Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]Ege kurt - Vetas Pub

Başlatan Ege kurt, 11 Nisan 2021, 00:58:15
Okunma sayısı 429 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ege kurt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raul Carreon Lv.23
Köken: İspanyol
Son giriş: 26 Mart 2022, 17:55
Toplam oynama: 88 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR]Ege kurt - Vetas Pub
« : 11 Nisan 2021, 00:58:15 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Haftasonları günde 10 saat, haftaiçi günde yaklaşık 8 saat aktifim. Birliğimin olduğu bölgede olacağı için sürekli orada aktif rol çevirebilirim. Yani günlük en az 2 saatimi Pub'a ayırabilirim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 2152.83, -1013.85, 62.87, 111.95

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: Vetas Pub

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): PUB

2.05:İş yeri interioru: ●Freedom Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Paul, 1993 yılında Meksika'nın Pueblo kentinde dünyaya geldi. Küçük yaşlarda amcası polis tarafından aranınca ABD'nin Los Santos eyaletine kaçtılar. 17 yaşında amcası ölünce kuzeni Ricardo ile amcasından kalan para ile Los Santos'ta hayatta kalmaya çalıştılar. Belli bir süre idare ettiler fakat ellerinde kalan parayı güzel değerlendirmeliydiler. Kendi hayatını idame ettirecek kadar gelir kazanabilecek bir işyeri açmaya karar verdiler. Bu işyerini de kendi mahalleleri olan Las Colinas'a açacaktı. Las Colinas genelde hispaniklerin yaşadığı ghetto tarzı bir mahalle, o yüzden o bölgeye ve kendi kültürüne göre bir Pub açmayı planlayan Paul, kültürüne uygun mobilyalar ile Pub'ını döşedi, ama aşırı derece salaş bir mekan olmaması için de güzel mobilyalar almayı unutmadı. Özellikle Las Colinas'ta yaşayan kitleyi Pub'ına çekmeyi hedefleyen Paul, Orada yaşayan arkadaşları, kuzeni Ricardo Enrique ve  Ricardo'nun üvey kardeşi Jar Sally'den ona yardımcı olmalarını istedi. Kuzeni Ricardo, Las Colinas'ta "Los Vetas" diye bir çetenin lideriydi, bu çete amcalarından ona miras kalmıştı. Bu sayede üne kavuşan Ricardo Pub'ın sürekli işlemesine katkı sağlıyabilirdi. Sonunda herşeyi halleden Paul, Pub için para bulmaya çalıştı ama babasından kalan para yetmediği için belli bir süre kamyon şöforlüğü yaptı ve arkadaşlarından borç para aldı. O sırada Las Colinas'taki biriyle tanıştı, Santino Statham. Bu adam çok zengindi ve lojistiğine ortak arıyordu. Paul hemen Santino'yla ortak olup parayı kırdı. Parayı denkleştirince de belediyeden izin alıp Pub'ı açmaya karar verdi.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) IC: Paul, Meksika'dan ABD'ye geldiğinden beri kültürünü özlüyor ve bu kültürüyle yaşamanın yollarını arıyordu. Aynı zamanda da başını derde sokmadan para kazanabileceği ve arada dikkat çekmeden küçük illegal işler yapabileceği bir mekan istiyordu. Paul şehirde uzun süredir yaşıyor ve bu süre zarfında şehirin özellikle doğu kısımlarında bir eğlence mekanı olmamasından haberdardı, hem kendisine hayatını idame ettirecek kadar bir gelir sağlayacak hemde vaktini geçirebileceği bir Pub açmaya karar verdi. Önce Pub için mekanı satın aldı, ardından içeriye oradan buradan topladığı mobilyalarla salaş bir Pub konsepti hazırladı. Ayrıca salaş mobilyalar dışında normal insanların dikkatini çekebilecek güzel mobilyalar da ayarladı. Ama satın aldığı mekan eskiden büyük bir manav olarak kullanıldığı için çok büyük tadilat, yani ve doğal olarak para gerektiriyordu. Arkadaşlarının ve ailesinin de yardımıyla Pub'ı hazırladı. Genelde geceleri açık olacak olan bu Pub'da içkiler satılacak, dans edilecek ve insanlar arkadaşlarıyla takılabilecek.

OOC: Buranın kontrolü ben ve birliğimizden sadece bu Pub işle uğraşacak arkadaşımda olacak, en az 2-3 günde bir parti olacak. Mesela ben oyunda değilken o açacak Pub'ı, ben oyundayken ben açacağım. Sürekli Pub'ın içerisinde ve dışarısında rol yapacağımız için Pub çok aktif olacak. Bazen sürpriz sabah partileri de olabilir, özellikle sabahları oyunda giren ve akşamları oynamayanlar için rol yapabilecekleri güzel bir mekan olacak. Barmen, koruma gibi rollerimize asla rol bilmeyenleri almayacağız, bu rollerde tecrübeli ve işini güzel yapan kişiler olacak. Pub'ın parti olmadığı zamanlarda da aktifliğini sağlamak için birliğimizin rollerinin bir kısmını orada gerçekleştireceğiz. Zaten mahalledeyken bazen yapacak rol bulamıyoruz bir süre sonra da mahallede oturarak yapılan roller sıktığı için Pub rollerine yöneleceğiz. O yüzden sürekli parti düzenleyebiliriz.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Bu iş yerinde hem birliğimizin üyelerinin takıldığı ve çalıştığı yer ve normal oyuncuların takıldığı bir mekan olacak. Hem birlik üyeleri rol yaparken hemde normal insanlar da roller yapabilecek. Aynı zamanda insanlara iş vereceğim ve insanlar hem rol yapıp hemde para kazanabilecek. Bildiğiniz gibi Las Colinas bölgesi rol açısından en zayıf bölgelerden birisi ve buranın aktif rol bölgesine dönüşebilmesi için çeşitli işyerleri ile desteklenmesi gerekli, ve las colinas taraflarında hiç aktif bir Pub yok. Buralarda yaşayan insanlar Pub rolleri yapamıyor ve Pub'larda çalışamıyor. Ben bu Pub ile o kişilere rol yaparken para kazanma ortamı sunacağım. Bu yüzden birliğimi ve Pub'ı buraya açmaya karar verdim.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Öncelikle üstte de belirttiğim gibi Las Colinas bölgesi rol açısından çok zayıf bir bölge aynı zamanda kuzey kesimde kaldığı için uğranan bir yer değil, buraya aktif bir rol ortamı oluşturmayı amaçlıyorum, o yüzden birliğimi buraya açtım ve Pub'ımı da buraya açacağım. Las Colinas bölgesinde hiçbir aktif Pub yok. Kimse gelip burada rol yapmıyor. Bu Pub açıldığında Las Colinas bölgesinde insanlar rahatça Pub'da rol yapabilecek. Aynı zamanda Pub'ın olduğu bölge birliğimin olduğu yer olduğu için hem birlik üyeleri hemde Pub'a gelenler sayesinde iki farklı şekilde bölgeye rol katkısı sağlayacak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Ege kurt"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24