Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Tanıtım sizce nasıl?

Güzel
Normal
Kötü

Real Southerners | XIII

Başlatan benatakan v2, 25 Temmuz 2018, 00:18:48
Okunma sayısı 3954 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı benatakan v2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Temmuz 2020, 17:03
Toplam oynama: 74 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Real Southerners | MS-13
« Yanıtla #50 : 25 Temmuz 2018, 15:53:31 »
Başarılar.
Güzel yorumun için teşekkürler. :)

Çevrimdışı benatakan v2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #51 : 25 Temmuz 2018, 15:57:55 »
<15:50:17> "CWE": http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,15680.msg140847.html#new [Tanıtımtaki videoyu izkeyip yorum yaparsan sevinirim -Rahatsız ettiğim için çook özür dilerim.-]
<15:50:23> "CWE": http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,15680.msg140847.html#new [Tanıtımtaki videoyu izkeyip yorum yaparsan sevinirim -Rahatsız ettiğim için çook özür dilerim.-]
???  ???

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #52 : 25 Temmuz 2018, 16:04:42 »
"13 ile kimse sikişemez!"

Aynen moruk pis nortenoslar pis kuzeyliler hepsini vuram hepsini öldürem.Dostum sana tavsiyem aramızdaki bu kültür savaşını dm ile yapmaya kalkma rol ile yap.İkider bir drive-by atınca karşındakilerinin oyun zevkini kaçırmaktan başka bir şey yapmıyorsun.

Çevrimdışı benatakan v2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #53 : 25 Temmuz 2018, 16:07:17 »

Aynen moruk pis nortenoslar pis kuzeyliler hepsini vuram hepsini öldürem.Dostum sana tavsiyem aramızdaki bu kültür savaşını dm ile yapmaya kalkma rol ile yap.İkider bir drive-by atınca karşındakilerinin oyun zevkini kaçırmaktan başka bir şey yapmıyorsun.
İki de bir drive-by? DM falan yok ortada dostum aramızdaki savaşı ben zaten rol ile yapıyorum sizin mahallenizde yeterince tartıştık? Aramız da zaten bir kültür savaşı var,.Sizi sürekli vurmak gibi bir gayemiz de yok,size drive-by atıldı sonra da siz gelip bizim evimizi bastınız? Uzatmanın bir manası yok tanıtım kirlenmesin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #54 : 25 Temmuz 2018, 16:09:53 »
Aynı fikirde olduğumuza sevindim. OOC da aramız iyi olursa İG de daha iyi rol döndürebiliriz. Birbirimizin oyun zevkini kaçırmadan da savaşabiliriz bunu söylemek istedim. Rollerinizin devamını bekliyorum başarılar...

Çevrimdışı benatakan v2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #55 : 25 Temmuz 2018, 16:18:10 »
Aynı fikirde olduğumuza sevindim. OOC da aramız iyi olursa İG de daha iyi rol döndürebiliriz. Birbirimizin oyun zevkini kaçırmadan da savaşabiliriz bunu söylemek istedim. Rollerinizin devamını bekliyorum başarılar...
Teşekkür ederim,size de başarılar. ;)

Çevrimdışı Semptly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Aralık 2021, 04:17
Toplam oynama: 3 gün, 7 saat
« Yanıtla #56 : 25 Temmuz 2018, 16:23:14 »

İki de bir drive-by? DM falan yok ortada dostum aramızdaki savaşı ben zaten rol ile yapıyorum sizin mahallenizde yeterince tartıştık? Aramız da zaten bir kültür savaşı var,.Sizi sürekli vurmak gibi bir gayemiz de yok,size drive-by atıldı sonra da siz gelip bizim evimizi bastınız? Uzatmanın bir manası yok tanıtım kirlenmesin.
Kendinizi kısıtlamanın mantığı yok tamam karş tarafta zevk alıcak anlıyorum ama arada kültür savaşı var ekstra dediğin gibi IC'de bir takım sorunlarınız oluşmuş fırsatını bulduğun zaman ona küfür edip yollamazsın bu köklü bir düşmanlık fırsatını bulduğun zaman yere serersin bu kadar karşı tarafda zevk alsın diye kalite düşüklüğüne gerek yok bence böyle iyisiniz, kolay gelsin :)

Çevrimdışı benatakan v2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #57 : 25 Temmuz 2018, 16:26:28 »

Kendinizi kısıtlamanın mantığı yok tamam karş tarafta zevk alıcak anlıyorum ama arada kültür savaşı var ekstra dediğin gibi IC'de bir takım sorunlarınız oluşmuş fırsatını bulduğun zaman ona küfür edip yollamazsın bu köklü bir düşmanlık fırsatını bulduğun zaman yere serersin bu kadar karşı tarafda zevk alsın diye kalite düşüklüğüne gerek yok bence böyle iyisiniz, kolay gelsin :)

EyvAllah teşekkürler. :)

Çevrimdışı TigerCox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Şubat 2021, 22:23
Toplam oynama: 10 gün, 23 saat
« Yanıtla #58 : 25 Temmuz 2018, 16:28:02 »

14 Öpüyorum seniii  :P 8)

Çevrimdışı Lyks

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Kasım 2019, 18:43
Toplam oynama: 13 gün, 0 saat
« Yanıtla #59 : 25 Temmuz 2018, 16:30:22 »
Kısa bir tanıtım, ancak tabiki geliştirilebilir. Gerçi benim gözümde tanıtımdan ziyade rol paylaşımı daha önemlidir. Başarılar dilerim. Umarım birliğiniz aktif bir şekilde kademe kaydeder.