Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Arşiv

Başlatan Balendin, 15 Nisan 2021, 05:29:31
Okunma sayısı 10212 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Furkan0101

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 30 Haziran 2022, 18:02
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Arşiv
« Yanıtla #20 : 31 Mayıs 2021, 18:32:07 »

Amerika Birleşik Devletleri
Harrison Hukuk Bürosu Başvuru Formu

1. KİŞİSEL BİLGİLER

(( IN CHARACTER ))

1.1 Cinsiyet:Erkek
1.2 Adı:Paul Lee
1.3 Soyadı:Davidson
1.4 Köken:İsveç
1.5 Yaş: 32
1.6 Ten: Beyaz
1.8 Öğrenim Durumu: Üniversite Mezunu
-
1.9 Telefon Numarası: 6-44-384
1.10 Doğum Tarihi: 26/04/1989
1.11 Doğum Yeri: Norveç
1.12 İkamet Ettiğiniz Yer:Blueberry Kapı no: 354

1.13 Herhangi bir sağlık sorununuz, zihinsel veya fiziksel engeliniz var mı ?:
1.14 Eğer varsa burada yazın:Yok

2. DİL YETERLİLİĞİ

(( IN CHARACTER ))

2.1 İngilizce düzgün ve etkin iletişim kurabiliyor musunuz?:Evet

2.2 İngilizce dışında başka diller konuşabiliyor musunuz? (Evet ise hangi diller): İspanyolca

3. RUHSAT VE İZİNLER

(( IN CHARACTER ))

3.1 Geçerli bir San Andreas araç ehliyetiniz var mı?:Evet
3.2 Evetse, ehliyetiniz üzerine işlenmiş bir ceza bulunuyor mu?: Hayır
3.3 Daha önce hiç ehliyetinize el koyuldu mu?: Hayır

3.4 Geçerli bir diplomanız var mı?: Var
3.5 Diplomanıza hiç el koyuldu mu?: Hayır

4. GENEL BAKIŞ

(( IN CHARACTER / OUT OF CHARACTER ))
Sorunun altına en az 1 paragraf ile cevaplarınızı kendinize göre yazın.

4.1 Hangi OOC özelliklerinizden ötürü avukat rolünü oynamaya uygun olduğunuzu düşünüyorsunuz?:
-
Her zaman sözsel olarak eksikler görürüm insanların konuşmalarında,neden,niçin,nasıl olduğunu bilmediğim olayların gerçekliğini kanıtlamak isterim,Pes etmem,içinde bulundugum şeyin peşini bırakmam,yardımseverim,Adaleti düzgün bir şekilde sergilemek isterim,ooc olarak bunu her zaman uyguluyorum.
4.2 Kafanızda bir dava yazıp çözümleyin.
-
Bay john hırsızlık suçundan suçlanıyor.Bir cafede olay gerçekleşirken 3 kişi vardı ve kamera yoktu.Bay john,Bay Henry,Bayan Paulie. Bayan paulie olay gerçekleşirken kahve doldurduğunu,bayan henry tolette olduğunu.bay john ise bayan paulienin kahve doldurmasını bekliyordu.Bayan paulienin altın bileziği bay henry tolete gittikten sonra kayboldugu iddia ediliyordu.Bayan paulie nin bileziğinde "John" yazmaktaydı.aynı bilezikten şans eseri bay johnda olunca bay john suçlandı. Avukat paul olayı düşünüp bay henrye ve aynı isimli bileziklere yöneldi.Bay henry tolete girdikten sonra birdaha hiç dışarıya çıkmadığı söyleniyor.Avukat paul olayın yaşanan yerde ki toletin üzerinde pencere oldugunu ve bu pencerinin acık oldugunu ve ıslak zeminde oluşan ayak izini farketti.ayakkabı izleri araştırılmak üzere gönderildi bay henryninki ile uyuştu.restorandanda hiç çıkmamasının sebebi ise tolet pencerisinden kaçmasıymış.
Pencereden çıkarkende toletin hemen yanına görülmesi zor bir yere bileziği düşürmüş.
Bu savunmayı sözlü,yazılı fotoğraflı olarak hakime sunan Avukat paul davayı kazandı,John serbest kaldı,Henry hapise atıldı.

4.3 Rol konsepti konusunda eğitim almak ister misiniz?
-
Avukatlık olarak evet fakat 4 yıllık rina roleplay geçmişim var ve rolüm çok iyi.

