Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İllegal rol.

Başlatan maydonez, 07 Nisan 2021, 23:41:52
Okunma sayısı 6763 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #Gumball

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Erwin Brown Lv.14
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Ağustos 2021, 00:05
Toplam oynama: 36 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: İllegal rol.
« Yanıtla #30 : 04 Temmuz 2021, 11:34:46 »
Sunucuda net bir şekilde düzgün illegal rol dönmüyor. Bu gerçek bir şey. Eleştiri doğru yapılmış. Temel sebebi bu rolü yapanların çoğunun oyunu bırakmaları ya da bu kitlenin düşüşe geçmesi. Ancak düzeltilmesi için yapılacak temel tavsiyeleri şöyle açıklayalım.

-Badcop ve dedektif rolü denilen şeyin tamamen ortadan kaldırılması gerekiyor. Hatta bu rütbe LSPD birliğinden kaldırılmalı. Legal ve illegali keskin bir çizgide ayırmak gerekiyor.
-Roller teşvik edilmeli. Birlik yönetimi bu konuda rol yapan birliklerle sürekli role girerek onlara farklı rol alanı açabilmelidir. Ya da birliklere yöneticiler tarafından özel roller hazırlanıp onlara roller vererek onların teşviki sağlanmalıdır.
-Sunucuda hile ve benzeri üçüncü parti yazılımlar kullanılan herkesin koşulsuz şartsız yasaklanması gerekmektedir.
Dediğinizin bir kısmına katıldım. İl-legal oluşumların kapanmasının sebeplerinden birinin yetersiz kültür bilmesinden kaynaklı bir şey. Hep Rus, İtalyan, Latin gibi çeteler açılmaya devam edince böyle şeyler hep olacak. İl-legal rolleri sadece azınlık kişiler iyi yapabilir. Sultanla polislere sıkan ve youtube de (pd sıktık) diyenler il-legal değil terörist oluyor. Polislerin her zaman tetikte olması  her an ateş edecek birilerinin olduğunu göstermektedir.

Çevrimdışı k2letter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Ağustos 2024, 18:33
Toplam oynama: 6 gün, 2 saat
Birlik: *****ERS
« Yanıtla #31 : 06 Temmuz 2021, 15:56:20 »
(Bu bir sistem önerisi değildir, Sunucunun gelişmesi için yapılması gereken birşeydir)

Genellikle illegal roller Santos'un doğu kısımlarında gerçekleşir bunun hepimiz farkındayızdır. Uzun zamandır sunucuda büyük ölcüde illegal hatta Çetecilik dönmediğininde farkındayızdır. Sunucudaki oyuncuların artık genel amacı para kasayım hatta illegal yollar ile para alayım daha sonrasında infernus alayım araç süreyim Veya İnfernus alayım kız düşüreyim maske takayım adam tarayayım kıvamına geldi. Bunun çözümü olarak ben şöyle birşey düşündüm ve bunu arge bölümüne konu açarak bildirme yoluna gittim (İllegal rol eksikliği sunucu eksiğidir ve bunun çözülmesi sunucuyu geliştirmektir, bu yüzden bu kısımına bölüm açma kararı aldım) Daha öncelerinde sunucuda en az 4-5 aktif hood mevcuttu ve sürekli roller dönüyordu bu hoodlarda ama şuan gerek PD'nin baskıları gerekse Rol yapmak için bu oyunu oynayan insanların sunucuyu bırakması sonucu bu roller bitmiş durumda, Bu durumda ise Yonetimin bu duruma el atması gerektiğini düşünüyorum, gerek etkinliklerle desteklenmesi gerek ise Yonetim admin arkadaşların rol paslaması gerekiyor, örneğin polisler aktif mahallede veya bir bölgede rol yapan zenci ghettolarda sürekli OOC düşünerek devriye atmak yerine değişik rol pasları yapabilirler, herşeyden önce "Kanka toz varmi, metal varmi," kafasındaki insanların sunucu yetkilileri tarafından sürekli olarak denetlenmesi yani üstüne düşülmesi gerekli bu konuların, sunucunun ilk olarak bir veya iki yıl sonraki haline sonrasında ise şuanki haline bakılırsa insanların geldiği durum anlaşılabilir.

