DocKa Suç Ağı Yapılanması
DocKa 1911 yılında kurulan köklü bir Rus ailedir. Ailenin kurucuları Le Garcie soyisimli bir kaç kişiden oluşmaktadır. Aile en başta legal işlerle uğraşmaktaydı, ilaç üretimi, ticaret gibi işlerle para kazanıyorlardı.
Aile 2003 yılında illegal işlerden gelen sıcak parayı görünce yerlatı dünyasına hızlı bir giriş yaptılar. En başta küçük işler yapıyorlardı, ufak silah ticaretleri, bir kaç mekana koruma sağlama gibi işler yapıyorlardı. Zaman geçtikçe büyüyorlardı, 2005 yılında ilk silah fabrikalarını kurdular. Rusya'daki sokak çetelerine silah ve mühimmat sağladılar. Zaman dahada ilerdeledi, fabrika sayıları iki oldu, üç oldu gitgide fabrika sayılarını arttırıyorlardı. Sokak çetelerinden gelen para artık onlara yetmiyordu. Rusya'daki mafyalarla anlaşma sağladılar, onlara buda yetmedi. Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan derken gitti gide daha fazla ülkeye yayıldılar. Dünya silah ticaretinde emin adımlarla en tepeye tırmanıyorlardı.

Aile işlerinin merkezini Rusya dışındaki bir ülkeyede daha kurmak istiyorlardı. Büyük satışlar yaptığı Amerika'yı seçtiler. Amerika'da en çok satış yaptıkları yeri merkez olarak seçtiler San Andreas, Las Venturas şehri. Şehire gelişlerinde ilk burayı seçtiler. Merkez Las Venturas'ı seçtiler fakat işleri Los Santos'da döndürüyorlardı. Burada da ekstra bir işe bulaşmadılar. İlk başta zenci çetelerine öncelik verdiler, burada etnik köken fazla olduğu için fazla oluşum vardı. Fazla oluşum olması DocKa'nın işine geliyordu, fazla savaş çıktığı için daha çok silah üretip sattılar.

Paralarını daha çok katladılar. Aile Santos'u çok sevmişti, Santos'daki merkezi ana merkeze çevirdiler. Rusya'daki işleri biraz geriye çekip Los Santos'a odaklandılar. Paralarını genel olarak adam satın almaya kullanıyorlardı. Ellerini altında bir sürü polis, avukat, hakim, savcı gibi insanlar vardı. İşler tıkırındaydı derken bir savaş patlak verdi. Bu aileni Santos'daki ilk savaşıydı, daha önce Rusya'da bir savaş yapmışlardı fakat burası Rusya değildi. Aile burada ilk savaşları olmasına rağmen doğru müttefikler bularak savaşı kazandılar. Savaş bitince şehirde büyük bir saygınlık kazandılar, masalara davet alıyorlar diğer aileler arasındada sözleri geçiyordu.