Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : Günde 6 gün aktifim 1 günde 5 saat ayırabilirim.
İşyeri Bilgileri:
2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 1654.33, -1133.33,23.90, 261.92
2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):https://resimlink.com/xfzS2.03:İş yeri adı: Wathet Bar
2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar
2.05:İş yeri interioru: Bublic Bar
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Giovanni 1992 yılında doğmuş.Babası Giovanni 6 yaşındayken ölmüş.Buna çok üzülen Giovanni 5 yıl boyunca evinden hiç çıkmadı.Ayrıca evindede bir yandan evi geçindirme planları yapan Giovanni 5 yıl sonra dışarı çıktı.Çıktıktan sonra babasının mafyasının başına geçirtmek istedi amcası lakin Giovanni bunu istemiyordu amcasına karşı çıktı.Amcası çok kızdığı için bir süre eve gelmemesini söyledi bunun üzerine 2 yıl boyunca eve gelmeyen Giovanni bu iki yılda bir tamircide çalışmaya başladı ve ordan gelen parayı yemedi içmedi 2 sene sonra evine götürdü ve amcasına verdi.Amcası bu duruma mutlu oldu ve Giovanni'nin okuluna devam etmesi gerektiğini söyledi Giovanni o günden sonra 18 yaşına kadar okula devam etti 18 yaşında ise okulu bitirdi ve mafya'nın başına geçti geçtikten 1 sene sonra amcası ölünce kuzenleri ile yola devam eden Giovanni bir müddet sonra kuzenleri ile yollarını ayırmış mafya dağılmıştı bunun üzerine sinirlenen Giovanni durmadı kalan ekiple yoluna devam etti 4 büyük düşmanını yıktı lakin polis Giovanni'nin tüm silahlarına el koydu ve Giovanni tüm mal varlıklarını kaybetti bunun üzerine durmadı borç istedi arkadaşlarından onunla kumara giren Giovanni baya çok para katladı borçlarını ödedi ve kalan para ile de yanında giden adamlara dağıtan Giovanni işyeri açmak için para bulmaya çalıştı uzun vakit bu parayı bulamayan Giovanni özel güvenlik oldu ve ordan parasını aldı aldığı para yetmedi ve Giovanni 2 sene boyunca dinlendin geldiğinde ise daha kuvvetli geldi kuzenlerini de topladı lakin kuzenleri zengin olmuş ve ayrıca arkalarında çok büyük ekip vardı Giovanni bu ekibin başına geçti kuzenleri ile beraber yönetme kararı aldılar.Kuzenleri şehirden ayrılınca tüm mafya Giovanni'ye kaldı Giovanni ekibi ile devam etti yoluna şehir dışından haber geldiğinde Giovanni yıkılmıştı kuzenlerini öldürdükleri haberi alan Giovanni tüm ekibi ile kuzenlerini öldürenleri öldürdü ama Giovanni'nin öldürdüğü mafya'nın arkasında büyük bir aile vardı onlar şehire gelince Giovanni'yi yakaladılar 2 sene boyunca himayesi altına aldılar 2 sene sonra aralarından kaçan Giovanni 3 sene çimento işi yaparak parasını kazandı ve şimdi bir işyeri açmak istiyor.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) IC:Giovanni bir işyeri açmak istiyor ve ticaret işlerinide bazı büyük ekiplerin barda yapmasını planlıyor.Ayrıca Giovanni önceden bir dostunun barında müdür olarak görev yaptı bir hafta boyunca ve çok da iyi işletti orada 18 eleman çalıştırdı lakin sorunlar çıkınca istifa etti ve o 18 elemanda işsiz kaldı onun planı hem onları işsiz bırakmamak hemde şehirde çoğu insanın rahatlayabiliceği bir işyeri açmayı planlıyor amcasıgilde yaşayan Giovanni onlarada cafeden gelen parayı vermek istiyor.Ayrıca yeniden bir mafya açmayı planlıyor ve bunuda cafe'den gelen parayla açmak istiyor ve bunları planlıyor.Ayrıca şehirdeki çoğu işyerinin iyi yönetmediğini ve bu konuda şehiride daha iyi bir hale getirmek istiyor Giovanni.