6. BAŞVURULARIN ONAYLANMASI

(( IN CHARACTER ))
Büro Kayıt Formunda yazdığım bilgilerin tamamen bana ait olduğunu ve bilgim dahilinde hiç bir bilgiyi saklamadığımı kabul ederim. Bu formu imzalayarak, formdaki bilgiler hakkında ve işe alım sürecimle ilgili, hakkımda yürütülecek her türlü araştırma ve soruşturmayı kabul ediyorum. Araştırmalar sonucunda vermiş olduğum yanıltıcı bilgilerden dolayı hukuki sorumluluğum doğabileceğini bilerek ve öngörerek bu formu onaylıyorum. İşe alınmam durumunda vermiş olduğum bilgilerde sonradan ortaya çıkabilecek bir eksik veya yanıltıcı bilgi nedeniyle, herhangi bir açıklama gerekmeden işten çıkartılabileceğimin bilincindeyim. Bu formu doldurarak işimin gerektirdiği her türlü sorumluluğu özen göstererek yapacağımı kabul eder ve üstlerimin kararlarına hukuk içerisinde oldukları sürece sadık kalacağımın sözünü veririm.

6.1 Yukarıda yazanların tümünü okudum ve kabul ediyorum:Kabul ediyorum.

Çevrimdışı Gurlu

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 18 Ocak 2024, 03:57
Toplam oynama: 64 gün, 18 saat
Köken: Rus
Son giriş: 18 Ocak 2024, 03:56
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #21 : 01 Haziran 2021, 01:09:19 »
Harrison Hukuk Bürosu

Başvurunuz tarafımca incelenmiş olup başvuru olumlu sonuçlandırılmıştır. En kısa sürede oyun içinden benimle iletişime geçerek sözlü mülakata giriniz.

|| Lupin Harrison , Büro Başkanı
|| Harrison Hukuk Bürosu / Downtown
|| İş yeri 20, Downtown, Los Santos, SAN ANDREAS
|| Telefon: 683-3809 Mail: [email protected]

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Aralık 2022, 00:15
Toplam oynama: 23 gün, 21 saat
« Yanıtla #22 : 04 Haziran 2021, 16:15:24 »
1. KİŞİSEL BİLGİLER

(( IN CHARACTER ))

1.1 Cinsiyet:Erkek
1.2 Adı:Jack
1.3 Soyadı:Menyo
1.4 Köken:Amerikan
1.5 Yaş:26
1.6 Ten:Beyaz
1.8 Öğrenim Durumu: Üniversite Mevzunu
-
1.9 Telefon Numarası:3514912
1.10 Doğum Tarihi:1994
1.11 Doğum Yeri:California
1.12 İkamet Ettiğiniz Yer:-

1.13 Herhangi bir sağlık sorununuz, zihinsel veya fiziksel engeliniz var mı ?: Yok.
1.14 Eğer varsa burada yazın:

2. DİL YETERLİLİĞİ

(( IN CHARACTER ))

2.1 İngilizce düzgün ve etkin iletişim kurabiliyor musunuz?: Evet,gayet akıcıyım.

2.2 İngilizce dışında başka diller konuşabiliyor musunuz? (Evet ise hangi diller):Rusça Ve benzeri.

3. RUHSAT VE İZİNLER

(( IN CHARACTER ))

3.1 Geçerli bir San Andreas araç ehliyetiniz var mı?: Evet, Ara.,gemi,motorve uçak Ehliyetim var
3.2 Evetse, ehliyetiniz üzerine işlenmiş bir ceza bulunuyor mu?: Bulunmuyor.
3.3 Daha önce hiç ehliyetinize el koyuldu mu?: Hayır.

3.4  Geçerli bir diplomanız var mı?: Evet
3.5 Diplomanıza hiç el koyuldu mu?:Hayır.

4. GENEL BAKIŞ

4.1 Hangi OOC özelliklerinizden ötürü avukat rolünü oynamaya uygun olduğunuzu düşünüyorsunuz?:
- Çok güzel konuşurum , İnsanı söylediklerimle çıldırtırım Kanıt olmadan bişey yapmam.O yüzden Avukat olma isteği duyuyorum.

