CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : Jordan Braylon
Olay Tarihi: Ekran görüntülerinde mevcut.
Olay Zamanı: Ekran görüntülerinde mevcut.
Oyun için adınız: Kate Marquis
CK etmek isteme sebebiniz : Kişi hoodumuzda bize küfür edip rolü baltalayıp kaçtı, birliğimin üyeleri kişiyi yaralamış. Olay yerine geldiğimde kişi yaralı olmasına ve başında o kadar kişi olmasına ramen Fear-RP ihlali yapıyordu. Böyle giderse CK edeceğimi söyledim ve CK izni vermedim vb. şeylerle reddetti. Sistemsel yaralı süresi bittikten sonra kalkarak kaçtı. Sıkarak tekrar düşürdük ve yine rolü reddetti. Yerde sıkarak CK rolünü yaptım fakat reddettikten sonra kalkarak benim aracıma binip kaçtı.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar: Bu fotoğrafta görüldüğü üzere kişi ben olay yerine gelmeden önce de Fear-RP yapmamış ve aracın bana ait olduğu, benim geldiğim görülüyor. Kişinin aracı siyah Banshee model. Fotoğrafta görünen Banshee Ash Malcolm' ait.
(Fear-RP yapmadığını arkadaşım söylüyor /b ile.)

Bu fotoğrafı da kişinin Fear-RP ihlali yaptığına dair net kanıtımız olarak sunuyorum, Ayrıca; CR ss aldım diyerek OOC Tehdit ediyor.

Bu fotoğrafta ise CK rolünü yapıyorum. (CK hakkının Fear-RP ihlali dolayısıyla doğduğunu söyledim şahısa)

Bu fotoğrafta kişi Fear-RP yaptığını iddia ediyor, Şikayet açacağımızı bildiği için yönetimi kandırmaya yönelik konuşuyor. Ayrıca görebileceğiniz üzere şahısın konumu değişmiş, kişi yaralıdan kalkıp PG'ye başvurarak koşuşturuyor. Tabi anın heyecanı ile koşuşturduğunun SS'ini alamıyorum.
(Ayrıca fotoğrafta görüldüğü üzere hemen yanında bulunan sultanın motoru açık bir şekilde bekliyor, Fear-RP ihlalinin net kanıtı olan fotoğrafta motorun açık olduğu daha net anlaşılabilir.)

Bu fotoğrafta ise kişinin hiçbir şey yokmuş gibi sultana binip kaçışını göstereceğim, ismi gözükmüyor fakat benim mermilerim harcanmış, Chatta emoteler dönüyor vb. anlaşılabilir olduğunu umuyorum.
(Ayrıca şahıs ben geldiğimde silahlı arkadaşıma yumrukla saldırıyordu fakat ekran görüntüsünü alamadım.)