Özetleyecek olursam; Yonetimin illegal rolü desteklemesi rol paslaması  gerektiğini düşünüyorum, East Santos'un canlanması gerekiyor, eminimki bu bölgeler canlandıktan sonra sunucu bir nebzede olsa eski dönemlerine dönecektir ve insanlar tekrardan keyif alacaktır.
Önceden ganton'a veya los florese gider eğlenirdik beraber takılırdık roller yapardık kapışırdık falan artık kimse kalmadı herkes meslek kasıyor herkes araç sürüyor kimse rol yapmıyor sunucu 900 kişi çekiyor fakat, 700'ü dediğim şeyleri yapıyor 200'ü afk bırakıyor. Eski rollerin geri dönmesini istiyorum aşırı güzel zamanlardı bilgisayardan kalkasım gelmiyordu ama artık rinaya giresim gelmiyor

Çevrimdışı emir goethe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 22:21
Toplam oynama: 119 gün, 9 saat
Noah Doyle Lv.28
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:20
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Omar Nabil Lv.28
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:20
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #32 : 06 Temmuz 2021, 16:18:18 »
Kanka sunucuda illegal rolun olmamasının sebebi polislerin çok op olması biraz dengeleme gelse iyi olur.
net

Çevrimdışı HD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ağustos 2024, 14:16
Toplam oynama: 25 gün, 2 saat
Elias Moses Lv.32
Köken: İspanyol
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 19:42
Toplam oynama: 244 gün, 7 saat
Köken: Alman
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 17:59
Toplam oynama: 6 gün, 9 saat
Emma Moses Lv.32
Son giriş: 08 Haziran 2024, 14:18
Toplam oynama: 79 gün, 14 saat
Maddox Gold Lv.32
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 17:57
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #33 : 08 Temmuz 2021, 18:38:51 »
Bu rollerin her illegali (Neredeyse) DM'ci - Sobeit'ci gördüklerinden dolayı bittiğini düşünüyorum. Ama dediklerin mantıklı Destekliyorum

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 14 Kasım 2023, 20:17
Toplam oynama: 95 gün, 0 saat
Birlik: ****ANG
Mbappe Tan Lv.19
Köken: İsrail
Son giriş: 23 Eylül 2022, 15:36
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #34 : 21 Temmuz 2021, 23:24:47 »
destekkkk

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #35 : 29 Temmuz 2021, 14:48:07 »
Metal varmı toz varmıcıların jail cezası alması lazım önce bir tanış rol yap dm için ekipman arayan tipler çoğu.

Çevrimdışı kaplanelchavo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:21
Toplam oynama: 118 gün, 18 saat
Birlik: *** NOT
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:23
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Temmuz 2023, 19:24
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #36 : 05 Ağustos 2021, 22:45:41 »
Çok haklı, Ha bu arada metal var mi adamim? H-uh?

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #37 : 17 Ağustos 2021, 21:36:22 »
Destekliyorum. Bazı arkadaşlar İllegal kısım için getirilen sistemleri konuşuyor; İllegal rol yapan kesim için sistem getirmesi Yönetim Ekibi'ni haklı kılmaz, sürekli Legal tarafa daha yakınlar. Ayrıca şu direk adamı tanımadan gidip "Metal var mı, toz var mı?" diyen kitleye el atılması gerekiyor. İyi forumlar.

Çevrimdışı konigsrasse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ocak 2024, 17:30
Toplam oynama: 36 gün, 10 saat
« Yanıtla #38 : 29 Ağustos 2021, 08:52:25 »
Polisler ve adminler zaten illegal rolü bitirenler, bitirdiği rolü niye yapsın admin?
1

Çevrimdışı VARDAR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan