Not: Bunları genel olarak söylemedim sadece polisliği polis için yapanlara (hiç bir şeyi ciddiye almayanlara) söyledim. Yoksa nice rolünü yapan polisler vardır. Zaten kendini çok iyi bilen PD üyeleri gelmiş bile AR&GE'ye 
Ben şunu fark ettim ki, polisler çok önemli bir olay olmadığı sürece boş beleş takılıyorlar. Çok önemli bir ihbar atıyorum çatışma var diye size yemin ederim, bak yemin ediyorum ihbar 2 saat sonra cevaplanıyor sonra ne oluyor? Hoop "İhbar asılsız.". Yani ihbar sisteminin çok bir önemi yok attığım tüm ihbarlar 2 saat sonra cevaplanıyor bunu arkadaşlarımda yaşadı.
Şimdi size bir şey anlatayım bir adamı bagaja atmıştım ağzını bağlayıp polislerin yanından geçerken adam bağırmasına rağmen polislerin umurunda bile olmadı. Olayı bilmeden "Retarted RP yapıyorsun normal." diyecek Toxicler hiç gelmesin lütfen.
Örnek veriyorum
FARKINDA OLMADAN bir polisin yanından hız aşımı yaparak geçsek bile bizi durdurmalı ve ceza kesmeli / aracımızı çekmeli. Yani ihbarlarımız 2 saat sonra cevaplanacaksa hiç böyle bir sistem olmasın daha iyi ne diyeyim.
Not 2:
Evet çok haklısınız bagajımda bir adam var, benzin alıyorum adam bağırıyor ama polislerin umurunda olmuyor. Ne olsun ki klasik rutin işte. Yerde 7 tane yaralı adam var ve polis görüyor ama hiç bir şey demiyor ne olsun klasik günlük rutin devriye ne önemi var ki? 2 Adam sopa ile kavga ediyor ama 4 kişinin olduğu bir PD aracı yanından yavaşça geçip izliyor ve gidiyor, ne olsun klasik günlük rutin devriye. Aktif yolda sıfır çizen bir araba ama polis bunu görmezden geliyor, klasik günlük rutin. East Beach yoluna inmiş bir siyah Shamal ama polis bunu görmezden gelip gidiyor, klasik günlük rutin devriye. Sabah attığım ihbar akşam asılsız olarak SMS geliyor ve ortalıkta tonlarca polis devriye gezerken oluyor bu. Bunların hepsini yapan polislerin bu AR&GE konusuna geleceğini bilerek açtım bu konuyu. Daha ne bahaneler uydurursunuz bilemem artık.