Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İSRAİL İŞ ADAMLARI LOCASI " ISRAEL MAFIA "

Başlatan ZANI, 16 Nisan 2021, 02:52:47
Okunma sayısı 43419 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ZANI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Matthew Gunn Lv.29
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2024, 16:30
Toplam oynama: 204 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 06 Nisan 2024, 16:04
Toplam oynama: 16 gün, 13 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Nisan 2024, 17:29
Toplam oynama: 2 gün, 18 saat
İSRAİL İŞ ADAMLARI LOCASI " ISRAEL MAFIA "
« : 16 Nisan 2021, 02:52:47 »

ISRAEL MAFIA

KABBALA , askeri ve ticari bir politika izleyen bu yapılanma İsrail kökenlidir. Üyelerinin büyük kısmı Israil kökenli devlet tarafından dışlanmış veya yer altı hayatına, merakı olan kişiler tarafından oluşmaktadır. Yapılanmanın ana mantalitesi, Santos şehirinde kendilerine ait bir ticaret ağı oluşturmak ve bu ticaret ağının yanı sıra silah piyasasıyla örgütü finanse etmek.
Temelinde İsrail'in temel örgüt kuruluşlarından ayrı olarak  gizli operasyonlar, silah ticareti, uyuşturucu ticareti, organ ticareti, suikast saldırılarından sorumludur. Kabbala hiçbir yasa amacıyla, rolüyle, göreviyle, yetkisi ve bütçesiyle tanımlanamaz ve İsrail Devleti'i tarafından Kabbala terör örgütü olarak görülür.  Yıllık bütçesinin yaklaşık 10 milyar şekel olduğu tahmin edilen Kabbala, örgüt gelirini İsrail dışında gösterdiği faliyetler ile elde etmektedir.

Örgütün yapısı
Yönetim birimleri
Kabbala'ın en güçlü yönetim ve manipüle kolluğu, uluslararası ölçekte operasyon yapma misyonlarına sahip Senatör dür. Departmandaki çalışmalar; diplomatik ve gayriresmî çalışmalar üzerinde çeşitli teminatlar altında faaliyet göstermektedir. Bunun haricinde Senatör ile eş değerde olan Özel Kuvvetler Komutanı bulunmaktadır. Kabbala'ın bölgedeki faliyetlerini takip etmekten sorumlu olan Saha Operasyon Sorumlusu da vardır örgütün planladığı suikast, ticaret anlaşmaları vesayre en son S.O.S'da sonuçlanır. Bunların haricinde kendi bünyesi altına bulunan İç-Dış ticaret ve askeri koşullanma departmanı bulunmaktadır.

Suikast ve sabotaj birimleri
Gossina
Gossina, düşmana karşı saldırı düzenlemekten sorumlu olan birimdir. Gossina, misyonlarını "suikastlar ve sabotaj" içerecek şekilde "küçük savaşçı birimler" ile gerçekleştirmektedir. Sayıları az olmasına rağmen düşmana karşı saldırılarda son derece etkililerdir. Özel eğitim gören Gossina üyeleri, Kabbala'nın seçkin askeri birimidir.
Kidon
Kidon, Caesarea Departmanı'na (Kabbala'ın sekiz departmanından biri) ait bir alt birimdir. İsrailli gazeteci Yaakov Katz tarafından "Suikast faliyetlerini, Caesarea Dep. altında faaliyet gösteren elit bir grup uzman suikastçı" olarak tanımlanıyor. Kabbala, ayrıntıların ve hakkındaki bilgilerin en çok korunduğu birim olan Kidon hakkındaki birçok bilgi, sır durumundadır. Bu birim, Kabbala'nın suikast politikasının en büyük parçası olmuştur. Ronen Bergman'a göre Kabbalanın işlediği tüm cinayetlerde, tüm Batı ülkelerinden daha fazla "suikast misyonunu" kullanmıştır. Kurulduğundan bu yana en az 2.700 suikast operasyonu gerçekleştirmiştir.

Risk sermayesi
Kabbala, uzun zaman önce yeni siber teknolojiler geliştirmek için yüksek teknoloji girişimlerine yatırım yapmak üzere bir risk sermayesi fonu açtı. Kabbala büynesi altında işletilen iş yerleri tarafından finanse edilen teknoloji girişimleri ve girişimcilerinin isimleri gizli tutulmaktadır. Fakat elde edilecek gelirin siber teknolojik faliyetlerle hiç bir alakası yoktu, gelirler Los Santos eyaletinde Kabbalayı finanse etmek, ticarette büyük oynamasını sağlamaktı.

