Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]Microsoft-Rockford Bar&Club

Başlatan Microsoft, 07 Nisan 2021, 21:48:33
Okunma sayısı 862 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Microsoft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 21:36
Toplam oynama: 105 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR]Microsoft-Rockford Bar&Club
« : 07 Nisan 2021, 21:48:33 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (7 gün, 8 ila 10 saat arası aktiflik sürem vardır)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (339.27,-1358.17,113.45)

2.02:İş yeri lokasyonu( https://cdn.discordapp.com/attachments/755143674056409088/830227646939398164/sa-mp-595.png ):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (Rockford Bar&Club)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Bar&Club)

2.05:İş yeri interioru: (Okazaki Club)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) ( Fransa doğumlu Leonardo  babasının akşam saatleri tenha bir sokakta öldürülen bir şahısı gördüğü için hayatı çok kötü ilerliyordu. Bir gece aile yemeğindeyken babasının darp edildiğini gören küçük Leonardo korkusundan ailesine sürekli başka bir şehire gerekirse başka bir Ülkeye taşınmayı söylüyordu. Küçük Leonardo'nun babası küçük bir restorandın işletmesini yapan sıradan bir insan idi. Annesi de bu küçük işletmenin muhasebesi ile ilgilenmekteydi. Küçük Leonardo büyüyüp bu tür suçluların hapise gitmeleri için Avukatlık okumaya karar verir. Bunu fark eden Leonardo'nun babası küçük Leonardo babasını darp eden insanlardan korkmuş olduğunu, küçük aklıyla büyük düşüncelere girdiğini fark eder. Leonardo'nun babası zaten az kazançlı bir iş yeri olduğu için oğlunu okutmak için kara kara düşünmeye başlar. Uzun bir süre boyunca babasının şahit olduğu bu olayda ki kişiler babasının iş yerini sürekli olarak korkutmak amaçlı taciz ediyorlardı. Her ne kadar Polise gitseler’ de kar etmiyordu. Leonardo'nun babası her şeye rağmen oğlunu okutmak için gerekli olan parayı kazanmak için işine yoğunlaşıyordu. En sonunda Leonardo'yu okutmak için gerekli parayı kazanmıştı. Bir gece Leonardo'nun babası iş yerinde iken sözlü bir tartışmayı ayırmak için olay yerine yakınlaşır. Kavga çok fazla şiddetlendiği için restoranda gelen bir müşteri diğer bir müşteriye bıçak çeker. O bıçağın çekildiğini görünce olaya atıldığı için bıçak yanlışlıkla bıçak çeken kişiye saplanmıştır. Bu olay sonucu Leonardo'nun babası hapise girer. Leonardo ve annesi daha güvende olabilmek için kuzeninin yanına Los Santos’ a taşınır) )

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (OOC:Belirli bir mekanımızın olmasını isteyerek burayı seçtik. Birlik için yapılan rollere gerçekten güzel bir katkısı olacağını düşünüyoruz. Düzenli bir şekilde bar'ı açarak oyuncuların buluştuğu bir mekan haline getirmeyi istiyoruz. Bazı önemli toplantılarımızı bu yerde yapacağız. Sürekli olarak bir kalabalık olacağı için yeni başlayan oyuncularada rol öğreneceği bir yer olur. Bu mekan oyunculara para kazandıracak ve rol yapmayı öğretecektir. Bu barı açarak sunucuda Legal rolleri fazlalaştırmayı hedefliyorum. IC:Leonardo babasının yanında çalışarak bazı tecrübeleri ile kendine bir mekan açmayı istedi. Çok fazla para kazanmak istiyordu ve ailesine destek çıkmak istiyordu. Babası hapishanede olduğu için her ay babasına para göndermek zorunda olduğu için ekonomik olarak zorlanmaktaydılar. Bu yerden kazandığı para ile farklı bölgelerde girişim yapmak istiyordu. Los Santos' taki kuzeninin birçok yer ve kişi ile güçlü bağlantıları olduğu için büyük iş adamları ile ciddi ve pahalı anlaşmalar imzalayabileceğini düşünüyor. İş yerinde büyük çekilişler yaparak ünlü kişileri hem yakından tanımak hemde ileri de onlarla iş yapmak için yerini tanıtmak ve bazı ünlüler ile iş konuşması yapmakta oluyor iş yerine hem tanıtmak hemde ünlüleri mekana  çekmek için çeşitli planlar düşünür. Bu planlar sayesinde hem şehirde kalıcı bir düzen sağlayacak hemde çevresi kuzeni gibi geniş olacak ve geniş bağlantılar kurabilecektir. Bu Bağlantılar sayesinde şehirde kendi adından söz ettirecek hem de büyük organizasyonlar da ön planda olacaktır. Bu saye de şehirde tutunacak ve mükemmel işler yaparak kuzeninin yaptığı işi yürütecek hem de bağlantıları sağlam olacaktır. Şehir de herkesin benim adımdan bahsetmesini sağlayacaktır. Kuzenimin de Santos'daki bağlantıları sayesinde şehir de hem tutunacak hem de  daha iyi ve daha güvenli bir ortamım olacaktır. )

