Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]MrCasciano - Office

Başlatan The Pixy, 21 Nisan 2021, 23:39:16
Okunma sayısı 512 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı The Pixy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 19:10
Toplam oynama: 115 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Temmuz 2023, 00:01
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
[EKLENEBİLİR]MrCasciano - Office
« : 21 Nisan 2021, 23:39:16 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 1359.06,-1855.84,13.54,342.61

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Listede Bulunmayan Mücevher Ofisi

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime)   Öncelikle ofisimiz bulunduğumuz bölge olan Marina'nın rollerimize çok etki sağlayacak bir toplantı ve rol yapma alanı oluşturacak, bu sayede daha iyi roller ve daha çok rol yapacağımız alan oluşacak.
Ofiste bir çok toplantı rolü mesela mali bir toplantı veya dostlarımız ile birlikte bir toplantı yapabileceğiz bunun yanı sıra birlikteki insanlar tanıştıkları kişiler veya rol yapmak istediği kişi ile bu ofiste rol yapabilecek. Deepweb'te bir sayfa açmayı planlıyoruz, bu tarz ticaretleri yapabileceğimiz bir rol alanı sağlayacak. Yakında araç alım satım rolleri yapmayı düşünüyoruz bu tarz işler için olan toplantıları da bu ofiste yapabileceğiz. Ayrıca ofisimizi açtırdığımız yerde büyük bir yapılanma oluşturmak istediğimiz için bu ofis bize yardımcı olacaktır ve yan kısımda da bulunan barımın Yani kısacası ofiste birliğimizin il-legal işleri, dostlarımız ile olan toplantılar, birlik üyelerinin kendileri ve arkadaşları ile yapacağı roller deepweb rolleri, oluşumumuzun yapılandığı bölge, çeşitli ticari ilişkiler için yapılacak roller, araç alım satım rolleri, kişisel ve birlik rolleri için bize yardımcı olacaktır. Marina bölgesinde  olacağı için  Marina'da bir rol aktifliği olacak ve yapmayı planladığımız rol çeşitlilikleri ile rol ortamlarını farklı alanlara kaydıramaya çalışacağız bu tarz rollerdede sürekli olarak aktif bir şekilde ofisi kullanacağız.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimizi hem Marina'nın canlanması hem de kendi oluşumumuzu yönetmek amacı ile açtırmaktayız. Ofisimiz şehirdeki işlerimizi yöneteceğimiz günlük olarak sürekli bu bölgede takılacağımız için açtırmak durumundayız. Oluşumumuz adına gerekli ticaret ve diplomasi rollerini yapmak amacı ile rollerimizi sürdüreceğiz. Dostlarımızı ağırlayabileceğimiz. Misafirlerimizi ağırlayabileceğimiz hoş bir mekan olmasını amaçlayacağız ayrıca ofisimizde gerçekleştireceğimiz araç alım satım, deepweb ve kişisel ticaret gibi imkanlarda birlik üyelerimiz için bir imkan tanıyacak farklı insanlarda gelip rol yapıp birliğimize katılabilecekler ve Deepweeb gibi internet sayfaları üzerinden olacak telefon konuşmalarımızdan burayı bilecekler. Silah alım satım rollerimiz içinde hem güvenli hemde hoş bir ortam oluşturacağız bölgeyede aktiflik katmaya çalışacağız. Oluşumumuz içinde önemli bir yapı taşı olacak.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofis açtırma sebebimiz daha fazla rol imkanı sağlayacak bizim için. Muhasebe,  toplantı diplomasi, ticaret (deepweeb - araç alımsatım) gibi alanlarda bize herhangi bir işyeri ya da evin aksine çok daha fazla imkan sağlayacak ayrıca oluşumumuz içinde bir toplanma ve gizlenme alanı olacak fazla göze çarpmayan bir yerde olması bizim adımıza çok iyi olacak. Buradan açacağımız şirket olan Casciano Production'un gelir ve giderlerini, oluşumun harcamalarını, araç alım satım ve deepweb gibi alanlardan gelecek olan kar-zarar çizelgemizi rahatlıkla tutabileceğimiz bir rol ortamı oluşturacak. Birlik üyeleri içinde daha kapsamlı ve daha geniş bir rol ortamı oluşturacak. Buradan sadece oluşumun işleri oluşum üyelerinin de işleri görülebilecek kendi ev - araç  alım satım rollerini burada yapabilecekler. Diğer birlikler ile olacak diploması ve farklı alanlarda ki anlaşmalarda bize çok katkısı bulunacak. Şehirde ki barımızında kontrol noktası olacak barda ne zaman ne etkinliği yapacağımızı ve hangi etkinliği ne kadar bütçeyle yapacağımızı hesaplayacağız. Barımızda yapılacak özel etkinlikler için doğum günü kişiye özel parti vs. gibi etkinliklerde fiyat ve zaman için anlaşmalarını burada yapacağız yani her türlü konuda ofisi aktif olarak kullanacağız ve Marina bölgesinde aktif bir rol ortamı oluşturmaya çalışacağız.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "MrCasciano"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: MrCasciano - Office
« Yanıtla #1 : 22 Nisan 2021, 14:41:28 »
POS hatalı, güncellemeniz için ek süre verildi.

Çevrimdışı The Pixy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 19:10
Toplam oynama: 115 gün, 9 saat
Son giriş: 07 Temmuz 2023, 00:01
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Ynt: MrCasciano - Office
« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2021, 15:12:28 »
POS hatalı, güncellemeniz için ek süre verildi.
Düzenlendi.

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı