Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

THE RACER'S EDGE | Vince Calderon

Başlatan Miroglus, 02 Mayıs 2021, 00:09:59
Okunma sayısı 20385 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Miroglus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Şubat 2024, 01:53
Toplam oynama: 257 gün, 23 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 27 Ekim 2024, 14:10
Toplam oynama: 71 gün, 2 saat
Birlik: *******ERZ
Jack Fowler Lv.33
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Şubat 2024, 21:38
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:11
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Ynt: THE RACER'S EDGE | Vince Calderon
« Yanıtla #290 : 27 Temmuz 2021, 13:19:52 »

Merhabalar,
Ben Burak Miroglus. Uzun zamandır bu platformda çeşitli konsept ve rollerde bulundum. Sonuncu olarak yarışçı rollerinde kendimi oldukça fazla geliştirdim ve bu rolleri fazlasıyla yaptım. Gerek OOC sebepler gerek IC'de gelen buhran sebebiyle rolleri sonlandırıyoruz. Her zaman online oyunun başka insanlarla beraber, toplu oyunlar olduğunu savundum. Tek başıma bir şeyi yapmaktan pek hoşlanmıyorum anlayabileceğiniz üzere. Bu birliği tek başıma bazı kardeşlerimin zaman zaman verdiği destekle buraya kadar getirdik ve gerçekten çok kaliteli işler çıkardık. Herkese bizlerle rol yaptığı için zamanını güzelleştirdiği için teşekkürler. Bizden bu serüvende bu kadar. Hızlı ve Öfkeli izleyerek başladığım bu serüven bir sürü insanla tanıştırdı ve bana güzel dostluklar kattı. Üzdüğümüz, kırdığımız olduysa olan olmuş, yapılan yapılmıştır geri dönüşü olmaz. Sonra görüşmek üzere, see you again!

1