Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

v1.9.9 Güncelleme Geçmişi

Başlatan Hera, 09 Mayıs 2021, 00:02:53
Okunma sayısı 10954 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: v1.9.9 Güncelleme Geçmişi
« Yanıtla #60 : 09 Mayıs 2021, 01:51:19 »
Çok güzel güncelleme  :heart: :rina: keşke abim laptopu kırmasaydı yeni güncelleme ile ne güzel oynardım şimdi :uzgun:

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #61 : 09 Mayıs 2021, 02:13:22 »
Merhabalar skinlerle ilgili genel bi yorum yapmak istiyorum. Eski kullandığım dediğim skin hd skin diye rağbet görmüyor. Göze hitap edilmediği söylendi. Ama rolü yapan kişi kullandıktan sonra ne problem olabilir bilmiyorum. Kaç saattir yeni gelen kadın skinlerine bakıyorum. Doğru dürüst birkaç skin var gerçekten. Kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum. Erkek skinlerini çok beğendim. Ama kadın skinlerinde ya kıyafet güzel ya tip kötü. Ya tip güzel kıyafet kötü. Örnek vermek istiyorum mesele şu skini sunucuda tutmanıza gerçekten gerek yok. Bir tane bile kadın rolcünün bunu seçeceğini düşünmüyorum. Muşmula suratlı rol yapmayı herhalde kimse istemez. Boşuna sunucuyu doldurmayın yani. Onun haricinde beğendiğim skinleri atmak istiyorum.

Muşmula suratlı gerek olmayan bir skin.

Böyle tatlı suratlı ama aynı zamanda iş moduna farklı rollere girilecek tip bulunabilir. Ancak tam suratı düzgün ama iş tipinde bulamadım tamamen sahil kızı modunda.

Suratı çok güzel gerçekten ama verilen kıyafet çok uyumsuz. Bu surattan mesela farklı kıyafetler üzerine kullanılabilir.

Esmer çeteler için en iyi kadın skini olmuş diyebilirim.

Düğün rolü yapanlar için kesinlikle gerekli bu skin mesela kaldırılmamalı. Gerçekten güzel.

İş için harika bir kıyafet ve saç tasarımı ama suratı tamamen o enerjiyi bozuyor.

İstediğim ve kaldırılan skin. Bence geri gelmeli.

ŞU ANDA KULLANDIĞIM YENİ SKİNİM. Lütfen bunu kaldırmayın bu da hd ye benziyor ama en azından tipi güzel ve en çok bunu beğendim. Tuba Büyüküstün.

Çevrimdışı HawkBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lucas Riley Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 19:13
Toplam oynama: 118 gün, 15 saat
Julia Belov Lv.23
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #62 : 09 Mayıs 2021, 02:52:37 »
Süper  :like: :like:

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #63 : 09 Mayıs 2021, 02:57:29 »
 :sad: :like: :uzgun:

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #64 : 09 Mayıs 2021, 03:24:08 »
@Elif güzel yanıtların için teşekkürler. Skin yapımcıları değiliz biz sadece derleyip toplayıp ekliyoruz. Bu konuda önerebileceğin skin modu varsa @Ganjaman adlı yetkiliye ulaştırabilirsin. Haftaya eakleyeceğiz.

Çevrimdışı moonlightt

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lexa Meadows Lv.30
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:42
Toplam oynama: 216 gün, 18 saat
Son giriş: 18 Aralık 2022, 11:34
Toplam oynama: 46 gün, 21 saat
« Yanıtla #65 : 09 Mayıs 2021, 04:09:49 »
Spoiler:
Merhabalar skinlerle ilgili genel bi yorum yapmak istiyorum. Eski kullandığım dediğim skin hd skin diye rağbet görmüyor. Göze hitap edilmediği söylendi. Ama rolü yapan kişi kullandıktan sonra ne problem olabilir bilmiyorum. Kaç saattir yeni gelen kadın skinlerine bakıyorum. Doğru dürüst birkaç skin var gerçekten. Kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum. Erkek skinlerini çok beğendim. Ama kadın skinlerinde ya kıyafet güzel ya tip kötü. Ya tip güzel kıyafet kötü. Örnek vermek istiyorum mesele şu skini sunucuda tutmanıza gerçekten gerek yok. Bir tane bile kadın rolcünün bunu seçeceğini düşünmüyorum. Muşmula suratlı rol yapmayı herhalde kimse istemez. Boşuna sunucuyu doldurmayın yani. Onun haricinde beğendiğim skinleri atmak istiyorum.

Muşmula suratlı gerek olmayan bir skin.

Böyle tatlı suratlı ama aynı zamanda iş moduna farklı rollere girilecek tip bulunabilir. Ancak tam suratı düzgün ama iş tipinde bulamadım tamamen sahil kızı modunda.

Suratı çok güzel gerçekten ama verilen kıyafet çok uyumsuz. Bu surattan mesela farklı kıyafetler üzerine kullanılabilir.

Esmer çeteler için en iyi kadın skini olmuş diyebilirim.

Düğün rolü yapanlar için kesinlikle gerekli bu skin mesela kaldırılmamalı. Gerçekten güzel.

