Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Haber Ajansları

Başlatan aka raleich, 25 Temmuz 2018, 21:23:43
Okunma sayısı 465 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aka raleich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 25 Kasım 2024, 22:51
Toplam oynama: 100 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Haber Ajansları
« : 25 Temmuz 2018, 21:23:43 »
Sunucu içerisinde sistemsel onay şeyi bulunuyor fakat haber ajansları için zaten kişi sayısının pek bir önemi olduğunu sanmıyorum. Yani kimse onay almak için uğraşmıyor/çabalamıyor. Bence sistemsel onay olan birlikler reklam alabilsin yani oyuncular sistemsel onaylı birliklerden reklamını verebilsin. Sistemsel onayı olmayan kişiler şu anki gibi 7 kişi alabilsin birliğe ve reklam da kabul edemesin. Fakat yayın rollerini gerçekleştirebilsin. Bunun için bir sistem gelir ise haber ajansı rollerinin ilerleyeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Aralık 2024, 22:03
Toplam oynama: 252 gün, 20 saat
Son giriş: 20 Mart 2024, 22:06
Toplam oynama: 4 gün, 19 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:15
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Son giriş: 21 Mart 2024, 22:46
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Chan Baranov Lv.29
Köken: Rus
Son giriş: 19 Mart 2024, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Haber Ajansları
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2018, 22:47:08 »
Sunucu içerisinde sistemsel onay şeyi bulunuyor fakat haber ajansları için zaten kişi sayısının pek bir önemi olduğunu sanmıyorum. Yani kimse onay almak için uğraşmıyor/çabalamıyor. Bence sistemsel onay olan birlikler reklam alabilsin yani oyuncular sistemsel onaylı birliklerden reklamını verebilsin. Sistemsel onayı olmayan kişiler şu anki gibi 7 kişi alabilsin birliğe ve reklam da kabul edemesin. Fakat yayın rollerini gerçekleştirebilsin. Bunun için bir sistem gelir ise haber ajansı rollerinin ilerleyeceğini düşünüyorum.
Reklam kabul edemezse izleyici bulması çok zor olacaktır, Yayın rollerine gelirsek bunu Idlewood'da şu kanal olarak yayındayız diye bağırması saçma geliyor, Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32
Toplam oynama: 39 gün, 19 saat
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2018, 10:11:11 »
Destekliyorum, Hatta eski sitem gelse iyi olur forumdan onay alınmadan birlik kurulamasın, bin tane yayın birliği açıldı ve 90% forum ve ya roller umurlarında değil.

Çevrimdışı aka raleich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2018, 11:45:30 »
Reklam kabul edemezse izleyici bulması çok zor olacaktır, Yayın rollerine gelirsek bunu Idlewood'da şu kanal olarak yayındayız diye bağırması saçma geliyor, Desteklemiyorum.
Fazlasıyla yanlış anlamışsın. Adam yayın birliği açıyor forumda ise bir aktifliği yok ama diğer emek veren yayın birliklerine göre IC geliri fazla. Bende bunun önüne geçilmesi için sistemsel onaylı birliklerin reklam kabul edebilmesini istiyorum. Yani senin sistemsel onayın yoksa haber ajansın reklam kabul edemeyecek ama yinede dinleyicin olacak ve diğer haber ajanslarından reklam verebileceksin. Yani sadece mesela X oluşumu sistemsel onayı yok o oluşumdan /reklamver komutunda reklam almıyor yazıcak ve sistemsel onay gelene kadar alamayacak. Fakat sistemsel onay geldiğinde artık reklamları kabul edebilecek. Bu arada Idlewood'da bağırmak yerine diğer ajanslardan reklam verebilir ve /yayin komutu ile yayınını gerçekleştirebilir.

Çevrimdışı aka raleich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2018, 11:46:27 »
Diğer arkadaşın belirttiği gibi sistemsel /birlikkur komutunda Özel kısmı sadece forum yolu ile yapılabilir, katlı sağlanacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı aka raleich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 09 Ağustos 2018, 12:20:47 »
Ek olarak bir haber ajansi satildiginda yani sustemsel en yuksek rutbede bulunan kisi degistiginde veya bunun icin bir komut getirildiginde o birligin sistemsel onayinin gitmesi daha guzel olabilir. Yani sistemsle onayi olan X Birliği baskasina devredildiginde sistemsel onay alinacak, bu sayede belki haber ajansi rollerine katki saglanabilir ve ajans rolleri reklamlar ile gelismez artik.

Çevrimdışı Ais_Brandt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bertha Roy Lv.7
Son giriş: 24 Ocak 2022, 18:50
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
« Yanıtla #6 : 09 Ağustos 2018, 12:31:16 »
Gerçekten çok mantıklı sonuna kadar destekliyorum. Artık haber ajansı değil çekiliş ajansı doldu.

Çevrimdışı aka raleich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 10 Ağustos 2018, 00:09:53 »
Gerçekten çok mantıklı sonuna kadar destekliyorum. Artık haber ajansı değil çekiliş ajansı doldu.
aynen öyle