Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD'lerin sürüklerken veya araca atarken süre beklememesi

Başlatan itsisamotion, 29 Nisan 2021, 19:50:50
Okunma sayısı 7355 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: PD'lerin sürüklerken veya araca atarken süre beklememesi
« Yanıtla #20 : 30 Nisan 2021, 06:06:03 »
Hiçte saçma değil. O adamların sizden hem sistemsel hem rolsel üstünlüğü olmalı zaten(orta panelden silah alma, istediği kadar silah v.s.). Desteklemiyorum.

Çevrimdışı atha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ocak 2024, 10:53
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 11 Ekim 2024, 00:18
Toplam oynama: 31 gün, 19 saat
« Yanıtla #21 : 30 Nisan 2021, 06:08:40 »
Hiçte saçma değil. O adamların sizden hem sistemsel hem rolsel üstünlüğü olmalı zaten(orta panelden silah alma, istediği kadar silah v.s.). Desteklemiyorum.
Araca atmada nasıl üstün olduğunu açıklar mısın? Araca atarken tanrısal güçler gelip saniyesinde araca mı atıyor yoksa kollarında bir alet var araca atarken ekstra güç mü sağlıyor?

Çevrimdışı atha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 30 Nisan 2021, 06:13:06 »
İllegallerin süresi kalksın sonra herkes adam kaçırsın saniyesinde sunucuya bazıları sadece adam kaçırmak için girsin.

Desteklemiyorum maalesef, suistimal edilebilir.(İllegallerin süresinin kalkması)
Bizim isteğimiz sürenin kalkması değil. Süre kalkarsa eğer senin de dediğin gibi illegalin suistimal edecek olması. Biz nasıl 15 saniye bekliyorsak aynı şekilde PD/SD de beklesin.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 30 Nisan 2021, 06:21:40 »
Araca atmada nasıl üstün olduğunu açıklar mısın? Araca atarken tanrısal güçler gelip saniyesinde araca mı atıyor yoksa kollarında bir alet var araca atarken ekstra güç mü sağlıyor?

İllegallerden her zaman üstün olmalılar zaten. Onu açıklamaya çalışıyorum. Seni bir anda araca atmıyorlar zaten, emote veriyorlar ve araca bindiriyorlar. İllegallere böyle bir olanak sağlanmamalı zaten.

Çevrimdışı atha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 30 Nisan 2021, 06:24:41 »

İllegallerden her zaman üstün olmalılar zaten. Onu açıklamaya çalışıyorum. Seni bir anda araca atmıyorlar zaten, emote veriyorlar ve araca bindiriyorlar. İllegallere böyle bir olanak sağlanmamalı zaten.
İllegalden üstün olmalı zaten onda hem fikir olduğumuzu düşünüyoruz. İllegal nasıl 15 saniyede araca atarken PD/SD araca tak diye saniyesinde atıyor onu soruyorum ben sana. İllegallerde emote veriyor zaten araca atarken. Tekrardan yazıyorum bizim isteğimiz PD/SD de araca atarken 15 saniye beklesin. Öbür türlü illegaller için 0 saniye olursa suistimal edilir.

Çevrimdışı itsisamotion

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ivon MathiIa Lv.24
Köken: Sırp
Son giriş: 08 Mayıs 2024, 20:39
Toplam oynama: 102 gün, 20 saat
Birlik: ******* *VNG
Benson Owen Lv.24
Son giriş: 05 Ocak 2024, 23:18
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
« Yanıtla #25 : 30 Nisan 2021, 06:34:30 »
Bazı kişiler demek istediğimi yanlış anlamış. Ben il-legallerin süresinin kaldırmasını tabiki istemiyorum. Fakat PD'ye de bir süre gelebilir. Buna bakarsak PD nasıl hiçbir şekilde süre beklemeden kaldırıyor ilahi gücü mü var? İl-legal birinde niye olmasın bu? Bence herkesin sürüklemek veya araca atmak için bir süresi olması gerekiyor. PD'lerin tanrısal bir kas gücü vs yok.

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
« Yanıtla #26 : 30 Nisan 2021, 07:03:15 »
PD 'nin güçlülüğü ile hiçbir alakası yok. Ne yani, olay bölgesinde 15 saniye kadar kişiyi sürüklemeyi bekleyelim de o sırada ateş alıp düşelim mi? Mantıksız.  :56:
PD'ler sunucuda her istediklerini sürüklemiyorlar, kişisel zevkleri için oynamadıkları gibi çoğu şeyi de kendi zevklerinden mahrum kalarak yapıyorlar Bu süre gayet mantıklı. Abuse durumu söz konusu olduğunda şikayet söz konusu olabilir.
Desteklemiyorum, desteklemeyeceğim, desteklemeyi aklımdan dahi geçirmeyeceğim.
O nasıl mantık? İllegalde aynı şekilde 15 saniye boyunca beklerken ateş alabilir o zaman kaldıralım? İllegallere ateş açılamıyor mu araca bindirirken? Godmode mi açılıyor illegal araca adam atarken? LSSD olduğun için keşke düşünmeden yazmak yerine düşünüp yazsaydın bu yorumu.
Ben de tam olarak bundan bahsediyorum. Sen şahsi zevkin için birini sürüklerken PD'ler sunucuyu temsil eden bir birlik için sürüklüyorlar. Kendi şahsi zevkleri için değil. Desteklemediğim nokta tam olarak bu. Yani iki illegal arasında ya da iki legal arasında, aynı safta olan gruplar arasında olan bir fark olsa, tamam deriz diğerine haksızlık olmuş fakat baktığın zaman PD oyuncusu gelir-gider, geriye kalan departmanın kendisidir. PD'den kaynaklı hiçbir güç şahsi işler için verilmiyor kimseye. Sadece PD adına yaptıkları iş için veriliyor. E bazı şeylerde de üstün olmak zorundalar, bu gayet normal. Yani daha açık son defa anlatayım bunu: Sen yoldan geçerken istediğin bir kişiyi kendi zevkin için zorla arabana atabilirsin ama polis sadece suçluları kelepçelediğinde arabaya atıyor. Tamamen tarafsız şekilde, ortadan yorum yapıyorum, gerektiğinde polislerin de açtığı ARGE'lere desteklemiyorum dediğim oluyor mantıksızsa, yeri geliyor illegalleri destekliyorum mantıklıysa ama kusura bakmayın bu konuda illegal tarafla legal tarafın eşit olması tamamen legal tarafa haksızlıktır.