LOS SANTOS POLİS DEPARTMANI TARAFINDAN İFŞA EDİLEN KİMLİKLER

Mathilda Morgenstren 2018 Yılında, Kabbala tarafından ABD'ye yerleşim sağlayıp ABD vatandaşlığı ile beraber kalıcı olarak yerleşen Morgenstren, 2019 Yılında Kabbala dan gelen emir ile Los Santos'a yerleştirilmiş ve o eyalette kurulacak olan yapılanma için legalize finansal gelir kaynakları işletmelerin başına geçirilmiştir. Morgenstren eski bir istihbarat uzmanı, ülkeden sınır dışı edilmesi sonucu Belçikada Fauda ile karşılaştı ve Fauda onun hayatını elindeki iplerle yönlendirdi. Şehirin doğusunda bulunan sahilde bir gece kulübü işletmesi ve sahilin Kuzey bölgesinde bir kuyumcu dükkanı işletmektedir. Kabbalanın şehir içindeki kara para akışının bir kısmı bu işletmeler üzerinden faturalandırılıp legalize edilmektedir.

Josef Tallinberg Tallinberg, 1999 Tel Avi Üniversitesi, Piskoloji üzerine yüksek lisans yapmış 22 senedir Kabbala bünyesinde çalışan askeri personel. Kabbala Santos yapılanması için 2019'un son çeyreğinde Amerika'ya gönderilmiş ve burdaki yapılanmanın geliştirilmesinde görev yapılması istenmiş. Tallinberg, yapılanma da gelişim aşamasın da ki ve gelişimi tamamlanmış  Gossina ve Kidon'lara birebir Piskolojik savaş eğitimi onun haricinde, eğitimini tamamlamış Gossina'lara suikast ve sabotaj dersi vermektedir. Tallinberg şehir yaşamında çevresi tarafından sevilen ve prestij kazanmış bir kişilik. Şehirin Market Caddesi bölgesinde, caddenin sonun da ufak bir psikiyatri ofisi bulunan Tallinberg, hem geçimini burdan sağlayıp hemde çalışmalarını ofisinden legal bir şekilde ilerletiyor. "Düşmanımı dost yaparak, onu yok ederim.  -Josef Tallinberg "

Ashley Grabeel Oxford, halkla ilişkiler üzerine doktora yapan Grabeel, üniversitesi bitince ülkesi İsrail'e geri dönmüş ve Kabbala bünyesi altında eğitimlere başlayıp, üstün başarı ile eğitimlerini tamamlayıp ilk görevi için Los Santos'a gönderilmiştir. Grabeel ona rehberlik yapan Mathilda ile tanışıp şehiri kısa zamanda tanıyıp insanlarla ilişkilerini sıkı tutmuştur. Kabbala'nın Santos bağlantısında ki eski danışman konumunda görev yapmaktadır. Grabeel Santos'da ki gelir kaynağı döviz üzerinden Bitcoin alım satımı.

Alberto Essantial Lakabı Çöl Kartalı olan Alberto Essantial, İsrail milli savunma üniversitesinden menzun olduktan sonra piskolojik sebeplerden dolayı görevi açığa alınmıştı. Essantial ordu içinde sağ görüşlü komutanlarının aracılığı ile Kabbala ile tanışıp, boşlukta olan hayatını artık bir dava adına harcamak için Kabbala bünyesine dahil olmuştur. Uzun süre boyunca Gossina biriminde görev yapan Essantial, 2020 yılında Los Santos'a gönderildi ve  burada görev yapacak olan Gossina suikastcılarına ve sabotajcılarına özel eğitim vermesi için görevlendirildi. Şehirin kuzeyine kalan eğitim kampında eğitimlerini sürdüren Essantial, Kabbala'nın en özel askerlerini burda yetiştiriyor.
Spoiler:

