Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[AR-GE] Kask hakkında.

Başlatan CITYROSE, 19 Nisan 2021, 04:45:00
Okunma sayısı 20303 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Ynt: [AR-GE] Kask hakkında.
« Yanıtla #90 : 21 Nisan 2021, 18:24:52 »
/maske yazinca nasil ayarladigimiz maske yuzumuze geciyorsa /kask yazinca da ayarladigimiz aksesuar kask kafamiza gecsin istiyorum. Motor suren birisiyim ben her motora binerken iki saat /aksesuar yazip kaski takmaktansa /kask yazip hemen takmak istiyorum.Hem emote de ciksa cok hos olur mesela Fiona Cityrose kaskı takar gibi.Desteklerseniz sevinirim. :heart: :helal:

AR-GE düşünülebilir fakat yazım yanlışları dolu keşke biraz dikkat etseydin.
Allah askina hayirdir burasi turkce ogretmenligi universitesi falan mi? Iyi misiniz siz ya? Nedir bu yazim yanlisi sevdaniz herseyi sizler sanki mukemmel yanlissiz yaziyor gibi? Elestirecek birsey bulamayinca yazim yanlislarima mi odaklandiniz? Herkes bi kendi isine baksin Allah icin ya surda kolaylik gelsin diye oruç halimle usenmeyip arge aciyorum bir de oruc halimle daha fazla sizlerle tartisamicam. Zaten hepinizin ablasi yasindayim laflariniza dikkat edip konusmuyosunuz burda turkce dersi verceginize ahlak dersi alin once. Bu yazim genel olarak herkese sadece bu alinti yaptigim mesaja degil.
Senin hakkında eleştirilecek  çok şey var ama fg  arkadaşların çok

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #91 : 21 Nisan 2021, 18:28:53 »
Eleştiri kaldıramıyorsan AR-GE konusu açma sayın kız taklidi yapan ZEHRA bey. Her beğenmediğin yoruma sallayamazsın, bunu o kafana sokmalısın.
ÖFFFFFF ARTIK YETERRRRR CIDDEN YETER YAAA BUTUN PROBLEM BU MU YANI? Butun derdiniz kiz olusum veya olmayisim. Ya buna neden bu kadar onem verdiniz ben anlamis degilim Allah icin yasim zaten 20 nerdeyse hepinizin ablasi yasindayim gelmissiniz dc sesli gel bakalim kiz misin bilmem ne ya ne kadar mide bulandirici seyler bunlar artik biraz efendi olun oyun oynuyoruz surda oynaşma pesindesiniz. Kendinize gelin biraz olgun olun artik yeter! Guvendigim dostlarimla zaten dc sesli gidiyorum merak etmeyin. Beni bilen biliyor gerisi umrumda bile degil. Isinize bakin. :hand:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #92 : 21 Nisan 2021, 18:31:15 »
Artik istediginiz kadar yorum yapin cevap vermiyorum. Sadece destekleyenlere tesekkur eder like atarim. Iyi gunler. Sayfalarimdan cikmamaya nobet tutmaya devam edin :hand:

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
« Yanıtla #93 : 21 Nisan 2021, 18:33:08 »
Artik istediginiz kadar yorum yapin cevap vermiyorum. Sadece destekleyenlere tesekkur eder like atarim. Iyi gunler. Sayfalarimdan cikmamaya nobet tutmaya devam edin :hand:
Eleştirilere cevap veremeyince olur gibi

Çevrimdışı unlucky16

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Eylül 2022, 16:38
Toplam oynama: 87 gün, 4 saat
« Yanıtla #94 : 21 Nisan 2021, 18:36:51 »

Bak nasıl cevap vericek şimdi izle

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #95 : 21 Nisan 2021, 18:39:32 »
1

Çevrimdışı !Soulfly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Haziran 2022, 23:02
Toplam oynama: 292 gün, 9 saat
« Yanıtla #96 : 21 Nisan 2021, 18:43:00 »
/maske yazinca nasil ayarladigimiz maske yuzumuze geciyorsa /kask yazinca da ayarladigimiz aksesuar kask kafamiza gecsin istiyorum. Motor suren birisiyim ben her motora binerken iki saat /aksesuar yazip kaski takmaktansa /kask yazip hemen takmak istiyorum.Hem emote de ciksa cok hos olur mesela Fiona Cityrose kaskı takar gibi.Desteklerseniz sevinirim. :heart: :helal:

