Görevlilerin işi oldukça zor ve bu görevlilerin tamamen gönüllü olarak çalıştığının altını çizeyim. İlk önce bunu bir kavrayalım, forum görevlileri sadece ama sadece bir tek senin şikayetlerine bakmıyor. Burası '1000' kişilik oyuncu rekoru olan bir roleplay sunucusu. Bu sunucuda günde birden fazla ihlal yapılıyor ve birden fazla şikayet açılıyor. Bu şikayetlerin sayısı oldukça fazla, sana bunu söylememin sebebi ise empati kurarak düşünmen. Bu forum görevlilerin oyun ve bilgisayar dışında bir çok sosyal hayatı var. Onlarda senin, benim ve bizim gibi birer insan. Onlara da hak vermemiz gerekir, özellikle bu Ramazan ve oruç günlerinde şikayet bakmak biraz zor olabilir. Bu sebepten dolayı anlayışla karşılayıp sabretmemiz gerekir. Biraz da onları düşünerek cümlemizi kuralım, kendimizi onların yerine koyalım. Bu işi kendi isteği ve kendi iradesiyle yapıyorlar, bir gelirleri yok. Tamamen gönüllü şekilde başvurup görevli oluyorlar. Yani, benim demek istediğim şey birazda olsa empati kurup onları düşünmen. Emin ol bu dediklerimden sonra bana hak vereceksin.