Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sikorsky UH-60 Black Hawk

Başlatan SAHMERA, 11 Mayıs 2021, 01:44:44
Okunma sayısı 6638 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SAHMERA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 23:51
Toplam oynama: 239 gün, 20 saat
Birlik: ****** *****lie
Sikorsky UH-60 Black Hawk
« : 11 Mayıs 2021, 01:44:44 »
Öncelikle bu AR-GE konusunu ayrım yapmadan objektif şekilde incelemenizi istiyorum.
Bilindiği gibi birçok özel map basılıyor, hood onaylı mahalle basılıyor, bazı olaylarda onlarca PD RK oluyor. Bu gibi durumlarda AİR birimleri çok saf dışı kalıyor. Polis canı tehlikeye düşüyor. Sunucu Sikorsky UH-60 Black Hawk markalı tabii bu oyun içinde ki markasını bilmediğim için genel markasını söylüyorum. Tepeden otomatik ateş açan atak helikopterleri var. Bunlar hiç kullanılmıyor. Olası bir map baskınında içeride onlarca kişi oluyor ve direkt çatışma çıkıyor. Hiç olmadı bu atak helikopterlerinin tepede durması ve olası duruma karşı ateş açması mantıklı olur. Şimdi diyecekler ki PD çok güçlü, zaten çoğu özel mapde ev var, mahallelerde ev var gerekirse buralara girilir fakat zaten bu helikopterler hep ateş açmayacak, duruma bağlı olarak ateş açacak. Abi içeride cana kast durumundan aranan kişiler varken direkt polisin içeriye yayan girmesi birçok durumda mantıksız kalıyor. Önce uyarı, sonra tepeden PG yapmadan, yani abartmadan atak helikopterleri ateş açsa, sonra çatışma çıksa daha iyi olur. Dediğim gibi en azından havada kalsın araçlar. Çok kritik durumlarda sahaya çıksınlar. Teşekkürler, iyi günler.

Çevrimdışı dipsydoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 14:49
Toplam oynama: 20 gün, 5 saat
Son giriş: 03 Şubat 2024, 16:03
Toplam oynama: 356 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:17
Toplam oynama: 16 gün, 15 saat
Ynt: Sikorsky UH-60 Black Hawk
« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2021, 01:59:33 »
Onlar terör operasyonlarında falan kullanılıyor, suçluların evlerini basarken hiç helikopterle ateş edildiğini görmedim.
1

Çevrimdışı SAHMERA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2021, 02:00:52 »
Onlar terör operasyonlarında falan kullanılıyor, suçluların evlerini basarken hiç helikopterle ateş edildiğini görmedim.
Özel maplarde terörizmden aranan adamlar var kanka, tepede hiç olmadı durması lazım bunların. Olası bir durumda ateş açmak için. Zaten füze atmıyor bu silahlar, en kötü yayilim ateşi açarlar. Her attığını da vurmuyor.
1

Çevrimdışı Masdenk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Polina Munoz Lv.27
Son giriş: 20 Şubat 2024, 23:16
Toplam oynama: 183 gün, 15 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 17 Şubat 2023, 21:07
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 21:29
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 12 Mart 2023, 19:46
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2021, 02:13:15 »
Arkasına binilen helikopter var zaten.

Çevrimdışı SAHMERA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 11 Mayıs 2021, 02:19:31 »
Beyler şunu da belirteyim, il-legal çok güçsüz kalıyor diyen arkadaşlar,
Zaten AİR birimleri M4 ile araçtan sarkarak daha fazla hasar vurabilir, çünkü atış kapasitesi daha iyi, hele hele helikopterden sarkıp sniper ile vurduklarını düşünün, burada Sikorsky daha çok güçsüz kalıyor, zaten hasarı fazla değil, yayilim ateşi açıyor ve onunla bir adama mermi isabet ettirmek çok daha zor.

Çevrimdışı atha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2024, 10:53
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ekim 2024, 00:18
Toplam oynama: 31 gün, 19 saat
« Yanıtla #5 : 11 Mayıs 2021, 02:23:31 »
Direk hunter adlı askeri helikopter oyuna eklensin ne gerek var. Hem füze atabiliyor hem seri bir şekilde minigunu ile tarayabiliyor. Suç bastırmacı bazı kişiler için daha kolay olur. Desteklemiyorum
1

Çevrimdışı Dogukan ELPE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 11 Mayıs 2023, 01:28
Toplam oynama: 279 gün, 23 saat
Köken: Koreli
Son giriş: 08 Mayıs 2023, 22:58
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #6 : 11 Mayıs 2021, 02:55:04 »
Öncelikle bu AR-GE konusunu ayrım yapmadan objektif şekilde incelemenizi istiyorum.
Bilindiği gibi birçok özel map basılıyor, hood onaylı mahalle basılıyor, bazı olaylarda onlarca PD RK oluyor. Bu gibi durumlarda AİR birimleri çok saf dışı kalıyor. Polis canı tehlikeye düşüyor. Sunucu Sikorsky UH-60 Black Hawk markalı tabii bu oyun içinde ki markasını bilmediğim için genel markasını söylüyorum. Tepeden otomatik ateş açan atak helikopterleri var. Bunlar hiç kullanılmıyor. Olası bir map baskınında içeride onlarca kişi oluyor ve direkt çatışma çıkıyor. Hiç olmadı bu atak helikopterlerinin tepede durması ve olası duruma karşı ateş açması mantıklı olur. Şimdi diyecekler ki PD çok güçlü, zaten çoğu özel mapde ev var, mahallelerde ev var gerekirse buralara girilir fakat zaten bu helikopterler hep ateş açmayacak, duruma bağlı olarak ateş açacak. Abi içeride cana kast durumundan aranan kişiler varken direkt polisin içeriye yayan girmesi birçok durumda mantıksız kalıyor. Önce uyarı, sonra tepeden PG yapmadan, yani abartmadan atak helikopterleri ateş açsa, sonra çatışma çıksa daha iyi olur. Dediğim gibi en azından havada kalsın araçlar. Çok kritik durumlarda sahaya çıksınlar. Teşekkürler, iyi günler.

DESTEKLENDİ!

Çevrimdışı SeniorPilot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Mason Lv.17
Son giriş: 02 Ağustos 2021, 23:03
Toplam oynama: 93 gün, 22 saat
Birlik: ******* **ite
« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2021, 02:58:01 »
Çok OP olur. Desteklemedim.
1

Çevrimdışı Vilgefortz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Ocak 2023, 22:07
Toplam oynama: 42 gün, 12 saat
« Yanıtla #8 : 11 Mayıs 2021, 03:27:58 »
Direk hunter adlı askeri helikopter oyuna eklensin ne gerek var. Hem füze atabiliyor hem seri bir şekilde minigunu ile tarayabiliyor. Suç bastırmacı bazı kişiler için daha kolay olur. Desteklemiyorum
Gülüm ben de desteklemedim ama senin gibi sert bir eleştiri yapmadım. Sunucuda ki DayZ maplari çok mu gerçekçi ki böyle bir AR-GE'ye sert yanıt yapıyorsun?

Çevrimdışı moonlightt

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lexa Meadows Lv.30
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:42
Toplam oynama: 216 gün, 18 saat
Son giriş: 18 Aralık 2022, 11:34
Toplam oynama: 46 gün, 21 saat
« Yanıtla #9 : 11 Mayıs 2021, 03:39:25 »
askeri bir helikopter ve böyle bir şeye gerek yok. Normal helikopter iş görüyor. Rol farklılığı falan dersin ama kim olursa olsun terör eylemi olmadıkça öyle bir helikopter şehirde bulunmaz mantıklı düşününce.