Çevrimdışı atha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 30 Nisan 2021, 07:08:49 »
PD 'nin güçlülüğü ile hiçbir alakası yok. Ne yani, olay bölgesinde 15 saniye kadar kişiyi sürüklemeyi bekleyelim de o sırada ateş alıp düşelim mi? Mantıksız.  :56:
PD'ler sunucuda her istediklerini sürüklemiyorlar, kişisel zevkleri için oynamadıkları gibi çoğu şeyi de kendi zevklerinden mahrum kalarak yapıyorlar Bu süre gayet mantıklı. Abuse durumu söz konusu olduğunda şikayet söz konusu olabilir.
Desteklemiyorum, desteklemeyeceğim, desteklemeyi aklımdan dahi geçirmeyeceğim.
O nasıl mantık? İllegalde aynı şekilde 15 saniye boyunca beklerken ateş alabilir o zaman kaldıralım? İllegallere ateş açılamıyor mu araca bindirirken? Godmode mi açılıyor illegal araca adam atarken? LSSD olduğun için keşke düşünmeden yazmak yerine düşünüp yazsaydın bu yorumu.
Ben de tam olarak bundan bahsediyorum. Sen şahsi zevkin için birini sürüklerken PD'ler sunucuyu temsil eden bir birlik için sürüklüyorlar. Kendi şahsi zevkleri için değil. Desteklemediğim nokta tam olarak bu. Yani iki illegal arasında ya da iki legal arasında, aynı safta olan gruplar arasında olan bir fark olsa, tamam deriz diğerine haksızlık olmuş fakat baktığın zaman PD oyuncusu gelir-gider, geriye kalan departmanın kendisidir. PD'den kaynaklı hiçbir güç şahsi işler için verilmiyor kimseye. Sadece PD adına yaptıkları iş için veriliyor. E bazı şeylerde de üstün olmak zorundalar, bu gayet normal. Yani daha açık son defa anlatayım bunu: Sen yoldan geçerken istediğin bir kişiyi kendi zevkin için zorla arabana atabilirsin ama polis sadece suçluları kelepçelediğinde arabaya atıyor. Tamamen tarafsız şekilde, ortadan yorum yapıyorum, gerektiğinde polislerin de açtığı ARGE'lere desteklemiyorum dediğim oluyor mantıksızsa, yeri geliyor illegalleri destekliyorum mantıklıysa ama kusura bakmayın bu konuda illegal tarafla legal tarafın eşit olması tamamen legal tarafa haksızlıktır.
Dediklerine lafım yok zaten haklı olabilirsin. Kişinin burada dediği 15 saniye kadar bekleyelim de ateş açılsın demesi mantıksız. İllegalde araca atarken ateş alabilir dışarıdan.
1

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 30 Nisan 2021, 07:25:41 »

İllegalden üstün olmalı zaten onda hem fikir olduğumuzu düşünüyoruz. İllegal nasıl 15 saniyede araca atarken PD/SD araca tak diye saniyesinde atıyor onu soruyorum ben sana. İllegallerde emote veriyor zaten araca atarken. Tekrardan yazıyorum bizim isteğimiz PD/SD de araca atarken 15 saniye beklesin. Öbür türlü illegaller için 0 saniye olursa suistimal edilir.

İllegallere, polislerin 15 saniye beklemesi gibi bir olanak sağlanmamalı. "Nasıl atıyor" diye bir şey söz konusu değil. Yazdıklarımı okursan, hem sistemsel hem rolsel üstün olmaları lazım yazmışım. Olay emotenin verilip verilmemesi de değil.

Çevrimdışı moonlightt

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lexa Meadows Lv.30
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:42
Toplam oynama: 216 gün, 18 saat
Son giriş: 18 Aralık 2022, 11:34
Toplam oynama: 46 gün, 21 saat
« Yanıtla #29 : 30 Nisan 2021, 07:42:04 »
emote vermeleri gerekiyor, senin ise pd değilsen vermen gerekmiyor. farkı bu şekilde kapatabiliyorlar, emote verirken ateş alabiliyor pd ya da sen adamı sürüklerken 15 saniye içinde pd sana ateş edebiliyor.