Öncelikle herkese merhabalar, sunucu üzerinde bildiğim kadarıyla fazlasıyla gym ve spor rolleri dönmüyor.
Ortak bir noktada ve salon rollerinden bahsediyorum. Ganton'da bulunan bir gmy var. Fakat interioru'nun pek modern ve legal rol yapan arkadaşlar için sağlıklı olmadığını söyleyebiliriz. Çok dar ve işlevsiz, roller için zemin hazırlamıyor bana kalırsa.
Mevcut Ganton gym interioru;
Bu interior ve Ganton yerine Santa Maria gibi spor rollerinin daha güzel ve akıcı dönebileceği sahil kısmına alınabilir.
Daha güzel, ferah ve iç açıcı bir interior sağlanarak LS Gym mantığının oturacağını düşünüyorum. Herkes gelerek ortak bir noktada spor rollerini zevkle döndürebilir. Dışarıyada bir kaç spor aleti olarak çevre düzenlemesinin hoş olacağını düşünüyorum. Bu sayede sosyal roller ve ortak rol alanlarına bir tane daha yer eklenmiş olur. Destekleyen veya desteklemeyen herkese teşekkürler, yorumlarınızı bekliyorum.
Modern ve kullanılabilecek gym interioru;
Bu bölgede güzel bir çevre düzenlemesine tabi tutularak daha güzel bir hale gelebilir. Spor aletleri vs.
Bilmiyorum, belki zordur ama yapılabiliyorsa özellikle V 2.0'da bir spor sistemi çok güzel olabilir.
Oyuncular tarafından fazlaca beğenileceğini ve ilgi göreceğini düşünüyorum.