Evet, artık bir açıklama vakti geldi diye düşünüyorum. Artık kaç kere söylendi anlamak mı istemiyorsunuz yoksa anlayıp tepkimi vermiyorsunuz anlamadım. Açıklama yapmadan önce Amerikan Polisiye dizi izlemeni öneririm dostum. Şimdi bizim bi alet var Bodycam diye. İçinizde bir kaç arkadaş var sobieti kökleyip geliyorlar sonra tek atıyorlar o sırada Whisper denilen şeyi geçemiyoruz sadece destek sinyali açıyoruz. Normalde destek sinyalini operatör açıyor fakat sunucu malesef ki 1.000.000 kişi falan değil yani. Yaralıya düşen polis memurları konuşamaz, Team Speak 3'te konuşurlarsa uyarılırlar devam ederlerse gerekli işlem uygulanıyor. Yaralıya düşen hiç bir memur orada konuşamıyor merak etme. TS üzerinden kimse beni hastanelik ettiler demiyor, zaten hile kullanıyorsa sıkan kişi destek atılır. Sonra yaralı olanlar hastaneye diğer memurlar veya başka kolluk kuvvetleri tarafından hastaneye götürürler. Doktor varsa Fast RP geçilmez eğer doktor yoksa Fast RP geçilir. RK edildikten sonra tekrar bölgeye gelmeleri veya sizi kovalamaları normal hayatta kaç bin tane polis memuru veya şerif memuru var değil mi? Onların yerine sayılıyor, normalde hiç bir vatandaş öyle ayağının rahatıyla Amerika'da polise sıkamaz. Sıkarsa süzgece çeviriler, biraz Youtube'a yazsanız aslında ateş açanların süzgeç olduğunu görürsünüz. Yok Gangstayım kimse benle boy ölçüşemez falan filan. Çıkartırlar Metro'yu adam alır Sultanını yanına alır Metropolitan üyelerini ev baskınını da atar, hala devlete kafa tutuyorsunuz. O kadar kolay değil o işler aslında ama işte, tamam rolünü yap onayını al Hood'u al o zaman kendini kanıtla, Hood aldığında zaten mahallene kimse kolay kolay giremez. Roleplay sunucusunda oynuyoruz, kısaca AR&GE'ni desteklemiyorum.