Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

SÜPER LİG | Şampiyonluk yarışı bitti! Kazanan BEŞİKTAŞ!

Başlatan BurakBeyy, 21 Nisan 2021, 11:18:10
Okunma sayısı 3617 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BurakBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ağustos 2023, 22:30
Toplam oynama: 136 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: SÜPER LİG | Şampiyonluk yarışı NEFES KESİYOR!
« Yanıtla #20 : 26 Nisan 2021, 00:25:04 »
2

Çevrimdışı BurakBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı Libertas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2024, 15:00
Toplam oynama: 278 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 07:40
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 00:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #22 : 30 Nisan 2021, 14:17:44 »
Artık nefes kesmiyor.  :uzgun:

Çevrimdışı Miroglus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Şubat 2024, 01:53
Toplam oynama: 257 gün, 23 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 27 Ekim 2024, 14:10
Toplam oynama: 71 gün, 2 saat
Birlik: *******ERZ
Jack Fowler Lv.33
Son giriş: 05 Şubat 2024, 21:38
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:11
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #23 : 30 Nisan 2021, 14:38:37 »
Tüm bu 70'li puanlara bakarken Trabzonspor'a ağlayabilirsin. :(((((

Çevrimdışı BurakBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 30 Nisan 2021, 15:45:57 »
Fenerbahçe, Alanyaspor maçında "kural hatası" yapıldığı için TFF'ye başvurdu.

1

Çevrimdışı JW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Haziran 2023, 23:30
Toplam oynama: 286 gün, 1 saat
Hye Su Jung Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 19 Mayıs 2023, 00:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 12 Mayıs 2023, 01:17
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Kanka fenerbahçeliyim ama sana net bir şey söyleyeyim mi, bu futbol la bu oyunla biz babayı şampiyonluk alırız, ikinci bile olamayacağız. Birinci beşiktaş, ikinci galatasaray üçüncü fener olacak. Görürsün.

Çevrimdışı Expected

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Alfaro Lv.23
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 03:25
Toplam oynama: 64 gün, 8 saat
« Yanıtla #26 : 30 Nisan 2021, 17:06:29 »
Fenerbahçe, Alanyaspor maçında "kural hatası" yapıldığı için TFF'ye başvurdu.

Geçen sene yine ligin sonlarında Beşiktaş-Göztepe maçında hakem atışıyla oyun başlamıştı, hakem atışından önce ise topla oynayan son oyuncu Beşiktaşlı olmasına rağmen hakem topu Göztepe'ye vermiş ve atağın sonunda Göztepe golü bulmuştu, günlerce süren tartışmanın sonucu ise TFF'nin maçın tekrarlanması talebine ret kararı vermesi ile sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin dün akşam yaşadığı pozisyon yukarıda anlattığım pozisyona göre daha net bir hakem hatası ki hakem hatası dahi olup olmadığına ilişkin tartışmalar bitmiş değil. (Ofsayt kararı verilen pozisyonlar da var, penaltı verilen de)

Velhasıl Beşiktaş'ın şampiyonluğu hayırlı olsun, diğerleri sıralamayı belirleyebilir.

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Kural hatası var ya da yok bu önemsiz, ne olursa olsun bu maça tekrar kararı kesinlikle çıkmayacak zaten bu bariz bir şey. Bizim yapmamız gereken şey önümüzdeki maçlara odaklanmak, biz nasıl Malatya'ya 3 gol ile 3 puan veriyorsak Beşiktaş da bunu yapabilir. Unutmamak lazım ki en son umutlar ölür. Beşiktaş'ın yoğun bir maç temposu var ve fazla derin bir kadroya da sahip değiller bu onlar için bir dezavantaj. Alanya deplasmanından berabere ayrılmak ise bizim için aslına bakarsanız çok da kötü değil, ikinci yarı 10 kişi oynadığımızı da göz önünde bulundurursak güzel bir şey. Moral bozmadan, maç maç giderek rakibin puan kaybetmesini beklemek bizim ligi olabildiğince iyi bir sırada tamamlamamıza olanak sağlayacaktır. Şahsen ben hâlâ inanıyorum, taraftarların da bir maç beraberlikle ortalığı ayağa kaldırıp yok antrenmana çıkmayın, istifa edin tarzı tepkilerine anlam veremiyorum. Erol Bulut'dan sonra Emre Belözoğlu'nun oynattığı oyun bence oldukça güzel, gözle görülebilir düzeyde fark var. Seneye de Emre ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Edit:Vazgeçtim Beşiktaş bu oyunla puan falan vermez, hatta Galatasaray'ı da evinde yenerler ve şampiyon olurlar. Fenerbahçe de bu vesileyle umarım 2. falan olur.

Çevrimdışı BurakBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kural hatası var ya da yok bu önemsiz, ne olursa olsun bu maça tekrar kararı kesinlikle çıkmayacak zaten bu bariz bir şey. Bizim yapmamız gereken şey önümüzdeki maçlara odaklanmak, biz nasıl Malatya'ya 3 gol ile 3 puan veriyorsak Beşiktaş da bunu yapabilir. Unutmamak lazım ki en son umutlar ölür. Beşiktaş'ın yoğun bir maç temposu var ve fazla derin bir kadroya da sahip değiller bu onlar için bir dezavantaj. Alanya deplasmanından berabere ayrılmak ise bizim için aslına bakarsanız çok da kötü değil, ikinci yarı 10 kişi oynadığımızı da göz önünde bulundurursak güzel bir şey. Moral bozmadan, maç maç giderek rakibin puan kaybetmesini beklemek bizim ligi olabildiğince iyi bir sırada tamamlamamıza olanak sağlayacaktır. Şahsen ben hâlâ inanıyorum, taraftarların da bir maç beraberlikle ortalığı ayağa kaldırıp yok antrenmana çıkmayın, istifa edin tarzı tepkilerine anlam veremiyorum. Erol Bulut'dan sonra Emre Belözoğlu'nun oynattığı oyun bence oldukça güzel, gözle görülebilir düzeyde fark var. Seneye de Emre ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Edit:Vazgeçtim Beşiktaş bu oyunla puan falan vermez, hatta Galatasaray'ı da evinde yenerler ve şampiyon olurlar. Fenerbahçe de bu vesileyle umarım 2. falan olur.
:embarrassed2: :huh: :cheesy:

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat

Dediğin her şeyin tersi çıkmış kardeş.Şuanda fener 3. gs bjk yi yendi evinde bjk sonra yine kaybetti.