Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]nadir.orde1 - Hermanos Taxi

Başlatan HAKVERDİ, 23 Nisan 2021, 21:43:20
Okunma sayısı 747 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HAKVERDİ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ekim 2024, 10:29
Toplam oynama: 176 gün, 1 saat
Robby Kanee Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Aralık 2024, 17:45
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
[EKLENEBİLİR]nadir.orde1 - Hermanos Taxi
« : 23 Nisan 2021, 21:43:20 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): https://resimyukle.io/r/Y25GxWoWhd 875.79, -968.66, 37.18, 118.86

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü): https://resimyukle.io/r/gZq2vOInXr
1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü: https://resimyukle.io/r/24ooraR2Mm

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: ●Ufak Ofis I
1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime)  Ofisimiz için rol planımız şöyle.Hermanos Familia onaylı birliğinin bir başka legal kolu olarak düşünüyorum.Sonuçta rolsel olarak kendimizi illegal göstemememiz gerekiyor o yüzden sürekli olarak şehirde legal işlerle uğraştığımızı polislere ve diğer legal insanlara legal olduğumuza kanıtlamamız gerekiyor.Şehirdeki legal insanlara buralarda iş vererek günlük ücret karşılığında araçları kullanmalarına izin verilicek,hem şehirde farklı işler arıyanların seçeneği olucak,hemde şehirde cimento tırcılık mesleklerinden farklı olarak birde taksiciliği düzenli bir hale sokacağız.Araç bakım rolleri,taksi durağı çalışanları rolleri,Günlük hasılat rolleri,Misafilerle ilgilenme rolleri,taksimizi kullanan kişilerin iyi kötü düşüncelerini gelip durak içerisindeki kişiye iletmesi,çalışanların bir noktada birleşip iş bekleme rolleri tarzı bir çok roller yapılabilecek bunun sayesinde.Bu rollerin ucu sonu yok her türlü roller yapılabilecek.Bu tarz roller hem sunucuda farklı rolleri,hemde insanlara farklı kişilikler ve hareketler kazandıracaktır.Taksiciliğin değeri artaracak Los santos'da taksilerin kullanılması daha çok yaygınlaşıcaktır.Yapılan bütün roller ofis tanıtımına atılacak, bunun sayesinde insanlara ön ayak olucak ve farklı işler yapmalarına vesile olucaktır.Umarım kabul olur ve güzel işler çıkarırız.Hem Hermanos birlik adamlarının yararlanacağı hemde tüm Los Santos'un çalışabileceği bir iş.Reklamlar verilip Tüm Los Santos'a günlük 3 veya 5 bin dolar verme şartıyla araçlar günlük olarak kiralanıp iki tarafları bir kazanç ortamı sunulacaktır.Bu sayede hem Hermanos birliği amacına ulaşmış olucak hem de tüm Los Santos bundan faydalanabilecek.Şimdiden teşekkür ederim.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimizi Hermanos onaylı birliğinin bir legal kolu olması için açıyoruz. İçin Kısaca Güzel Roller Çıkıcağını Pilanlıyorum Ve Daha Çok Roller İçin Güzel Olabilir Eğer Açılırsa Aklımızda Taxi,Tatto Gibi Şeylerde Kullana Biliriz Gelen Müşterileri, Kişileri Güzel karşılıyıcağız Ayrıca Burayı Kiralama Olarakta Kullana Biliriz Onun Dışında Pek Fazla Birşey Yapmayı Planlamıyoruz Güzel Roller Çıksın Yeter Bizim İçin Zaten Pek Fazla Şey İçin Kullanmıyacağız Dediğim Gibi taxi Rolleri Döndürüceğiz Ve Kiralama Amacı İle Kullanıcağız Yukarıda Dediğim Gibi. Sıkça reklamımızı yaparak sadece kendi ekibimizle değil şehir içerisinde sivil vatandaşları misafir etmeyi hedefliyoruz. Belki Güzel Etkinliklerimiz olabilir Her Daim Ektinlik Yaparsak Reklam Vericeğiz taxi alımlarında güzel işler başarabiliceğimizi ümit ediyorum ben iyi günler umarım açılır taksi birliğimiz.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Merhabalar, ofisi ben Hermanos Familia'nın legal kolu olması,şehirde legal olarak tanınması ve polislerin ve vatandaşların dikkatini çekmemesi için bu tarz legal işlerle öne çıkması için ve daha fazla daha güzel roller yapa bilmek amacı ile açıyorum ofisimiz olursa daha güzel roller döneceğine inanıyorum taksi ofisi pek fazla yok şehirde hatta gördüğüme göre hiç yok ben burada rol yapıcağım alım rolleri güzel roller dönücek inanıyorum Araç Kiralama rolleride dönecektir ek olarak vatandaşlara iş imkanı sunulup rolleride gerçekleşicektir.Sürekli olarak reklamlar verilip iş olanağı sağlayıp insanlara çimento tarzı değilde şehir içi işler vermeyi planlıyorum.Mekanın güzel bir mekan olması için uğraşıyoruz umarım kabul edersiniz Legal Roller Gerçekleşicektir.Bu yeri seçmemin nedeni ufak bir yer ve gösterişten uzak olması,sonuçta bir holding ofisi değil bir taksi durağı olucak. Günlük rol ihtiyacımızı karşılamak için ofis başvurusunda bulundum.  Ofis benim taxi ekibimdeki kişiler için bir ana mekan olacak ve burada rol yapacağız. Ofisi çeşitli roller yapmak için kullanacağız ve her zaman aynı konsepte bir rol yapacağımıza her zaman değişik türde roller yapmaya çalışacağım. Eğer ofis açılırsa neler yapacağımızı göreceksiniz. Bir mekana ihtiyacımız olduğu için böyle bir karar aldım. Hem de rollerimizi çeşitlendirmiş olacağız Şehir içerisinde yapılacak etkinliklerde bulunmak istiyoruz. Değişik bir düşüncem var.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, nadir.orde1 ; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: nadir.orde1 - Hermanos Taxi
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2021, 18:06:33 »
1.05 ve 1.07 kısmı kelime bakımından yetersiz, düzenleme için ek süre verildi.

Çevrimdışı HAKVERDİ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Robby Kanee Lv.18
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2021, 18:43:03 »
1.05 ve 1.07 kısmı kelime bakımından yetersiz, düzenleme için ek süre verildi.
Teşekkürler,düzenleme yapıldı.

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
« Yanıtla #3 : 25 Nisan 2021, 15:53:38 »
POS kısmını sayı ile belirtin, belirttikten sonra beni etiketleyin gün içerisinde tekrar kontrol edilecek.

Çevrimdışı HAKVERDİ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Robby Kanee Lv.18
« Yanıtla #4 : 25 Nisan 2021, 18:53:33 »
POS kısmını sayı ile belirtin, belirttikten sonra beni etiketleyin gün içerisinde tekrar kontrol edilecek.
@ilcare Belirtildi.

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: