LSPD'yi iyice şamar oğlanı yaptınız. Hanginiz LSPD kadar detaylı rol yapıyor da laf atıyorsunuz. Ne yapalım yerden taş mı atalım ne istiyorsun? İc ekipman var kullanıyoruz. Bizden de yumruk atmamızı mı bekliyorsunuz. Hangi Amerikan polisinin yumruk yumruğa kavgaya girdiği görülmüş. Ehh yether bea.
LSPD bünyesinde bulundum, yükseldim. Zevkini aldım, belki sonra tekrar girerim bilmiyorum. Neyse, sunucuda çoğu kişi detaylı rol yapıyor. Kimsenin rolünü kıyaslamaya çalışmamalısın, ikinci olarak biraz şans dediğimiz olay var. İl-legal oyuncular ile beraber eğlenin, direkt koşan birisine beanbag atmak yerine kovalayan. O da eğlensin sizde, beanbag vurunca bir şey olmuyor. Ölü gibi tutuklama raporu çıkıyor. Gerçek işmiş gibi LSPD'de oyun oynayacağını tadını çıkartarak, iki taraf da eğlenerek bir şeyleri elde etse daha hoş olur. Senin kaybetceğin hiç bir şey yok. Silahını /dolap ile alıyorsun. O adam ise daha fazla emek veriyor, yani şans tanıyın demek istediğim bu. Direkt beanbag çekeceğinize girin, yumruklaşın jop ile dalaşın ne diyeyim biber gazı falan sıkın. Ha, kimisi var. Çok sıkıntı ve ooc olarak ihlal yapıyor. Sinir oluyorsun, açıkcası onlara karşı pek rol sunma amacım olmadı benim. Direkt beanbag i vur al ya da taser ı neyse gittim ben, iyi forumlar.