Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

sebep?

Başlatan spooky, 24 Temmuz 2018, 11:28:15
Okunma sayısı 522 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı spooky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
sebep?
« : 24 Temmuz 2018, 11:28:15 »
gördüğünüz fotoğrafın birkaç dakika öncesinde AK ile tarandım, yerde yaralı rolü yapıyorum. dead end'e giren yoldan bir sivil ilerliyordu, beni görünce aracından indi ve beni kontrol etti. daha sonrasında aranması olan birisi daha geldi, ben burada hayatımı kaybetmemek için tutunmaya çalışırken bir birim aracı benim yerde vurulmuş bir şekilde gördüğü halde gidip aranması olan adamı kovalamayı tercih ediyor. bu adamın bana yardım etmemesi sonucu hayatımı kaybedebilirdim, ve pd'nin zerre umrunda olmazdı çünkü bu ic bir şey ve ben bunu ic olarak şikayet etmeliyim.(!) sivillerin ölümünü izlemek ne zamandan beri korumak ve hizmet etmek sloganına giriyor? ya bu pd oyuncuları emotelara bakmıyor ve rolle uğraşmak istemiyor, ya da sadece aksiyon peşindeler.

Çevrimdışı Portea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Kasım 2021, 14:51
Toplam oynama: 12 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: sebep?
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2018, 15:17:48 »
PD de çatışma istiyor moruQ. PD'nin amacı insanları korumak ya da yardım etmek değil. PD'ye giren çoğu kişi silah kullanayım, ateş edeyim diye giriyor.

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2018, 18:55:37 »
Kovaladıkları adam çok önemli bir kaçak olabilir fakat senin yanına birini bırakmaları gerekirdi. PD'nin bu şekilde hareket etmesi insiyatif kullanamaması üzdü ama insandır hata yapar çok da şey yapmamak lazım.

Çevrimdışı spooky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2018, 18:59:38 »
hata belki yanlış kişiyi tutuklamada olur, burada resmen sorumsuzluk var. hayatımı kaybedebilirdim, o zaman yanlış olmazdı

Çevrimdışı 4meizer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:55
Toplam oynama: 63 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 25 Temmuz 2018, 07:20:28 »
Burada gelmiş iki üç arkadaş yok pd rol bilmior yok onu yapmıyor bunu yapmıyor diyor, halbuki bilmiyorsunuz ki herif memurun canına kasttan aranıyor. Üstünde ve aracında tabanca çıktı. Adamı yakalayamamanın heyecanıyla emotenizi takip etmemiş olabiliriz fakat bu pd rol yapmıyor moruq aksiyon istiyor moruq demenizi gerektirecek bir durum değildir. Şimdi diyeceksiniz ki yakalayamamış olman senin beceriksizliğin fakat pd cruiserların realistik olması açısından manevra kabiliyeti düşük ve kişide Sanhcez var, küçük yükseltilere çıkıp kaçabiliyor ek olarak da sizin ailedense söyleyin tabancası aracından alınınca polis memuruna pm den sövmesin sonra ortak nezaketten ceza yiyor da.

Çevrimdışı spooky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 25 Temmuz 2018, 14:56:03 »
e banane aranıyorsa, siz aktif kovalamacada değil misiniz? diğer birim devam eder, ya da arkadaki birimlere haber verilir. sizde bu da yok, kaç birim aracı geçti hiçbiri takmadı. tabii sen de pd'desin, o saçma rolde pd'yi savunup rütbe atlamalısın.

Çevrimdışı Semptly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Aralık 2021, 04:17
Toplam oynama: 3 gün, 7 saat
« Yanıtla #6 : 25 Temmuz 2018, 20:43:22 »
en azından telsizden bi birim yönlendirilebilirdi, heyecanı felan kenara bırakın bu konuda haklı sen takip ettin arkadaki birimlere telsizden anons geç bare böle böle bi eleman var yerde diye ambulans felan çağır.