Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

SD kontenjan

Başlatan acttgangsta, 02 Mayıs 2021, 03:48:43
Okunma sayısı 1860 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı acttgangsta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 18 Eylül 2022, 23:24
Toplam oynama: 166 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 10 Eylül 2022, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Ynt: SD kontenjan
« Yanıtla #20 : 02 Mayıs 2021, 20:15:56 »
Arkadaşım çıldırıcam ya, ben ne diyom siz ne diyonuz amacım sd'ye farklı roller çıksın sd mensupları sıkılmasın, trafik çevirmesi, hava takibi vs rolleri çıksın adam bana diyo legal illegalden üstün

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Aralık 2021, 23:28
Toplam oynama: 174 gün, 18 saat
« Yanıtla #21 : 02 Mayıs 2021, 20:16:07 »
Şu an böyle iyi gibi gözüküyor ama ileride 45-50 kontenjan güzel olabilir.

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Ekim 2022, 01:13
Toplam oynama: 142 gün, 21 saat
« Yanıtla #22 : 02 Mayıs 2021, 20:35:00 »
Amacımız az sayıyla doğru şeylerin yapıldığını göstermek, ki yapıldığını da tanıtımlarda görebilirsiniz. Sayının az olması bizim için bir avantaj girip kalıcı rol yapmak isteyen insanlarla ilerliyor ve bundan memnun devam edebiliyoruz. Divizyonlar konusunda ise hali hazırda açık divizyonları sıralayayım.

S.E.B
O.S.S.(Dedektif)
Higway Patrol Unit( Trafik)

Bunun dışında SEB içerisinde HAWK bulunuyor ve AİR devriyeleri gibi durumlar söz konusu oluyor, trafik için ise belirli zamanlarda çevirme eğitim gibi roller ortaya çıkıyor, dedektif sayısı olarak 40 kişilik sayıya, 4 adet dedektif oluyor ki bu da gayet yeterli, amacımız illegal rol yapan kesimi bitirmekten ziyade onların yaptığı rollerin sonuçlarını gösterebilmek ve fikir sahibi olabilmeleri. Sayının artmasını ben de isterim tabii, herkesin denemesini isteyeceğim bir durum fakat, sayısal değersizleştirme ortaya çıkıyor ne kadar çok sayı olursa fark edilmeyeceğini o kadar çok düşünüyorsunuz, sayıyı elde tutmak önemli. Akademide giren 20 kişi varsa bunların sadece 10 kişisi kalıcı ilerletici rol yapma peşinde oluyor, diğer 10 arkadaşımız ise farklı rollere tekrar dönebiliyor. İstekleriniz bizim için önemli bu tarz AR-GE konularını açmaya devam edebilirsiniz, keyifle yorumları inceleyip okuyoruz.
7