Merhabalar, sunucuya yeni başlayan çoğu kişi ya gidip Çimento mesleğini yapıyor, ya da Ganton'a gidip NOOB DM atıyor. Ve buna sebep olanlar ise Gantonda'ki oyuncular. Ganton resmen kural ihlali yapanların ya da DM atanların yeri olmuş. Eskiden Pizza Stack altındaki tünelde olurdu hep böyle olaylar. Yeni başlayan kişiler Ganton'a gittikleri zaman baya etkileniyorlar. Ve artık yeni başlayanlarda kural ihlali yapmaya başlıyorlar. Örnek: Yeni başlayan birisi oyuna geldiği gibi Agresif rol yapıp insanlara durduk yere saldırıp Rol zevkini bozmaz, fakat Ganton'a gittiklerinde çoğu kural ihlaline alışıyorlar ve 10 seviyeyi geçince tek amaçları silah alıp millete sıkmak oluyor. Dün PD ile bir rol çıkarmak için Ganton'da PD aradım. Çünkü yaralı rolündeydim ve bir kavga vardı, PD aradım Gantonda olduğumu belirttim gelmediler bile. Ama neden gelmediler?, onlarda bıktı çünkü geldikleri gibi herkes kural ihlali yapmaya başlayacak saçma sapan PD aracına vurucaklar. 'FUCK PD!' diye bağırıp kışkırtacaklar ya da PD'ye DM atıcaklar. Bence bu GANTON tamamıyla kapanmalı.