Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hangi Fiber internet baglatmaliyim?

Başlatan Maraslii46, 04 Mayıs 2021, 01:43:06
Okunma sayısı 1872 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maraslii46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Eylül 2024, 13:48
Toplam oynama: 271 gün, 8 saat
Birlik: ***** *****tiv
Son giriş: 14 Eylül 2024, 22:58
Toplam oynama: 68 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Hangi Fiber internet baglatmaliyim?
« Yanıtla #10 : 06 Mayıs 2021, 15:50:24 »
Superonline Fiber kullanıyorum 200 MBPS Download oldukça memnunum herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadar. Diğer operatorlerin sorunlarını duyunca verdiğim parayı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum internetimin.

Senin kullangidin Superonline altyapisi cunku kimse , kendi altyapisi olmadığında 100 mbps ustunu vermiyor.  Kendi altyapisi oldugu icin ondan iyidir

Çevrimdışı Maraslii46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 06 Mayıs 2021, 15:52:12 »
5 yıl superonline kullandım internet hızı açısından kötü, kopmalar da çok oluyor. Vodafone kullanıyorum yine kopma var ama superonline'ye göre daha az. İnternet hızı daha iyi tabii. Elimde olsa türknet'e geçerdim.
[/quote

Bende turknet baglattiracaktim ama musteri hizmetlerini aradiktan sonra vazgectim. Cok ilgisizler.

Çevrimdışı Maraslii46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 06 Mayıs 2021, 15:56:58 »
5 yıl superonline kullandım internet hızı açısından kötü, kopmalar da çok oluyor. Vodafone kullanıyorum yine kopma var ama superonline'ye göre daha az. İnternet hızı daha iyi tabii. Elimde olsa türknet'e geçerdim.

Bende 4 sene vodofone normal 16mbps kullandim hicbir sıkıntı yasamadim adamlar sadece beni taahüt yenilemek icin ariyorlarfi.
Turkcell e gectim adamlar surekli beni superbox icin ariyorlar ve bizden izinsiz superbox talebi olusturmuslar.  Vodofone guzel internet fiber olarak nasil bilmiyorum. Verdikleri Nokia fiber modem veriyor ve kullananlar bu modemden cok memnun degiller arastirmaya devam ediyorum. Bu gidisle herhalde Türk Telekom 35 mbps fiber baglattiracagim.

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 05 Haziran 2023, 20:34
Toplam oynama: 130 gün, 12 saat
« Yanıtla #13 : 09 Mayıs 2021, 01:50:12 »
Merhabalar, bulunduğum bölgenin alt yapısı Türk Telekom. Fakat Superonline bağlattık. Uzun zamandır kullanıyorum, arkadaşlarım farklı farklı operatör kullanmalarına rağmen aldığımdan bu yana bağlantı sorununu diğer operatörlere nazaran çoook nadir yaşadım diyebilirim. Hizmet konusunda da baya ilgili olduklarını, hızlı olduklarını, yaptıkları işin hakkını verdiklerini söyleyebilirim.
Superbox da bağlattık, hafızam beni yanıltmıyorsa ekstra bir ücret ödemedik. Superbox içerikleri hoş; dizi, film gibi bir çok şeyi bünyesinde barındırıyor. Tavsiye ederim, pişman olmazsın.

Çevrimdışı señorita

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 26 Kasım 2023, 21:30
Toplam oynama: 357 gün, 1 saat
Camila Perez Lv.31
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Haziran 2023, 00:34
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
Hoffman Test Lv.31
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 17 Kasım 2022, 03:37
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #14 : 09 Mayıs 2021, 23:44:28 »
Bulunduğun bölgeye göre seçim yapmalısın, Superonline kullanıyorum. Bir çok arkadaşım beğenmiyor fakat bulunduğum bölgede en iyi upload'ı alabileceğim firma olduğu için tercih ettim.

Çevrimdışı Maraslii46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 10 Mayıs 2021, 01:59:06 »
Merhabalar, bulunduğum bölgenin alt yapısı Türk Telekom. Fakat Superonline bağlattık. Uzun zamandır kullanıyorum, arkadaşlarım farklı farklı operatör kullanmalarına rağmen aldığımdan bu yana bağlantı sorununu diğer operatörlere nazaran çoook nadir yaşadım diyebilirim. Hizmet konusunda da baya ilgili olduklarını, hızlı olduklarını, yaptıkları işin hakkını verdiklerini söyleyebilirim.
Superbox da bağlattık, hafızam beni yanıltmıyorsa ekstra bir ücret ödemedik. Superbox içerikleri hoş; dizi, film gibi bir çok şeyi bünyesinde barındırıyor. Tavsiye ederim, pişman olmazsın.

Superbox kotalı, Bana kotasız internet lazim ama, bulundugum bolgede altyapi cekilmeden once redbox baglattirmistim baz istasyonu olmadigi icin iptal ettirdiler, saglikli cekmiyordu, Superbox un cekeceginden pek umudum yok ceksede sinirsizi  300-400 tl gibi bir fiyat. 50gb ek paket aldim ama malesef 1 hafta dayandi

Çevrimdışı Maraslii46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 10 Mayıs 2021, 02:02:48 »
Bulunduğun bölgeye göre seçim yapmalısın, Superonline kullanıyorum. Bir çok arkadaşım beğenmiyor fakat bulunduğum bölgede en iyi upload'ı alabileceğim firma olduğu için tercih ettim.

Superonline cidden çok iyi, zaten cok kalabalik bir ilcede yaşamıyorum. Suan iki favorim Turk telekom ve Turkcell 👍
Ankastrem geldi diye sevinirken daha sistemlere düşmedi 👐. Daha çok düşünecek vaktim olduguna eminim 👍

Çevrimdışı emekli oldum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 20:52
Toplam oynama: 88 gün, 18 saat
« Yanıtla #17 : 10 Mayıs 2021, 15:08:22 »
Herkes kendi kullandığı internet üzerinden yorum yapsa daha bilgilenirsin. Ben 1 yıldır Turknet kullanıyorum, 100mbs sözleşmem var ve bağlattığım günden beri 90'ın altını görmedi. Müşteri hizmetleri yok fakat destek talebi oluşturduğun zaman kısa sürede dönüş sağlıyorlar, yine de hiç destek talebi oluşturmama gerek kalmadı. Bağlatma konusuna gelince Türk telekom dışındaki bütün firmalarda ne kadar sürüyorsa o kadar sürüyor, bağlama işlemine Türktelekom ekipleri geliyor zaten.

Çevrimdışı emekli oldum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 20:52
Toplam oynama: 88 gün, 18 saat
« Yanıtla #18 : 10 Mayıs 2021, 15:12:53 »
Ayrıca Turknet tarafından 85 TL karşılığında aldığım ücreti, Türk telekom ve diğer firmalar ortalama 150 TL karşılığında veriyordu. Hiç pişman değilim :D

Çevrimdışı Maraslii46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 12 Mayıs 2021, 14:08:55 »
 Turk Telekom basvurumu attım, Konu Kilit tavsiyeler için teşekkürler..