- Bayan Margread'ın evine hırsız girmişti ve Yan komşusu Müvekkilim Jason 'dan şüpheleniyordu,Bay Jason Girmediğine inkar etti.Fakat Bay Jason doğru söylüyor olabilirdi,Hırsız Camı kırarak girmişti içeriye. Dedektif Paul ve Avukat Jack olay yerinde idi. Dedektif Paul Jack'e Olaydan 1 gün sonra Uygulamdan resimli mesaj gönderdi. Resimin altında "Cam dışarıdan değil içeriden kırılmış bu nasıl olabilir?" Yazıyor idi. Ve Jack'te "Sanırım davayı çözdük Paul." diyerek Diğer Mahkemeye kadar beklediler ve Mahkeme'nin zamanı gelmişti. Avukat Jack Hakim Bey' e "Müvekkil'imin hırsızlık yapmadığı ortada Cam dışardan değil içerden kırılmış." dedi Ve Bay Jason hapise girmekten kurtuldu. Bayan Margread ise Polis'i rahatsızlıktan Uyarıldı. 

4 .3 Rol konsepti konusunda eğitim almak ister misiniz?
- 3 yıllık rina geçmişim var.Avukat lık konusunda olabilir.

(( IN CHARACTER ))
Büro Kayıt Formunda yazdığım bilgilerin tamamen bana ait olduğunu ve bilgim dahilinde hiç bir bilgiyi saklamadığımı kabul ederim. Bu formu imzalayarak, formdaki bilgiler hakkında ve işe alım sürecimle ilgili, hakkımda yürütülecek her türlü araştırma ve soruşturmayı kabul ediyorum. Araştırmalar sonucunda vermiş olduğum yanıltıcı bilgilerden dolayı hukuki sorumluluğum doğabileceğini bilerek ve öngörerek bu formu onaylıyorum. İşe alınmam durumunda vermiş olduğum bilgilerde sonradan ortaya çıkabilecek bir eksik veya yanıltıcı bilgi nedeniyle, herhangi bir açıklama gerekmeden işten çıkartılabileceğimin bilincindeyim. Bu formu doldurarak işimin gerektirdiği her türlü sorumluluğu özen göstererek yapacağımı kabul eder ve üstlerimin kararlarına hukuk içerisinde oldukları sürece sadık kalacağımın sözünü veririm.

6.1 Yukarıda yazanların tümünü okudum ve kabul ediyorum.

Çevrimdışı Gurlu

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 05 Haziran 2021, 17:49:05 »
Harrison Hukuk Bürosu

Başvurunuz tarafımca incelenmiş olup başvuru olumsuz sonuçlanmıştır. Sebep; OOC Sicil.

Çevrimdışı galfroed

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Mart 2022, 21:39
Toplam oynama: 66 gün, 11 saat
« Yanıtla #24 : 06 Haziran 2021, 01:33:35 »

1. KİŞİSEL BİLGİLER

(( IN CHARACTER ))

1.1 Cinsiyet: Kadın
1.2 Adı: Gabriel
1.3 Soyadı: L McSwax
1.4 Köken: Rus
1.5 Yaş: 23
1.8 Öğrenim Durumu: Üniversite mezunu
-
1.9 Telefon Numarası: 300-0-330
1.10 Doğum Tarihi: 07/09/1998
1.11 Doğum Yeri: Amerika/San Francisco
1.12 İkamet Ettiğiniz Yer: Geçici olarak Jefferson Motel, Los Santos, San Andreas.

1.13 Herhangi bir sağlık sorununuz, zihinsel veya fiziksel engeliniz var mı ?: Yok
1.14 Eğer varsa burada yazın: Yok

2. DİL YETERLİLİĞİ

(( IN CHARACTER ))

2.1 İngilizce düzgün ve etkin iletişim kurabiliyor musunuz?: Evet, konuşabiliyorum.

2.2 İngilizce dışında başka diller konuşabiliyor musunuz? (Evet ise hangi diller): Rusça

3. RUHSAT VE İZİNLER

(( IN CHARACTER ))

3.1 Geçerli bir San Andreas araç ehliyetiniz var mı?: Evet

3.4 Geçerli bir diplomanız var mı?:  Evet

4. GENEL BAKIŞ

4.1 Hangi OOC özelliklerinizden ötürü avukat rolünü oynamaya uygun olduğunuzu düşünüyorsunuz?: Avukat rollerini seviyorum ve  IC karakterimi ona göre hazırladım.
-

4.2 Kafanızda bir dava yazıp çözümleyin. Okuldan dönen genç bir çocuk  mahalledeki parkta oturur ve ardından bir grup genç gelip parka zarar vermeye başlar, bankları felan dağıtır, sonrasında ise grup dağılır olay yerine polis gelir çocuğu sorguya alır. Çocuk suçsuz olduğu halde suçlu duruma düşerken olayın çözümü için beni ararlar ve gerekli kanıtları bularak suçsuz çocuğun kurtarırım.
4.3 Rol konsepti konusunda eğitim almak ister misiniz? Hayır, arkadaşlarım vs avukat rolleri ile ilgileniyordu, onlar sayesinde  biliyorum.
-

(( IN CHARACTER ))

6.1 Yukarıda yazanların tümünü okudum ve kabul ediyorum: Onaylıyorum.

Çevrimdışı EskiTat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Stefan Kunz Lv.20
Köken: Alman
Son giriş: 25 Mart 2023, 00:13
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 02 Şubat 2024, 16:26
Toplam oynama: 73 gün, 18 saat
« Yanıtla #25 : 06 Haziran 2021, 01:46:40 »

1. KİŞİSEL BİLGİLER

(( IN CHARACTER ))

1.1 Cinsiyet: Kadın.
1.2 Adı:Olivia.
1.3 Soyadı:Schwartz.
1.4 Köken:Amerikan.
1.5 Yaş: 23
1.6 Ten: Beyaz.
1.8 Öğrenim Durumu:Üniversite mezunu
-
1.9 Telefon Numarası: 170-0-031
1.10 Doğum Tarihi: 17/03/1998
1.11 Doğum Yeri: Amerika-Los santos
1.12 İkamet Ettiğiniz Yer:Geçici olarak Jefferson motel/Los santos

1.13 Herhangi bir sağlık sorununuz, zihinsel veya fiziksel engeliniz var mı ?:Hayır.
1.14 Eğer varsa burada yazın:

2. DİL YETERLİLİĞİ

(( IN CHARACTER ))

2.2 İngilizce dışında başka diller konuşabiliyor musunuz? (Evet ise hangi diller): Fransızca

3. RUHSAT VE İZİNLER

(( IN CHARACTER ))

3.1 Geçerli bir San Andreas araç ehliyetiniz var mı?:Evet.
3.2 Evetse, ehliyetiniz üzerine işlenmiş bir ceza bulunuyor mu?: Hayır.
3.3 Daha önce hiç ehliyetinize el koyuldu mu?: Hayır.

3.4 Geçerli bir diplomanız var mı?: Evet.
3.5 Diplomanıza hiç el koyuldu mu?: Hayır.

4. GENEL BAKIŞ

4.1 Hangi OOC özelliklerinizden ötürü avukat rolünü oynamaya uygun olduğunuzu düşünüyorsunuz?:Rol yapmayı seviyorum avukat rollerini seviyorum.
-

4.2 Kafanızda bir dava yazıp çözümleyin. Bir silahlı çatışmada esir alınan ve polislerin dikkatsizliğine maruz kalan bir vatandaşı gerekli kanıtlarımı bularak kurtarabilirim.

-

4.3 Rol konsepti konusunda eğitim almak ister misiniz?Hayır, biliyorum
-

(( IN CHARACTER ))

6.1 Yukarıda yazanların tümünü okudum ve kabul ediyorum:Onaylıyorum.

Çevrimdışı Gurlu

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 06 Haziran 2021, 18:50:30 »
Harrison Hukuk Bürosu

Başvurunuz tarafımca incelenmiş olup başvuru olumlu sonuçlandırılmıştır. En kısa sürede oyun içinden benimle iletişime geçerek sözlü mülakata giriniz.

Çevrimdışı Gurlu

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 06 Haziran 2021, 18:51:09 »
Harrison Hukuk Bürosu

Başvurunuz tarafımca incelenmiş olup başvuru olumsuz sonuçlanmıştır. Sebep; OOC Sicil.

Çevrimdışı berkingo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 24 Nisan 2025, 15:12
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 22:32
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
« Yanıtla #28 : 07 Haziran 2021, 19:47:07 »

1. KİŞİSEL BİLGİLER

(( IN CHARACTER ))

1.1 Cinsiyet: Erkek
1.2 Adı: Amway
1.3 Soyadı: Le Titanicc
1.4 Köken: Rus
1.5 Yaş: 22
1.8 Öğrenim Durumu: Üniversite
-
1.9 Telefon Numarası: 885-81-73
1.10 Doğum Tarihi: 1999/03/30
1.11 Doğum Yeri: Rusya
1.12 İkamet Ettiğiniz Yer: Los Santos

1.13 Herhangi bir sağlık sorununuz, zihinsel veya fiziksel engeliniz var mı ?:
1.14 Eğer varsa burada yazın: Yok -

2. DİL YETERLİLİĞİ

(( IN CHARACTER ))

2.2 İngilizce dışında başka diller konuşabiliyor musunuz? (Evet ise hangi diller): Arapça,Almanca,Rusça

3. RUHSAT VE İZİNLER

(( IN CHARACTER ))

3.1 Geçerli bir San Andreas araç ehliyetiniz var mı?:Evet

3.4 Geçerli bir diplomanız var mı?: Evet

4. GENEL BAKIŞ

-Avukatlığı seviyorum ve OOC de de avukat olmak istiyorum bi nevi geliştirme kandimi deneme

-Bir mekana baskın atıldığa sırada arkadan gelen bir sivil araç içeriye kapı açık olduğundan girer, polis memurları bu şahısı yardım ve yataklık suçundan yargılamakta. Kendisi bir avukat talep etti ve Scheinwerfer geldi. Yardım ve yataklık suçunun azaltılması için, müvekkilimin merakından girdiğini ve kendisinin pek pişman olduğunu dile getirdim. Polis memurlarından "gerçekten pişman" olduğu için özür dilemesinin ardından kendisinin cezai indirimi uygulandı ve hapisten çıkmasının ardından davanın ücretini avukata ödedi.

-Biliyorum

(( IN CHARACTER ))

6.1 Yukarıda yazanların tümünü okudum ve kabul ediyorum:Evet

Çevrimdışı Balendin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Şubat 2025, 21:06
Toplam oynama: 311 gün, 1 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:00
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #29 : 09 Haziran 2021, 11:13:00 »

1. KİŞİSEL BİLGİLER

(( IN CHARACTER ))

1.1 Cinsiyet: Kadın.
1.2 Adı: Lyanna.
1.3 Soyadı: Hielscher.
1.4 Köken: Alman.
1.5 Yaş: 24.
1.6 Ten: Beyaz.
1.8 Öğrenim Durumu: New York Üniversite'si mezunu.
1.9 Telefon Numarası: 222-6-555
1.10 Doğum Tarihi: 20/04/1996
1.11 Doğum Yeri: New York-Amerika.
1.12 İkamet Ettiğiniz Yer: 1055, Vice ST. Temple, Los Santos, San Andreas

1.13 Herhangi bir sağlık sorununuz, zihinsel veya fiziksel engeliniz var mı ?: Var.
1.14 Eğer varsa burada yazın: Düşük derece Konversiyon Bozukluğu

2. DİL YETERLİLİĞİ

(( IN CHARACTER ))

2.1 İngilizce düzgün ve etkin iletişim kurabiliyor musunuz?: Evet, kurabiliyorum.

2.2 İngilizce dışında başka diller konuşabiliyor musunuz? (Evet ise hangi diller): Almanca, Fransızca(Kısmen)

3. RUHSAT VE İZİNLER

(( IN CHARACTER ))

3.1 Geçerli bir San Andreas araç ehliyetiniz var mı?: Evet, bulunmakta.
3.2 Evetse, ehliyetiniz üzerine işlenmiş bir ceza bulunuyor mu?: Evet, yapılan tehlikeli sürüşten dolayı 1 günlük lisans askısı.
3.3 Daha önce hiç ehliyetinize el koyuldu mu?: Evet, 1 gün.

3.4 Geçerli bir diplomanız var mı?: Evet, var.
3.5 Diplomanıza hiç el koyuldu mu?: Hayır.

4. GENEL BAKIŞ

Araştırmacı bir kişilik, sağlıklı iletişim, azimli çalışma.

Tecrübe yok.

Evet.

(( IN CHARACTER ))

6.1 Yukarıda yazanların tümünü okudum ve kabul ediyorum: Onaylıyorum.

2