Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sex Money Murda

Başlatan niggayağız, 12 Mayıs 2021, 03:35:12
Okunma sayısı 10231 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PRINCETON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 03 Şubat 2024, 23:15
Toplam oynama: 218 gün, 11 saat
Köken: Japon
Son giriş: 11 Mayıs 2023, 18:48
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sex Money Murda
« Yanıtla #20 : 12 Mayıs 2021, 23:11:56 »

Çevrimdışı niggayağız

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 11 Haziran 2021, 02:23
Toplam oynama: 42 gün, 20 saat
« Yanıtla #21 : 12 Mayıs 2021, 23:13:16 »
:dislike: :dislike:
Sadece senin tanıtımına düşüncemi yazdım diye, gelip burda spam yapman beni güldürüyor biliyorsun değil mi?

Çevrimdışı Tiny Beezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Ocak 2022, 21:06
Toplam oynama: 83 gün, 11 saat
« Yanıtla #22 : 12 Mayıs 2021, 23:27:59 »
:dislike: :dislike:
Sadece senin tanıtımına düşüncemi yazdım diye, gelip burda spam yapman beni güldürüyor biliyorsun değil mi?
Sanırım spam değil eleştri yaptığımın farkında değilsin? Diğer yazan kişilere de söylesene onu? :embarrassed2:

Çevrimdışı hisPANIKK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Aralık 2023, 23:16
Toplam oynama: 122 gün, 4 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #23 : 12 Mayıs 2021, 23:39:32 »
Wikipedia copy paste sevdim çok emek verdin mi tanıtımı hazırlarken?
Spoiler:
wikipedia dan almasına bir şey demiyorum bilgileri toplayıp kendisi harmanlayabilir fakat direk kopyalayıp yapıştırmak  :like:
2

Çevrimdışı vuslat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Ekim 2023, 01:59
Toplam oynama: 126 gün, 16 saat
« Yanıtla #24 : 12 Mayıs 2021, 23:53:54 »
Wikipedia copy paste sevdim çok emek verdin mi tanıtımı hazırlarken?
Spoiler:
wikipedia dan almasına bir şey demiyorum bilgileri toplayıp kendisi harmanlayabilir fakat direk kopyalayıp yapıştırmak  :like:

çok haklısın kardeşim.  :helal:
1

Çevrimdışı chicky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Yunan
Son giriş: 12 Mart 2023, 21:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 19 Haziran 2023, 18:55
Toplam oynama: 78 gün, 15 saat
« Yanıtla #25 : 13 Mayıs 2021, 01:01:04 »
Burda birlik hakkında eleştiri yapan arkadaşlarıma ilk öncelikle sevgilerimi iletiyorum; Artı olarak isterse milyonlarca kez açılsın ama birlik moderatörü bu birlik tanıtımını onayladıysa bir bildiği vardır ki onaylamıştır, artı olarak birlik tanıtımı wikipedia olabilir fakat şöyle birşey var, belki de birlik lideri sadece birlik hikayesini wikipedia'dan alıp devamını yaptığı rollerle göstermek istiyor, hepinizden EMPATİ EMPATİ EMPATİ kurmanızı diliyorum sizlere kucak dolu sevgiler canlar, hayırlı bayramlar.

Çevrimdışı vuslat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 13 Mayıs 2021, 01:57:21 »
Burda birlik hakkında eleştiri yapan arkadaşlarıma ilk öncelikle sevgilerimi iletiyorum; Artı olarak isterse milyonlarca kez açılsın ama birlik moderatörü bu birlik tanıtımını onayladıysa bir bildiği vardır ki onaylamıştır, artı olarak birlik tanıtımı wikipedia olabilir fakat şöyle birşey var, belki de birlik lideri sadece birlik hikayesini wikipedia'dan alıp devamını yaptığı rollerle göstermek istiyor, hepinizden EMPATİ EMPATİ EMPATİ kurmanızı diliyorum sizlere kucak dolu sevgiler canlar, hayırlı bayramlar.

aynen öyle kardeşim.  :helal:

Çevrimdışı Joon seo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ekim 2023, 02:47
Toplam oynama: 140 gün, 17 saat
Son giriş: 12 Nisan 2025, 01:13
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #27 : 13 Mayıs 2021, 02:06:04 »
Madem öyle, bende şimdi SMM açayım. Nasıl fikir? Ne düşünürdün bunun hakkında? BM'ye değil, sen önce kendi bilincinle bu birlik önceden açılmış diye kontrol edersin, yaptığınızı gerçekten hoşnut bulmuyorum. Yörürülükte o kadar iyi çeteler varken SMM'yi açıyorsunuz. :D

Çevrimdışı hisPANIKK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2023, 23:16
Toplam oynama: 122 gün, 4 saat
« Yanıtla #28 : 13 Mayıs 2021, 02:07:09 »
O zaman kardeş milletin açtığı tanıtımlara gidip bok atmayacak. Kendi tükürdüğünü kendisi yalamayacak, bu kadar basit. Milletin tanıtımlarına gidip ota boka laf söylemesin. İnsanların rol zevkini başlamadan bitirmesin. Şu zamana kadar açılan herhangi bir birliğe ne salladım nede kötü yorum yaptım. Açan açsın umurumda olmaz.:like:
Spoiler:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=159141.0 Şu birliği açtığımda yaptığı yorumlara bakın. Tükürdüğünü yalamasın bari.:like:

Çevrimdışı vuslat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 13 Mayıs 2021, 02:08:27 »
O zaman kardeş milletin açtığı tanıtımlara gidip bok atmayacak. Kendi tükürdüğünü kendisi yalamayacak, bu kadar basit. Milletin tanıtımlarına gidip ota boka laf söylemesin. İnsanların rol zevkini başlamadan bitirmesin. Şu zamana kadar açılan herhangi bir birliğe ne salladım nede kötü yorum yaptım. Açan açsın umurumda olmaz.:like:
Spoiler:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=159141.0 Şu birliği açtığımda yaptığı yorumlara bakın. Tükürdüğünü yalamasın bari.:like:

aynen öyle bu arada.