İş için harika bir kıyafet ve saç tasarımı ama suratı tamamen o enerjiyi bozuyor.

İstediğim ve kaldırılan skin. Bence geri gelmeli.

ŞU ANDA KULLANDIĞIM YENİ SKİNİM. Lütfen bunu kaldırmayın bu da hd ye benziyor ama en azından tipi güzel ve en çok bunu beğendim. Tuba Büyüküstün.

O istediğin ve kaldırılan modelin kaldırılmadı, bağışlananlardaydı ve başka bir oyuncu tarafından satın alındı. O konuda haricinde yeni gelen erp modelleri güzelmiş heracım.  :embarrassed2:

Çevrimdışı Balendin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Şubat 2025, 21:06
Toplam oynama: 311 gün, 1 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:00
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #66 : 09 Mayıs 2021, 04:36:48 »
Elif'e katılıyorum, güzel kıyafetleri olan skinler kötü yüzlü skinlere verilmiş. Kötü yüzü olanlar kaldırılmalı, ayrıca bir iki tane iş için güzel skin gelirsa daha iyi olur, geri kalanı sportif kalmalı.

Çevrimdışı APFELSCHORLE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Nisan 2024, 01:55
Toplam oynama: 24 gün, 5 saat
Birlik: ***** ****nas
Köken: Alman
Son giriş: 20 Nisan 2024, 01:39
Toplam oynama: 420 gün, 22 saat
Son giriş: 03 Mayıs 2024, 22:45
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
« Yanıtla #67 : 09 Mayıs 2021, 05:16:11 »
Umduğumuzu bulamayanlarız, neyse ki 100 tane daha getirilcek umarım umduğumuzu bulacağımız daha hoş skinler gelir.

Çevrimdışı señorita

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Kasım 2023, 21:30
Toplam oynama: 357 gün, 1 saat
Camila Perez Lv.31
Son giriş: 01 Haziran 2023, 00:34
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
Hoffman Test Lv.31
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 17 Kasım 2022, 03:37
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #68 : 09 Mayıs 2021, 05:25:40 »
Umduğumuzu bulamayanlarız, neyse ki 100 tane daha getirilcek umarım umduğumuzu bulacağımız daha hoş skinler gelir.
şeeyyy misaliii
Spoiler:
Ressamın biri harika bir tablo yapmış... Tabloyu beğeneceğini umduğu bir üstada gidip, "Efendim nasıl buldunuz?" diye sormuş. Üstad, "Tablonun ne kadar güzel olduğunu gerçekten öğrenmek istiyor musun?" diye sormuş. Genç ressam sonuçtan emin, "Pek tabii" demiş. Üstad, "O halde, tabloyu sokağın başındaki panoya as... Yanına da bir kalem koy ve yoldan geçenlere 'Gördüğünüz hataları işaretleyin' diye yaz. Ertesi sabah git, tabloya bak ve sonucu kendi gözünle gör" demiş. Genç ressam üstadın dediklerini yapmış. Ertesi sabah heyecanla tabloyu asttığı panoya gitmiş... Ne görsün? Tablo çarpı işaretlerinden geçilmiyor! "Eyvah!..." demiş genç ressam "Yaptığım tablo bu kadar kötü değildi... Bu haksızlık" diye söylenerek, üzüntülü bir halde eve dönerken yolda üstadla karşılaşmış... Üstad, onlarca kez tecrübe ettiği sonucu önceden bilmenin rahatlığı içinde sormuş, "Ne oldu?" Genç ressam, "Şey" demiş, "Sonuç berbat!.. Artık resim yapmayacağım!" Üstad, "Olmaz öyle şey" demiş, "Senin tablo harikaydı..." "Ama nasıl olur, harikaysa bu kadar çarpı niye?" diye itiraz etmiş, genç ressam...Facebook/Geleceğin Mimarları Öğretmenler.Üstad, "Git tabloyu yeniden yap... Sonra aynı panoya as... Ama bu defa yanına kalem yerine, tual, boya ve fırça koyup, şu yazıyı yaz... Bundan daha iyisini yapabiliyorsanız, lütfen yapın, de... Ertesi gün de git, tabloya bak. Genç ressam, üstadın dediklerini uygalamış... Ertesi gün gitmiş, tablo, tual, boya ve fırça yerinde duruyor ama değişen hiçbir şey yok. Bir hafta sonra gitmiş, yine değişen bir şey yok... Bir ay sonra, sonuç yine aynı... Pek mutlu olmuş, üstada gelip sormuş... "Efendim ben anlayamadım... İlk tabloyu berbat eden insanlar, ikincisinde neden hiçbir değişiklik yapmadılar?" Üstad gülmüş ve demiş ki, "Dünyanın en kolay işi eleştirmek! Ama dünyanın en zor işi kendini o işten sorumlu hissetmek... Sen, ilkinde insanlara eleştirme hakkını verdin, ikincisinde ise sorumluluğu verdin. Kolay olanı herkes çekinmeden yaptı. Ama zor olana kimse yanaşmadı. Olay bu kadar basit" demiş.
:helal:
2

Çevrimdışı chef2.0

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: