Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Çimento Mesleği

Başlatan 134, 10 Mayıs 2021, 18:55:25
Okunma sayısı 1426 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Expected

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Alfaro Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 03:25
Toplam oynama: 64 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Çimento Mesleği
« Yanıtla #10 : 11 Mayıs 2021, 11:32:32 »
Mantıksız geldi bana kaza yapmışsın sonuçta çok da doğru olmaz parayı alabilmek

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 11 Mayıs 2021, 15:17:25 »
Mantıksızlıktan çıkın, düşünün. Siz kaza yaptınız ama yük bırakacağınız yere çok yakınsınız. O kadar yol getirmişsiniz o yükü, yükü kim istediyse o kadar getirdin diye para zaten verir. Mantıksız falan değil o yüzden. Çimento üzerinde çok fazla CR olayları döndüğünden böyle bir şey açma gereği duydum. Gereği yok diyip geçmeyin. İyi okuyun.

Çevrimdışı bela.exe.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 26 Ocak 2024, 20:50
Toplam oynama: 100 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Ocak 2024, 18:26
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #12 : 11 Mayıs 2021, 15:36:54 »
Mantıksızlıktan çıkın, düşünün. Siz kaza yaptınız ama yük bırakacağınız yere çok yakınsınız. O kadar yol getirmişsiniz o yükü, yükü kim istediyse o kadar getirdin diye para zaten verir. Mantıksız falan değil o yüzden. Çimento üzerinde çok fazla CR olayları döndüğünden böyle bir şey açma gereği duydum. Gereği yok diyip geçmeyin. İyi okuyun.
Kimse kimseye teslim alamadığı malın parasını vermez. İşini düzgün yap, paranı al.

Çevrimdışı Khnosu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 31 Mayıs 2024, 00:30
Toplam oynama: 27 gün, 14 saat
Dwain Brooks Lv.32
Son giriş: 30 Nisan 2024, 00:05
Toplam oynama: 208 gün, 10 saat
Mindy Brook Lv.32
Son giriş: 04 Şubat 2024, 02:29
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
Birlik: * ***ION
Köken: Alman
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:54
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 02 Şubat 2024, 01:15
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 11 Mayıs 2021, 15:40:36 »
Mantıksız kaçıyor, bir insanın para kazanması için işini iyi yapmasi icap eder, o adam yakın yerde takla atıyorsa işini iyi yapmıyordur, işini iyi yapmayan adama para vermek icap etmez. Desteklemedim.

Fikrini katılıyorum ama işinı kötü yapanların yanında işini iyi yaptığı halde başkası aracina pit attığı ya da esc bug yaptığı için teslimatını tamamlayamayanlar oluyor. Bu durumu da düşünmek lazım.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 11 Mayıs 2021, 17:02:26 »
Kimse kimseye teslim alamadığı malın parasını vermez. İşini düzgün yap, paranı al.

Aracını yolunda sürüyorsun, karşı taraftan başka bir sürücü senin şeridine giriyor ve kafa kafaya çarpışıyorsunuz. Sen işini daha ne kadar düzgün yapabilirsin? Mantıklı düşün.

Çevrimdışı Expected

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Alfaro Lv.23
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 03:25
Toplam oynama: 64 gün, 8 saat
« Yanıtla #15 : 11 Mayıs 2021, 22:34:57 »

Kim kime buraya kadar getirdin al şu paranı diyor onu anlamadım? Tırcılar kilometre bazında mı çalışıyor? Yola çıkarsın malı teslim edersin paranı alırsın mantık basit.

Ayrıca bir fikir atıyorsun ortaya, insanlarda senin fikrini kendince değerlendirip şu şu nedenlerden dolayı mantıklı gelmediğini savunuyor, cevabın ise "mantıksız falan değil". Hiç bir fikrin mantıksız değilse Hera seni sunucunun beyni olarak atasın, sen devamlı "mantıklı" fikirler ver.

Çevrimdışı LOSANGARAS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mack Blow Lv.24
Son giriş: 15 Şubat 2022, 15:25
Toplam oynama: 85 gün, 12 saat
« Yanıtla #16 : 12 Mayıs 2021, 05:50:55 »
Boş arge gerek yok desteklenmedin bro.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 16 Mayıs 2021, 13:36:32 »

Kim kime buraya kadar getirdin al şu paranı diyor onu anlamadım? Tırcılar kilometre bazında mı çalışıyor? Yola çıkarsın malı teslim edersin paranı alırsın mantık basit.

Ayrıca bir fikir atıyorsun ortaya, insanlarda senin fikrini kendince değerlendirip şu şu nedenlerden dolayı mantıklı gelmediğini savunuyor, cevabın ise "mantıksız falan değil". Hiç bir fikrin mantıksız değilse Hera seni sunucunun beyni olarak atasın, sen devamlı "mantıklı" fikirler ver.

Bende zaten şu şu nedenden mantıklı olmadığını düşünenleri, aslında bu bu nedenden mantıklı olduğunu göstermeye çalışıyorum. Bu AR&GE komiklik yapılması için açılmadı.