AR-GE düşünülebilir fakat yazım yanlışları dolu keşke biraz dikkat etseydin.
Allah askina hayirdir burasi turkce ogretmenligi universitesi falan mi? Iyi misiniz siz ya? Nedir bu yazim yanlisi sevdaniz herseyi sizler sanki mukemmel yanlissiz yaziyor gibi? Elestirecek birsey bulamayinca yazim yanlislarima mi odaklandiniz? Herkes bi kendi isine baksin Allah icin ya surda kolaylik gelsin diye oruç halimle usenmeyip arge aciyorum bir de oruc halimle daha fazla sizlerle tartisamicam. Zaten hepinizin ablasi yasindayim laflariniza dikkat edip konusmuyosunuz burda turkce dersi verceginize ahlak dersi alin once. Bu yazim genel olarak herkese sadece bu alinti yaptigim mesaja degil.

Cok ozur dılerım ama fakat burasi arge kismi oldugu ıcın malesef yazim yanlislarina dıkkat edılmelı ve elestırmeye acik olmalisiniz ek olarak ınsanların yasını bılmeden ablan yasındayım gıbı yorum luften yapmayin sayin zehra hanim.
3

Çevrimdışı ImJ0k3R

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Diane Foster Lv.30
Köken: Yunan
Son giriş: 04 Nisan 2023, 02:10
Toplam oynama: 181 gün, 8 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 00:54
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #97 : 21 Nisan 2021, 18:46:49 »
LOL kolası.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
« Yanıtla #98 : 21 Nisan 2021, 18:49:31 »
Eleştiri kaldıramıyorsan AR-GE konusu açma sayın kız taklidi yapan ZEHRA bey. Her beğenmediğin yoruma sallayamazsın, bunu o kafana sokmalısın.
ÖFFFFFF ARTIK YETERRRRR CIDDEN YETER YAAA BUTUN PROBLEM BU MU YANI? Butun derdiniz kiz olusum veya olmayisim. Ya buna neden bu kadar onem verdiniz ben anlamis degilim Allah icin yasim zaten 20 nerdeyse hepinizin ablasi yasindayim gelmissiniz dc sesli gel bakalim kiz misin bilmem ne ya ne kadar mide bulandirici seyler bunlar artik biraz efendi olun oyun oynuyoruz surda oynaşma pesindesiniz. Kendinize gelin biraz olgun olun artik yeter! Guvendigim dostlarimla zaten dc sesli gidiyorum merak etmeyin. Beni bilen biliyor gerisi umrumda bile degil. Isinize bakin. :hand:
Kız taklidi yapmanın bir kaç altın kuralı var. Bunlardan birisi asla ve asla sese gitmemek, gittiğinde mikrofon açmak durumunda kalırsın. Sen de bunu gerçekten çok iyi bir biçimde yerine getiriyorsun. 20 yaşında ve kız olmanın gerçekten ve gerçekten imkanı yok. Zamanında bana PM üzerinden her iki günde bir ailevi küfür ediyordun, açtığım şikayetler ve bu şikayetlerde kullandığım kanıtlar hala duruyor. Başkalarının annesine küfür edecek kadar "Değişik" bir varlıksın. Ayrıca mide bulandırıcı olan ne? Burada mide bulandırıcı tek bir şey varsa o da sensin.
OOooooooo. Kısa özet işte eleştiri

Çevrimdışı fieL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ewan Riego Lv.20
Son giriş: 30 Ocak 2022, 16:07
Toplam oynama: 65 gün, 4 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #99 : 21 Nisan 2021, 18:57:31 »
Destekliyorum, aksesuar sayfasına "Maske olarak ata" seçeneği gibi "Kask olarak ata" seçeneği gelir ve /kask yazdığımızda kaskı takarız. Ek olarak kask taktığımızda eğer ayarlanabiliyorsa motordan düşünce daha az canımız gidebilir ve daha gerçekçi olur.
1