Ooc jail yeme diyenleri linçliyorsunuz.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=43165.0
Önce gidip burayı okuyun sonra mantıklı arge açarsınız.
O attığın linki sen bir incele istersen ilk önce, ooc ticaretten ban yemişsin çünkü.
Ben kimsenin siciline laf etmedim Ooc jail yiyip böyle Arge açmalarını eleştiriyorum. Benim eleştirimi senin eleştirmen daha da bir komik. IC sicilini saymaya başlasak yarına kadar sürer. Yani senin eleştirme hakkın bile olmuyor o yüzden boş yapma.
Burası herkesin kendince yorum yapabileceği, açılan AR-GE'yi tartışma yeri. Adamın 3.parti yazılımdan sicili bile olsa ona "Yani senin eleştirme hakkın bile olmuyor o yüzden boş yapma." gibisinden bir şey söyleme hakkın yok. Eğer kendi yorumlarına yapılan kötü yorumları vs. kaldıramıyorsan yorum yapmaya bilirsin.
Yancısıda geldi :d Yazdığım şeyleri okunmadan gelip yorumumu eleştiriyorsunuz herhalde ben kimsenin siciline laf etmemişim gelip banimdan bahsetmesi komik çünkü Ic sicili diz boyu ve kendiside banlı. Ve trolling ne zaman 3.parti yazılım oldu?
Kavgaya gerek yok sadece artık şu akıldan çıkın, ooc hapisi çok olanlar veya banlı olan kişiler Ar-ge'lere yorum yapamaz fikir sunamaz gibi şeyler demeyin herkes burda oyun oynuyor herkes fikrini belirtebilir.