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): ( Daha çok gece aktif olan, ancak rol ortamı bulamayan oyuncular için aktif bir rol ortamı planlıyorum. Geceleri aktif olup rol ortamı bulamadıkları için sıkılan oyuncular burada çok güzel eğlenecek ve vakit geçirecek. Gelen misafir sayısı fark etmeden gelen kişiye hizmet verilir. Şehirde yeni olan kişilere iş imkanı sağlanacak. Bu şekilde hayatlarını legal bir şekilde devam etmeleri sağlanacak. Polis departmanına da yakın olduğu için mesaisi bitmiş Polis Memurlarının rahatlamak için geleceği güzel bir mekan olacaktır. Böyle bir yerin güzel bir şekilde organize edilmesini’ de isterdim. )

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): ( Bulunduğumuz bölgede Bar Club vs. bulunmadığı için çok fazla rekabete girmeye gerek kalmayacak. Bir sokak yanı aktif bir rol ortamı ve biz bu aktif rol ortamını büyültmeyi hedefliyoruz. Böyle aktif bir rol ortamına yakın olduğu için herkesin bu mekâna geleceğini düşünüyoruz. Kumarhane ve Polis Departmanına yakın olduğu için güvenli bir ortam sağlayacaktır. Roller mekân içerisinde değil mekân dışarısında da olacağı için dışarıdan çok fazla dikkat çekici olur. Bahsettiğim gibi bölgede ki canlılığa canlılık katacaktır. Bölgeye yakın yaşayanlar ek iş olarak barda çalışıp ek gelir elde edebilecekler. )

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Microsoft"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Microsoft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Microsoft-Rockford Bar&Club
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2021, 22:40:23 »
Buraya daha önce bar açtığım için sorun çıkmayacağını düşünerekten tanıtımı açtım ve buraya bırakıyorum. https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=155478.0

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: Microsoft-Rockford Bar&Club
« Yanıtla #2 : 08 Nisan 2021, 03:39:28 »
Interıor uygunsa eklenebilir
@Ganjaman

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Ekim 2022, 01:13
Toplam oynama: 142 gün, 21 saat
Ynt: [EKLENEBİLİR]Microsoft-Rockford Bar&Club
« Yanıtla #3 : 08 Nisan 2021, 17:21:16 »
Lokasyon uygun değil farklı bir alan seçin.

Çevrimdışı Microsoft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 08 Nisan 2021, 17:37:18 »
Daha önce aynı yere aynı interior da bar açtım neden uygun değil? @Ganjaman

Çevrimdışı Microsoft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
« Yanıtla #6 : 08 Nisan 2021, 21:04:59 »
@Microsoft Farklı bir alan seçin.

Çevrimdışı Microsoft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 08 Nisan 2021, 22:31:29 »
Bakın neden lokasyon değiştirmem gerektiğini bana söyleyin çünkü ben buraya bar açtım ve okazaki interiorun'da.

Çevrimdışı Microsoft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 08 Nisan 2021, 22:31:52 »

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
« Yanıtla #9 : 09 Nisan 2021, 23:57:54 »
@Microsoft Cam içine açılmasına izin vermiyoruz. Farklı bir alan seçmediğiniz takdirde iptal edilecek.