Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gurlu - Harrison Bar

Başlatan Gurlu, 20 Nisan 2021, 06:51:30
Okunma sayısı 384 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gurlu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 18 Ocak 2024, 03:57
Toplam oynama: 64 gün, 18 saat
Köken: Rus
Son giriş: 18 Ocak 2024, 03:56
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Gurlu - Harrison Bar
« : 20 Nisan 2021, 06:51:30 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (5Gün 10ar Saat)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (1283.75, -1161.25, 23.96)

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (Harrison Bar)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Bar)

2.05:İş yeri interioru: (Nosy Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Soğuk bir Londra gecesi saat 22:30 sularında dünyaya geldi. Doğumundan 5 ay sonra babası iftiradan dolayı hapse girdi. 15 yaşına kadar babasının annesini aldattığını ve hayat kadınını öldürdüğünü düşünerek geçirdi. Bir yaz geçesi karşılaştığı yaşlı bir kadın ile uzun uzun sohbet etti. Bu yaşlı kadın babasının öldürdüğü bilinen hayat kadınıydı. Lupin hayatının en büyük şokunu burada geçirmişti. Kadını alıp karakola ifade vermeye götürdü ama kadın kayıtlarda ölü olarak geçiyordu hiçbir şey düzgün ilerlemiyordu.  Babasının suçsuz olduğunu anlamıştı ama bunu kimseye anlatamıyordu, anlatsa da inanmıyorlardı zaten. Hayatta tek başına gibiydi kimseye kendini kanıtlayamıyor, kimseye güven vermiyordu. Artık çok sıkılmış insanların onu dışlamasından bıkmış bir şekilde önüne kitaplarını defterlerini aldı ve ders çalışmaya başladı. Hukuk okumak, avukat olmak istiyordu. Babasına yapılan bu haksızlığı gün yüzüne çıkartmak, bir nebzede olsa insanların ona güvenmesini sağlamak istiyordu. 5 ay boyunca aralıksız ders çalışmıştı tabi çabalarının sonucunda hukuk fakültesini kazanmış ve Los Santosa taşınmıştı. Bu yeni şehirde bir çok arkadaş edindi. Okulunu bitirdikten sonra kendisine ait olan Harrison Hukuk Bürosunu açtı. Büro aktif olarak çalışmaktadır.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (IC: İşyerim hayatta en çok istediğim bazı olayların başında geliyor. Bu işyerini sevgilim ve avukatlarım ile birlikte işleteceğim. Yapacağım etkinlikler ile şehir halkını sevindireceğime inanıyorum. Bu işyeri daha önceden abim ile birlikte açıktı. Abimin ölümünden sonra kapattık. Şimdi ise şehre tekrar dönen çocukluk arkadaşımın ısrarı üzerine tekrar aktif etme kararı aldım. Aslında burada abimin ruhunu yaşatacağım ve onu mutlu edeceğime inanıyorum. Ayrıca şehrin bu bölgesinde pek aktif barın olmaması, insanların sosyallik kazanmasını azaltmıştır. Bu bar sayesinde sosyallik ve iletişim artacak, insanlar birbirleriyle iletişim halinde olacaklardır.

OOC: Asıl amacım bana ve arkadaşlarım zaten sürekli rollerdeyiz. Günde bir çok defa departmana gitmek, suçlular ve polisler ile hep aynı rolleri yapmak aslında biraz sıktı. İşimizi daha iyi yapabilmemiz ve biraz kafa dağıtabilmemiz için bu işyerine ihtiyacımız var. Ayrıca daha önceden bu isimde bir bara sahiptik ama bazı sıkıntılardan dolayı kapatmıştık, şimdi tekrardan aktif edip eğlencenin altını üstüne getereceğiz.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (Amacım insanları daha farklı etkinlikler ve aktif roller ile eğlendirmek. Şehirde ilk olacağını düşündüğüm bazı etkinlikler var aklımda. Daha önce hiç bir yerde yapıldığını görmedim ama kimse sorsam çok eğlenceli olur daha güzel olurdu gibi söylemler aldım. Bunları da işin içine kattığım zaman bar bölgesinde olmayan rolleri aktifleştirmek.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (Bulunduğu bölgede zaten fazla bar yada cafe bulunmamakta. Bulunduğu yer "Yıldızlar Caddesi" olarak geçiyor ve sadece 2 tane club var. Yani anlayacağınız fazla rol dönmüyor. Bizim barımız ile roller artacak ve barlar arası rekabet başlayacak. Çok eğleneceğimize inanıyorum.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Gurlu"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: Harrison Bar ComeBack
« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2021, 15:34:47 »
Başlığı kurallara uygun düzenleyin, ek süre verildi.

Çevrimdışı Gurlu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 18 Ocak 2024, 03:57
Toplam oynama: 64 gün, 18 saat
Köken: Rus
Son giriş: 18 Ocak 2024, 03:56
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Ynt: Harrison Bar ComeBack
« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2021, 03:05:41 »
Başlığı kurallara uygun düzenleyin, ek süre verildi.

Düzenlendi. @ilcare

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı