Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kurz Hukuk Bürosu

Başlatan therave, 16 Nisan 2021, 23:11:29
Okunma sayısı 1328 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı therave

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:20
Toplam oynama: 67 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Kurz Hukuk Bürosu
« : 16 Nisan 2021, 23:11:29 »

LOS SANTOS AVUKATLAR BAROSU
ADIM 1 / ÖN BAŞVURU FORMU

BÖLÜM A / KİŞİSEL BİLGİLER

A1. Adınız: Jo
A2. Soyadınız: Kurz
A3. Cinsiyet: Erkek

A4. Boy (cm.): 192
A5. Kilo (kg.): 89
A6. Göz Rengi: Kahverengi
A7. Saç Rengi: Siyah

A8. Doğum Tarihi: 04.10.1989
A9. Telefon Numarası: 3130131
A10. İkametgah Adresi: 531, Santa Maria

A11. Köken: Amerikan
A12. Vatandaşlık: Amerika Vatandaşı

A13. Bilinen Diller (İngilizce dışında, dil seviyelerini de belirtiniz.): İngilizce C2, İspanyolca C1, İtalyanca B1

BÖLÜM B / EĞİTİM
* Avukat olarak ofis veya büro açmak istiyorsanız ABD hukuk alanında Yüksek Lisans diplomasına sahip olmanız gerekmektedir.
* Aşağıdaki soruları kendinize göre eksiksiz bir biçimde yanıtlayınız.

B1. Yüksek Lisans eğitiminizi tamamladınız mı?: Evet tamamladım.

B2. Tamamladıysanız nerede tamamladınız?: Vice City Univercity Of Law
B3. Tamamladıysanız mezuniyet derecenizi yazın: 3.87 ile tamamladım.

B4. Eğitim hayatınız boyunca herhangi bir şekilde disiplin cezası aldınız mı?: Eğitim hayatım boyunca herhangi bir disiplin cezası almadım.

BÖLÜM C / DEVLET KADROLARI

C1. Daha önce herhangi bir devlet kurumunda bulundunuz mu? Bulunduğunuz mevki ve ayrılma gerekçelerinizi listeleyin:
LSFD-EMT: Ayrılma sebebim sosyal hayatıma vakit ayıramamaktı.
C2. Daha önce devlet kadrosundan çıkartıldınız mı? Hayır daha önce bir devlet kadrosundan çıkartılmadım.

BÖLÜM D / YETERLİLİK

Aşağıda belirtilenleri kendinizce doldurunuz, herhangi bir kopya işlemi tespit edilirse başvurunuzun direkt olarak reddedileceğini unutmayınız. Cevaplarınızın uzun olması durumunda alt satıra geçiş yapabilirsiniz, fakat cevabınız bittiğinde bir sonraki soru ile cevabınız arasında bir boşluk bırakın.

D1. Hukukun işleyişi sizce nasıl olmalıdır?
Hukuk önem verdiğim bir konudur, işleyişi de benim için oldukça önemlidir. Ancak her şeyden daha önemli bir şey var, mantık ve vicdan. Bu iki kavram zaten yasaların temelini oluşturur ancak mantık bazen kaçış yollarını bulur hukukta vicdansa senin nefsini törpüler. Yani hukuk benim için mantık ve vicdan gibidir, işleyişi de öyle olmalı. Bazen kaçış yolu bulup kurtulmak, bazense insanları törpülemeli.
D2. Toplum ve Hukuk ilişkisini detaylandırın:
Hukuk bir toplumun bel kemiğidir. Bir toplumda hukuğu sıfırdan siz yaratmazsınız, insan oğlunun yaradılışından gelen bir şeydir bu. Yani toplum ve hukuk ayrılmaz iki kavramdır, et ile tırnak gibi.
D3. Hukukun toplumdaki yeri hakkında düşüncelerinizi özetleyin:
Hukuğun toplumdaki yeri, bir önceki soruya verdiğim cevapla aynı olacak. Yani toplumdaki yeri diye bir şey yoktur, hukukla beraber toplum inşa edilir ve hatta hukuksuzlukla da bir toplum yıkılır.
D4. İnsan vicdanı ve hukuk arasındaki temel ilişkiyi özetleyin:
Hukuk ve insan vicdanı arasındaki ilişiki şöyledir ki, vicdan nefsini isteklerini veyahutta yaptıklarını törpületmeni sağlar. Hukuk ise direkt olarak biraz zor kullanarak törpületir.
D5. 'Meşru Müdafaa' kavramını açıklayınız:
Haksız bir fiili ortadan kaldıran sebeplerden biri. Kişinin kendisini savunurken, karşı tarafa vereceği zarardan dolayı hukuki ve cezai anlamda sorumlu tutulamayacağı karinesi.
D6. Suçsuzluk Karinesini açıklayınız:
Suçu ispatlanacak kadar herkes suçsuzdur. Bir hırsızın kamera kaydı çıkana kadar hırsız olarak adlandırılamaz. Çünkü bir hırsız damgası yediğin zaman, suçsuz olduğu ortaya çıksa da eski haline dönemez.

BÖLÜM F / ADLİ SİCİL

F1. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı gözaltına alındınız mı?: Hayır
F2. Daha önce herhangi bir suçtan dolayı hapise girdiniz mi?: Hayır
F3. Halihazırda devam eden bir davanız bulunmakta mı?: Hayır
F4. Herhangi bir şekilde tazminat cezasına çarptırıldınız mı?:Hayır

BÖLÜM G / PSİKOLOJİ

G1. Daha önce herhangi bir psikolojik tedavi gördünüz mü?: Hayır, herhangi bir tedavi duydum.
G2. Kullandığınız ilaçlar var ise listeleyin: Sadece Renie (mide ağrıları için) kullanıyorum.
G3. Herhangi bir bağımlılığınız var mı? (Alkol, uyuşturucu, sigara vs.): Sadece sosyal olarak alkol kullanıyorum.
G4. Psikoloji durumunuz (İyi, normal, kötü): Kime göre iyi, kime göre kötü. Bence ortalamanın üstünde, normal

BÖLÜM H / OFİS BİLGİLERİ

H1. Ofis Adı: Kurz Hukuk Bürosu
H2. Ofis koordinatları (/pos): 931.70, -1559.05, 13.55, 352.75
H3. Ofis Interioru: Büyük Ofis
H4. Ofis ekletmek istediğiniz yerin görüntüsü (ss):

BÖLÜM I / OOC

I1. Yaşınız: 19
I2. Adınız ve Soyadınız: Arda Eren Güner
I3. Şehir: İstanbul
I4. Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: Bil yılı aşkın süredir Rina sunucusunda oynuyorum ancak eskiden farklı sunucularda da oynadım.

I5. Aşağıdaki kutucukları kendinize göre işaretleyin, kutucukları işaretlerken köşeli parantezlerin arasına 'x' koymanız yeterlidir.

[X] En az 10 level karaktere sahibim.
[X] Rina Roleplay politikalarına ve kurallarına bağlı kalabilirim ve ihlal yapmam.
[X] Ofis kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
[X] Politika ve kural ihlallerimde ofisimin elimden alınacağını onaylıyorum.
[X] Farklı bir oluşumda başvurum bulunmamakta.

Çevrimdışı therave

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:20
Toplam oynama: 67 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Kurz Hukuk Bürosu
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2021, 23:38:20 »
Ödeme dekontu:
Spoiler:

Çevrimdışı RN-RP

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2021, 20:59:10 »
İncelenmeye alındı.

Çevrimdışı RN-RP

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2021, 20:37:26 »

Hukuk Bürosu başvurunuz detaylı olarak incelenmiş olup aşağıdaki sonuca varılmıştır:

KABUL EDİLDİ

• 50.000$ değerindeki parayı devlet kasasına bağışlayıp konu altına yorum olarak gönderiniz.
    • Büronuzda bulunan üyelerin herhangi bir sicil veya yönetim tarafından kabul edilemeyecek ihlalleri / uygunsuz rol planları durumunda büro kapatılabilir.
    • Oyun içerisinden birlik kurmanız ve yukarıdaki meblayı kasaya bağışladıktan sonra teamspeak3 üzerinden "Karakter Adı - Hukuk B. Kabulü" şeklinde beklemeniz gerekmektedir.
    [/list]