Öncelikle sessizliğimi kısa ve öz bir yazı ile bozmak istiyorum. Kendim hakkında hiçbir şeyi gizlemedim bu zamana kadar. Her şeyi bu tanıtım ve kendinizi tanıtın üzerindeki konum üzerinde paylaşıyorum. Kimseye karşı özellikle kötü düşüncem yok. Herkese aynı yaklaşmaya çalışıyor ve herkese dost canlısı olmaya çalışıyorum. Beni kötülemeye ve karalamaya çalışan arkadaşlara söylemek istediğim hiçbir şey yok. Herkes özgün ve kendisine has yapmaya çalıştığı racer rp'yi bizler de kendimize göre yapmaya çalışıyoruz. En iyisi olduğumuzu egomuzdan veya kendimizi pohpohlama ihtiyacımızdan söylemiyoruz. Bize gelen geri dönüşler bunları söylüyor. Çok fazla konsept yaptım ve çok fazla kültür öğrendim. Ben kendimi racer gang kültüründe rahat hissettiğim ve iyi yaptığımı düşündüğüm için bu oluşumu aktif tutuyorum. Açıp kapatma hareketime söylenen ve dalga geçen arkadaşlar için söyleyeceğim pek bir şey yok. Herkes özgürce düşünebilir ve konuşabilir.(Hakaret ve saygı sınırlarını aşmadan.) Oluşumumu kapatma nedenlerim her zaman ooc hayatımın yoğunluğundan dolayı oluyor. Tüm community'deki seven ve sevmeyen dostlarımız sadece eleştirel yaklaşmayı daha doğru yaparsak kimse kırılmaz ve incinmez diye düşünüyorum. Herkese iyi akşamlar ve hayırlı ramazanlar dilerim.