Günümüzde kiripto para üretimi yapılması için mining makinaları sayesinde üretim yapılıyor. Ve kaçak yollardan da bitcoin elde edilebiliyor.
Kripto para üreten makinalar yoluyla kaçak yoldan coin elde edicez ve elde ettiğimiz coinleri pazarda kullanıcaz yani satıcaz. Bunun için tabi bi sisteme ihtiyaç var. Şöyle ki:
*Darkwebden mining yapmak için sipariş vererek elde edicez aletleri. Ücreti 5 ila 10 bin arası olabilir.
*Evimize gelicek ve evimizden çıkardığımız an envanterimizde taşıyacağız.
*Envantere düşer düşmez aktive olacak ve sadece bir makina taşıyabilicez.
*Her makinanın bir ömrü olucak sonsuza kadar üretemeyecek.
*Bir saat boyunca envanterde kalıcak ve 50 dakika boyunca üretim yapacak son 10 dakika bitcoinleri almamız için süre verilecek, elde edilen coin miktarı yöneticiler tarafından belirlenecek tabikide.
*Elde edilen coinleri olağan sistem satışında satabilicez ya da biriktiricez.
*Eğer makina üzerindeyse kişiyi pd veya şerif kontrol ederse cezaya çarptırılıcak.
**Son olarak tabi bu kısım ilerisi için olursa şayet, viplere ayrıcalıklar tanınabilir örneğin; gold vip günde 3 mining silver 2 bronz 1 ekstra makina alabilecek. Standart kulanıcılar günde 1 adet.
Seviye olarakta 12 veya 13 levelda bu mesleğe girebiliriz.
**Elde edilen coin miktarı rasgele veya standart olabilir. Kur zaten halihazırda mevcut.
** 50 dakika bitiminde /coinlerial yaparak üretilen coine sahip olabiliriz.
Printer tarzı sistemler gördüm para birikiyordu, Rina da coin var bu tarz bi üretim olabilir diye düşündüm ama var olan bitcoin çok aktif şekilde kullanılımıyor. Böyle İllegal yollardan edinilirse belki piyasasında bi canlanma olabilir diye düşünüyorum.
Oluru var mı, sistem yapılabilir mi bilmiyorum ama hoş meslek yalan yok.