1972 Doğumlu Marko Asimov, babası Ismako Asimov'un vefatından sonra yetişmesi için Sırbistan ordusuna yetim olarak verilmiştir. Sırp özel kuvvetler personeli olan ve Kabbala için çalışan Ismako, vasiyet namesinde oğlu olan Marko'nun Kabbala'nın seçkin militanlarından biri olabilmesi için çabalayacağına dair bir vasiyetname bırakmıştır. Marko 17 yaşında Kabbala tarafından Orta Doğuya askeri tecrübe kazanması için gönderilmiştir. 41 Yaşına kadar orda yaşayan Asimov, yeni görev yeri Los Santos'a taşınıp orda bir yapılanma hazırlamıştır. Oradaki yapılanmanın temel amacı, Kabbala'nın il-legal gelir kaynağının bir alt yapısını atması, silahlanıp yapılanmanın iç ve dış güvenliğini kolay bir şekilde sağlama amacıdır. Asimov, 1 senelik Los Santos görevini başarı ile tamamlamış, çeşitli dost ve müttefiklikler kazanıp Kabbala'nın askeri ve il-legal ticaret alt yapısını atmıştır. Los Santos görevini başarı ile tamamlayan Asimov, 2021 yılının başında tahlihsiz bir trafik kazası sonucu hayatına son vermiştir. SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ...

Sene 2021'i gösterdi ve Kabbala Santos'da ki yerleşimini sağlayıp şehirin ticaret pastasında ki payını almak için silahlanıp güçlenmeye başlamıştı. Emekli Kabbala uzmanlarıyla şehire yerleşen Fauda Django, örgüt üyelerine bir bir görev paylaşımı yapmış, ticaretin gelir akışını ve silahlanma hızını arttırmıştır. Santos da bir kuyumcu dükkanı işleten kuzeni Leon Django, örgütün finansal gelirini banka hesaplarında tutmak yerine burda tutuyor, alım-satım, ticaret burada dönüyor. Bunun yanı sıra Temple bölgesinde bulunan ve gayriresmi bir şekilde faliyet gösteren İsrail Kültür ve Dayanışma derneği altında kurulan derneklerde silah ve uyuşturucu madde satışları gerçekleştiriyorlar. Gün geçtikce göze batmaya başlayan bu ticari haraketler, Los Santos P.D tarafından yakın gözlem altına alınmış, bölgede sivil ve üniformalı olmak üzere memur sayısını beş kata kadar arttırmışlardır. İşlerin patlayacağını anlayan Fauda, bölgedeki ticareti askıya alıp, örgütün gelirini legalize hale getirmek için şehirin güneyinde küçük bir restorant birde gece kulübü açtırmıştır.

[/td][/tr][/table]

Çevrimdışı ZANI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Matthew Gunn Lv.29
  Son dakika     |     Canlı Yayın     |     Haberler     |     Yayın Akışı     |     Hakkımızda / İletişim     |
The World News 
Tarih :   14.04.2021
Saat :   19.45

CİNAYETLERİYLE MEŞHUR İSRAİL KÖKENLİ MAFYA SANTOS'DA

14.04.2021 Tarihi, sabaha karşı 05:30 sularında gerçekleşen eş zamanlı operasyon da, 47 Uzun namlu silah, 419 Gram satışa hazır hale getirilmiş Metamfetamin ve 5 KABBALA üyesi kimlik kartı bulunmuştur. Göz altına alınan 5 KABBALA üyesinin kimliği kamuoyuna sunulmuş ve kimlikleri deşifre edilmiştir. Hakkların da bir yaptırımı bulunmayan bu üyelerin Los Santos daki sayıları hakkında kesin bir bilgi olmamasına rağmen burda ne için bulundukları da akıllarda soru işareti bırakıyor.

Copyright © 2020 The News World TV and the TWN TV. All Rights Reserved.

Çevrimdışı ZANI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Matthew Gunn Lv.29
  Son dakika     |     Canlı Yayın     |     Haberler     |     Yayın Akışı     |     Hakkımızda / İletişim     |
The World News 
Tarih :   24.04.2021
Saat :   06:53

ESRARENGİZ SUİKASTLARIN ARKASINDA KABBALA MI VAR?

