Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : Her gün aktif olabiliriz. Oyunda toplam 8-10 saat kadar duruyorum. Sürekli olarak iş halinde rol yapacağız. 10 saatin 8'ini burda rol yaparak geçireceğiz.İşyeri Bilgileri:
2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 2693.73; -1493.22, 30.59, 310.462.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: Montanino2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Restaurant2.05:İş yeri interioru: ●Restaurant IUzun Cevaplı Sorular:
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC: Montanino kardeşler Santos üzerinde yeniydi şehirdekileri tanımak ve para kazanmak için buradalardı ve bir restaurant açmaya karar verdiler. Hem şehire güzel yemekler hemde güzel servis sağlamak istiyorlar dı.
OOC:Montanino Familia açıcak olan arkadaşlar üzerine şehire yakın ve güzel bir şekilde rollerin dönebileceği bir yer seçtik.
3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Restuant'da etkinlikler üzerinden gideceğiz. Güzel servisler yapacağız ve tanışma ve güzel partiler vermeyi düşünüyoruz. Yemek yarışmaları ve daha nice şeyleri planlıyoruz.
3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Bulunduğumuz bölge,şehir içine yakın fakat restorant mızı açtık dan sonra roller ve etkinlikler ile aktif hale getireceğiz. Ben, "AhmetDuru"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.
[/divbox][/font]