Çekilişler ve etkinlikler yaparak daha iyi bir hale getirmek içinde çok uğraşıcak ayrıca şehire yeni gelenlerlede ilgilenmek istiyor Giovanni. OOC:Sunucuya yeni gelenlere rol eğitimi verilir ayrıca rolleri geliştirilir.Ayrıca OOC da iyi etkinliklerde yapıcaz mesela bazı kişilerle discord üzerinde toplanıp güzelcene hem OOC da hem de IC de konuşarak daha iyi bir sunuc haline getirebilir barımız.Ayrıca kendi kurucağımız birliğe de orda rol yaparak onay almayı düşünüyoruz.Ayrıca OOC da bilgili olan OOC dada bu işi yapmış yetenekli isimleride çalıştırmayı düşünüyorum.Ve rollerde eminim ki bizden daha iyi hale gelicekler sunucya yeni katılanlarda.Bu sunucuyu da duyurmak da çok faydası olucaktır aslında sadece sunucudaki işyeri bile sunucu kadar etkin olucaktır yani sunucudaki tüm insanların OOC da pizzaya değilde işyerine gelme isteği duyucağını da düşünüyorum.Ve bara gelen müşterilerin daha çok sunucuda aktif olucağınıda düşünüyorum.Ayrıca OOC da beğendikleri müzikle OOC dada çoşturmayı planlıyorum.Ayrıca kurucağımız birliğin rollerini burda çevirmek istiyoruz hem bu sayede birlik gelişir hemde barda daha çok rol dönüceğini düşünüyorum.
3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Açıkcası arkadaşım alman şampiyonu Dj ve çok çeşitli şarkılar müzikler biliyor konserlerde en ünlü işyeri olabileceğimizi de adım gibi eminim.Birkaç kişinin de kendi duygularını başkasına aktarmasında önemli bir role sahip olucaktır yani evlilik teklifleri gibi benzer şeyleri işyerinde gerçekleştiriceklerdir.Bulunduğu bölgede de eminim rolün en büyük etkeni olucaktır.Ve iş sahibi olmak isteyen baya karakter var sunucuda onlara da bu işi kazandırmak ve sunucuda boş işsiz olarak gezme yerine işyerinde rol imkanı olucaktır garson,güvenlik gibi işlerde bizzat müşteri ile ilgilenicek rollerine katkı vericektir.Rol bilmeyenlerin de bu işte çalışamazsın yada bu işyerinin düzenini dağıtamazsın denmeyecek ve onlarda role katılarak bizim sayemizde rol öğrenecektir.Konserlere özellikle önem verilicektir zaten dediğim gibi özel dj var.
3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Bu bölgede fazla bar yok ve bu da aslında bizim tek ama tek avantajımız ayrıca orada kumar var ve kumar orayı çok iyi etkiledi ama oraya çeşitli işyerleride lazım o yüzden ben de düşündüm ve orada kumar'a gelmişken işyerinide görmelerini belki batınca kafa dağıtabiliceklerini düşündüm.O bölgede bence bana göre daha iyi iş yapıcaktır kumardan ve daha iyi bir hale getiricektir ve turistte çekicektir diye düşünmekteyim.Daha iyi etkinlikler yaparak belki kumardan daha çok para kazanabilicekler çekiliş veya başka türlü etkinliklerimizden açıkcası şehirde para zorluğu çekenler çok ve onlarda belki gelicek ve çekilişlerden yararlanıcak ve bölge etkili bir hale gelicektir.Ayrıca ilk gün gelen kesin olarak yarında gelmek isticektir ve çokda kendi müşterisini çekicektir yani gelen memnun kalıcak ve birdaha gelicek arkadaşlarına önericek ve ünlü bir işyeri olucak işyerinin ünlü olması da bölgeyi çok etkilicektir.Pizzada çok toplanıyorlar ve pizzaya yakın açılan barlarında iş yaptığını görüyorum bence kumarın yanında da bar açılsa daha iyi bir hale gelicektir.
Ben, "Beratgmbc"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.