Merhaba,
Uzun bir serüvenin daha sonuna geldik. Kapatmamızın birçok sebebi var fakat fazla uzatmak istemiyorum. Bizimle rol yapıp destek veren herkese teşekkürler. Birliği 7 Aralık 2021'de açtık ve bu 2 aylık süreçte yaklaşık 165 sayfa kastık, 2 ay boyunca gerçekten çok eğlendik ve sevdiğimiz şeyi yaptık. Şuana kadar arkamızdan gelen taklit ve araba bilgisiz olmayan sözde yarış birlikleri geldi, bize salladılar, tanıtımı baltaladılar ama biz durmadan devam ettik, bu birliklerin ise bazıları kapandı bazıları kapatıldı. Yarış konsepti olarak çok iyi işler çıkardığımızı ve en iyi şekilde konseptimizi yansıttığımızı düşünüyorum, çevreye bakacak olursak bunun aksini iddia eden yok. Artık bazı şeylerin yürümediğini ve defalarca kez aynı şeylerle uğraşmaktan sıkıldık.
Sunucuda birlik moderatörlerine teşekkür etmiyorum. Birliği açmadan önce bize geçmişte yaşadığımız olayları bir daha yaşamayacağımız konusunda söz verildi fakat bu sözler tutulmadı. Birlik moderatörleri elinden geldiği kadar bana ve birliğe zorluk çıkarttı. Burada demek istediğim şey yanlış anlaşılmasın, ben kimseye sallamıyorum birlik moderatörlerine sallamıyorum sadece olan şeyleri söylüyorum. Bunun sebebi sadece birlik moderatörleri değil tabi başka şeylerde kapatmamızı etkiliyor fakat olayın derinliğine pek inmek istemiyorum. Şuanki birlik moderatörleri varken ise daha fazla oluşum açıp devam ettireceğimizi düşünmüyoruz, en azından şimdilik.
Bizlere destek veren, rol yapan, arkamızda olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Tanıtım veda yorumları için aktif, gece saatlerinde kilitleyeceğim.