abi tasarım hakkında biraz öneride buluncam, arka plan rengini forumun karanlık temasının rengini yapabilirsin rgb kodu "#18191A" hatta bence direkt siyah tema gibi yap abi her şeyin rengini siyah beyaz arasında olsun, üste rina logosunu koyabilirsin abi biraz gölge ekle bence bide şey her şeyin kenarlarını biraz yumuşatmanı öneririm bunları yaparsan çok hoş bi tasarım olacağını düşünüyorum abi umarım yaparsın sana güveniyorum abi
Daha iyi karanlık tema fikri var aklımda ama daha öncesinde yapmam gereken farklı işler var. Vakit bulursam yaparım.
10 saniyede yapılacak iş için site açmak 
Şimdi şöyle, karakter ismi girerken link üzerinde _ kullanmak zorundayız ama benim yaptığım sitede o şekilde değil. İster karakter arasında _ kullanır, ister kullanmaz. Bu büyük bir kolaylık çünkü bazı yerlerden karakter adını kopyalayıp (bazıları _'sız bazılar boşluklu yazıyor) direkt olarak karaktere gitmen mümkün. Ek olarak link üzerinde girdikten sonra eğer karakter adının bir harfini eksik dahi yazarsan 404 sayfasına yönlendirir ve yazdığın karaktere gireceğin link elinden gider (404 linki yukarıda olur) ancak benim yaptığım sitede tarayıcıda geri dönersen karakter adını tarayıcı kaydeder ve sadece karakterin bir harfini düzelterek devam edebilirsin. Bununla birlikte eğer siteyi yer imlerine eklersen, direkt tıklarsın ve sadece karakter adını yazıp entera, git tuşuna basman veya label yani yazının üzerine basman yeterli olup direkt olarak yönlendirileceksin ve link girmek zahmetine uğraşmayacaksın. Şuanda sadece karakter adı kısmından bahsettim, benim için daha çok artısı var. Konu içeriğinde de bahsettiğim gibi "özellikle" admin, oyun görevlisi, PD/SD üyesinin ve forum görevlisinin işine yarayacak bir site.
biraz daha pratikleşmesi halinde iş görür, güzel olmuş.
Ne isterdin pratik olarak? Teşekkürler.
reklam falan koysaydın para kazanırdın 

10 saniye yorumlarına karşıt, gayet hoş olmuş canım. Özellikle ve özellikle ticket ve şikayet konusunda çok yararlı olacaktır kesinlikle. Trafik ceza kanunları gibi bir detayı eklemen ayrı hoş olmuş :3 Harikasın, ts gel arada.
Trafik ceza kanunlarının hemen yanında IC politikalarda var. Gelirim bi ara TS3'e. Teşekkürler.