy_Kemp onları reddettik diye olmalı, sürekli bizim birliğimizin bölgesine gelerek rahatsız etmeye başladılar.Birliğimizin olduğu sokağa hızlıca girerek araçlara çarptı, bende yavaş ol Rondy dedim.Yanında diğer arkadaşı Addy'de vardı.Addy'nin bana dediği şey şu, "Annenin üzerine sürmüyoruz en azından güzel çocuk."Ben kendi bölgemde düzgün bir şekilde konuşuyorken bile bile bana o cevabı veriyor çünkü onları reddettik.Olay sırasında sordum benimle böyle konuşamazsın anladın mı dedim hiçbir şekilde cevap vermedi.Rondy'e "Sür amına" diyerek cevap verdi.Oradan gittiler.Neyse dedim o gün.Daha sonra Idlewood'da arkadaşlarla müzik dinleyip rol yaparken Addy_Kemp yanıma geldi "Naber sikik" diyerek Rondy_Arbeit'le birlikte araca binerek uzaklaştılar.Bizim bölgemiz yetmedi bir de gelip Idlewood'da kışkırtma yapıyor.Takip ettik sorduk ne oluyor diye.Yine cevap yok kaçtılar.Kaçtıktan sonra bizim bölgemize giderek beni sormuşlar diğer çete liderine ona karşı takındığı tavırlar da SS'lerde mevcut.Direkt ters tavırlarla küfürlerle."Ananın amı" gibi türkçe terim kural ihlalleriyle beni diğer çete liderine soruyorlar.Oraya gittim ve orada silahlar çekildi.Addy_Kemp oyundan düştü Rondy_Arbeit araçla kaçtı biz onun peşine gittik motorla.Zaten SS'te var oyuna girer girmez de beni sordukları çete liderini AK-47 ile yaralıyor.Daha sonra onları takip ederken bir yere pusmuşlar ve araçlarından inerek üzerimize sıktılar beni yaraladılar ve "yerde yaralıyken, aktif çatışma yok iken" hastaneye gönderdiler.Bir kural ihlali daha yaparak.Motorda ben arkada olduğum için yaralanınca arkadaş devam etti uzaklaştı oradan.Bunlar yetmedi, beni yaralıyken öldürüp hastaneye gönderdikten sonra, araçlarına binip bizim bölgemize tekrar gitmişler ve diğer çete liderini ikinci kez tekrar öldürmüşler.İki kişi bizim olduğumuz bölgeyi basıyorlar ve daha ilkinden zaman geçmeden bir daha öldürüyorlar.Bu nedenle artık onlara karşı hoşgörü ile davranmak olmaz, CK talebi istiyorum.Sürekli rahatsızlık veriyorlar.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar: Burada Rondy'e düzgünce yavaş gitmesini söylerken Addy'nin takındığı tavırlar var.

Chat'teki "Jason Rutski" oradan geçen bir taşımacı arkadaş olayla ilgisi yok.Addy'nin tavırları hala devam ediyor burada.Addy "Sür amına" diye ters yaptıktan sonra gittiler burada.

Addy'nin kışkırtmaları hala devam ediyor bu ss'te.Idlewood'da takılırken gelip "Naber sikik" diyor ve ikisi kaçıyorlar.

Bizim bölgemize giderek beni soruyorlar ve çete liderlerinden birine takındığı tavırlar görülmekte.(Türkçe terim kural ihlali de var)

Daha sonra Addy_Kemp oyundan düşüyor ve tekrar girdikten sonra hemen Will_Partler'ı öldürüyor ve kaçıyor.

Kışkırtmalardan sonra da bir yere pusarak yaralıyorlar ve hastaneye gönderiyorlar.(kural ihlali'de var şikayet açıldı bu nedenden kabul edildi)

Burada hastanede spawn olduğum görülmekte.

Bu olaylardan sonra yetmezmiş gibi çete liderlerinden birini ikinci kez "bizim bölgemize" gelerek tekrar öldürüp kaçıyorlar.