Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]Laurange - Ofis

Başlatan Laurange, 21 Nisan 2021, 14:27:06
Okunma sayısı 746 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Laurange

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Ekim 2021, 18:20
Toplam oynama: 53 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR]Laurange - Ofis
« : 21 Nisan 2021, 14:27:06 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 1219.26, -1812.49, 16.59, 355.26

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Ofisimiz için rol planımız şöyle ofisimiz, birliğimiz için kullanılacak ve zaman zaman kendi birliğimiz içindeki kişiler ile toplantı yapacağız, zaman zaman dostlarımızı misafir olarak ağırlayacağız, zaman zaman düşmanlarla bir başlangıç yeri olacak. Birde mekan sıkıntımız var ve bunuda ofis açarak gidermek istiyoruz. Mekan bakımından sıkıntı çektiğimiz için ofisin bizim gözümüzdeki önemi yüksek. Örnek olarak ofisimizde silah sevkiyatları ile ilgili planlamaları, uyuşturucu sevkiyatları gibi bir çok rol dönecek.  İlerde yapacağımız işler için gerçekten bizim rollerimizde rahatlık sağlayacak. İlerde sosyal alanların yapacağı etkinliklere veya partilerine sponsor olup ismimizi duyuracağız ve pay alacağız. Açacağımız yerin yan kısmınada bize ait bir bar açtık ve bu bizim ofisteki rollerimizi arttırıcak ve reklamımızı yapıcak. Mütevaziliğimizi bozmadan her zaman yapacağımız rollerin bir üstünü yapmaya çalışacağız, buda bizim ekibimizin prensip meselesi olduğu için her zaman değişik tarzda roller yapmaya ve geliştirerek tanıtıma atacağız. Ayrıca birliğimize bu bölgede hood almak isterken rollerimizin çoğunluğunu burada yapmamız için ev sahipliği yapacaktır ofisimiz ve bu sayede rol yaparken mekan odağımızı rahatlıkla buraya çekebileceğiz. Bar yönetimini de içimizden bir crew ayarlayacağız, bar yönetimi de ofisi kullanabilecek ve önemli konuları, toplantılarını ve bu tarz şeyleri ofisimizde gerçekleştirebilecekler bu sayede ofisimizin aktifliği tavan olacak ve bar veya ofise çalışan alımı yapıldığında ise yine görüşmelere ev sahipliği yapacaktır ofisimiz.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimizi birliğimiz için kullanacağız toplantılar, etkinlikler, yeni projeler için yapılacak rolleri burada yapıp ofisimizi aktif tutacağız. Rollerimizi çeşitlendirip legal olan rollerimizi ofis için kullanacağız ve illegal kısmını ise birliğimiz için kullanacağız. Ofisimiz için aslında bir para kaynağı ve aktif tutarak kendimize bir yer belirlemek için kullanacağız. Ofisimiz bir ana merkez gibi kullanılacak. Örnek verirsek bir tır sevkiyatı yönetiyorsak bunun legal kısmı ofis için, illegal kısmı ise birliğimiz için olacak. Bol bol ticarete gireceğiz. Sıkça reklamımızı yaparak sadece kendi ekibimizle değil şehir içerisinde sivil vatandaşları misafir etmeyi hedefliyoruz. Şöyle toparlamamız gerekirse ofis bizim için bir mekan, bir rol kaynağı olacak Marina'da bulunan herkesin memnun kalacağına eminiz.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Günlük rol ihtiyacımızı karşılamak için ofis başvurusunda bulundum. Birliğimiz için bir ofise ihtiyacımız olduğu için böyle bir karar aldım. Hem de rollerimizi çeşitlendirmiş olacağız ve bizim içinde bir mekan olacak. Her zaman ofisimizi aktif tutarak kendi ekibimizin reklamını yapmayı hedefliyoruz. İşletmelerle ve Haber ajanslarıyla rol çevireceğiz. Şehir içerisinde yapılacak etkinliklerde bulunmak istiyoruz. Değişik bir düşüncem var. Departman memurlarıyla ofis adına rollere girmeyi düşünüyoruz. Buda bizim asıl il-legal yaptığımız işi saklayacak ve legal kısmımız görünecek. Bu sayede önümüze engel çıkmadan rahatça ticaretimizi yapabileceğiz. Ofis adına yeni işletmeler açacak kişilere destek yapmayı ve açıldıktan sonra yardım yaptığımız işletmelerden günlük aldığı paradan pay almayı düşünüyorum. Kazançlı işlere girerek rollerimizde IC olarak bir kalite sunmak istiyoruz. Ofis benim ekibimdeki kişiler için bir ana mekan olacak ve burada rol yapacağız. Ofisi çeşitli roller yapmak için kullanacağız ve her zaman aynı konsepte bir rol yapacağımıza her zaman değişik türde roller yapmaya çalışacağım. Marina'da ki en iyi rol ortamını sağlayacağım.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Laurange"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: Laurange - Ofis
« Yanıtla #1 : 21 Nisan 2021, 16:00:29 »
24 saat içerisinde tanıtım açıp linkini konu altına sunun.

Çevrimdışı Laurange

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Ekim 2021, 18:20