Martiniiii

Arkadaşlar birliğimize katılmak isteyen arkadaşlar varsa /pm üzerinden veya Discord sunucumuza gelerek bizimle konuşabilir.
Ayrıca dostluk kurmak isteyenleri de aynı şekilde /pm veya Discord sunucuma beklerim.
Discord sunucumun linki :
https://discord.gg/Tzm5DXvBNk Sunucumuza geldiğiniz taktirde birlik kurallarını ve politikalarını size Kemik kadro üyelerim anlatacaktır.
Bu arada son olarak Yorum atan bütün arkadaşlarımıza dostlarımıza düşmanlarımıza teşekkürlerimi sunarım

Size kısa olarak Martini Suç Örgütünün IC ve OOC kurallarını anlatayım.
IC
-1- Üst rütbeline saygılı ol.
-2- Verilen görevleri yerine getir.
-3- Aile üyeleri ile iyi anlaş.
-4- Prosedürleri iyi bilmeniz gerekir 3 veya 4 verildiğinde, mekana hızlı bir şekilde gelmelisiniz.
OOC
-1- OOC Sicil almanız takdirde birlikten direkt olarak atılırsınız. ( /q, Dm ,aktif rolde /b ,PD rolde /q)
-2- Bir kişi, bir başka kişiye hiç bir şekilde saygısızlık veya hakaret içerikli konuşulması yasaktır. Eğer konuşan ve tespit edilirse her ne olursa olsun ceza işlem görecektir. 15.000$ + 1 birlik uyarısı
-3- günlük 1 post rol ssi atmak zorunludur(Kemik kadro 2 post).Atımayan Rol SS'i için 5000$ ceza kesilecektir ve birlik uyarısı eklenicektir.Bu Rol SS'lerinin kaliteli olması çok önemli.
-4- Uzun namlulu ve kısa namlulu silahı olması zorunludur.
Diğer kurallarımızı Discord sunucumuza geldiğiniz zaman anlatırım fazla kafa şişirmek istemiyorum

Arkadaşlar birlik üyelerinden aldığımız 5 bin dolar veya diğer paralar yine birlik ve üyelerimiz için kullanılmaktadır asla parayı kendi cebime atmıyorum beni bilenler bilir.
Ve arkadaşlar kısa bir süre sonra Birlik tanıtım Videom hazır olacak onu sizlerle paylaşacağım + olarak size bir süprizim var, beklemede kalın.