20.04.2021 Tarihin de saat sabaha karşı 4 civarların da gelen ihbara dönüt olarak gidilen Mazzini Boutique Hotel'in sahibinin cansız bedenine rastlandı. İki çocuk babası, iş adamı olan Pedro Mazzinin cansız bedeninden iki adet kurşun çıkartılmıştır. Otelin kamera ve güvenlik sistemleri çalışmadığı için ve herhangi bir görgü tanığı bulunmadığı için cinayet zanlısı kişinin kimliği bilinmiyor. İşi daha esrarengiz kılan olay ise, Pedro'nun cenaze saatine iş ortağı Marco'nun ölüm haberinin gelmesiydi. Marco Andreson kırk yedi yaşında, şehirde küçük bir kuyumcu işletmesi ve yer altı işleriyle tanınmaktaydı. Bilinenlere göre yaptıkları işin geliri üçe bölünüyor, her işi üç ortak götürüyorlardı. Gerçekleşen iki suikat olayından sonra tüm şüphe okları üçüncü ortak olan Fauda Django'ya döndü. Django yer altının tanınmış ismi, İsrail Tel Aviv kökenli iş adamı. Ortaklarının ölmesi ve onun hâlâ hayatta olması medya tarafından "Fauda'nın kârı bölmemek için ortaklarını ortadan kaldırdı" olarak adlandırıldı. Bunlar sadece teori olsa dahi olay hakkında araştırmalar devam etmektedir..

The World News 
Tarih :   01.05.2021
Saat :   08:00

ORGAN MAFYASI KURBANI SELENA ROBILSON ANLATIYOR...

Sabaha karşı saat 5 suların da polisler tarafından hastaneye getirilen Selena Robilson, organ mafyalarının kurbanı oldu. Enfeksiyon derecesi yüksek bir şekilde yarası bulunan Robilson'a ilk müdahale Santos Devlet Hastanesinde gerçekleşti. Doktorların uzun süren ameliyat sonrası yaşamına tutunan Robilson, ifadesini şu şekil verdi. "Sosyal medya üzerinden tanıştığım adam beni ünlü bi bara davet etti, bende kabul ettim. Birkaç bira içtikten sonra daha sessiz bir yerde daha rahat edeceğimizi söyledi ve bende kabul ettim. Arabaya bindiğimde miğdem bulanıyordu, adam yol boyunca benimle konuşmadı ve sadece elindeki telefonla ilgilendi. Miğdemin bulantısı ve başımın dönmesi iyice arttı, ona evimde doğru sürmesini söyledim. Evimin önüne geldiğimiz sırada kolumu hareket ettirecek halim yoktu, bir adam beni karşıladı çantamdan evimin anahtarını alıp koluma girdi ve beni eve çıkarttı. Daha sonra olan biten hiçbirşeyi hatırlamıyorum, o adam benim ilacımın içine birşey atmıştı ve hala onun etkisindeydim. Gözlerimi açtığımda küvetin içinde uyandım, hiçbirşey hisstemiyor başım çok ağrıyordu. Başımı sağa sola çevirdiğimde yerlerdeki kanı ve üstümde hiçbirşey olmadığını harkettim. Küvetin içi buz doluydu, yavaş yavaş soğukluğu hisstemeye başlamıştım. İlk başta tecavüze uğradığımı düşündüm fakat korku içinde küvetten kalkıp aynanın karşısına geçince olanları farketmiştim. Sırtımda büyük bir kesik izi ve vahşice atılmış dikişler vardı. Gözlerimi kapatıp başımı lavaboya yasladım, kendime gelir gelmez 911'i arayıp durumu anlattım. Bana tekrar küvetin içine girip beklememi söylediler. Daha sonrasını da biliyorsunuz zaten.."  Robilson'un verdiği bu ifade, kan dondurucu bicimde bir olay. Ona bunu kim yaptı? Düşmanları mı vardı? Akıllarda binlerce soru var. Sadece sağ böbreği alınan Robilson, olayın aydınlığa çıkması ve hakkını aramak için tüm devlet kurumlarına teker teker başvuracağını açıkladı.

2

Çevrimdışı Yagiz aga

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sota Kaladze Lv.31
Son giriş: 25 Nisan 2024, 13:05
Toplam oynama: 208 gün, 18 saat
Buneee böyle  :fire: :fire: :fire: :fire:
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Nisan 2024, 00:39
Toplam oynama: 12 gün, 17 saat
Hank Newman Lv.26
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 22:26
Toplam oynama: 120 gün, 7 saat
Bir ZANI klasiği, başarılar.
2

Çevrimdışı !ŞAH

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Ağustos 2022, 00:42
Toplam oynama: 110 gün, 0 saat
Aslan kardeşim yaparsa en iyisini yapar.
1

Çevrimdışı Lkxx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: