Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Brown Wolf - Lowriders Bar

Başlatan EmirCcCc, 07 Nisan 2021, 09:59:59
Okunma sayısı 313 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EmirCcCc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 13 Aralık 2024, 22:30
Toplam oynama: 36 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Brown Wolf - Lowriders Bar
« : 07 Nisan 2021, 09:59:59 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Günde yaklaşık 8 saat aktif oluyorum, bu süremin minimum 3-4 saatini iş yerine ayırabilirim.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (2269.76,-74.54,26.77,297)

2.02:İş yeri lokasyonu(https://hizliresim.com/V2fMwe
https://hizliresim.com/Nf9vKF):

Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (Lowriders Bar)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Bar)

2.05:İş yeri interioru: (MC Bar I)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Guillermo Gray 1976 yılında Kaliforniya'da dünyaya gelmiştir. Babası Ricky Gray  zamanında  Lowriders adında bir motorsiklet külübü kurmuştur. Kulüp artık kontrol edemeyiceği zaman Başkanlığı bırakıp kulüpten ayrılmıştır ve Santos'a taşınmıştır. Ardından Ricky küçük yaşlarındayken kanser sebebiyle hayata gözlerini yummuştur. Bu kulüpten kazandıkları paranın bir kısımını Guillermo'a miras olarak kalmıştı. Rudolf kulübün ana kolu olan guney  Kaliforniya'nın Calistoga kasabasındaki barında ve tamirhanesinde ara sıra çalışarak ufak paralar kazanıyordu. Kulübün Göçebe bir üyesiydi. Babasının ona bıraktığı miras sebebiyle para sıkıntısı çok çekmiyordu fakat elbet bir gün o paranında biteceğinin farkındaydı. Guillermo babası gibi motor sürmekten zevk alıyordu. Uzun bir sürenin ardından kulüpteki arkadaşları ve bir kaç göçebe ile konuşarak San Andreas Palomino Creek'te bir kol kurma kararı aldı. Arkdaşların dan da biraz maddi destek aldı, ardından biriktirmiş olduğu paralar ve babasından kalmış olan miras ile bir bar açmayı planlıyordu. Bar ile kulübün geçimini sağlıyacak ve daha sonra ise yasa dışı işlere karışacaktı. Kulüpte en temiz olan Guillermo'du çünkü kulübün yasa dışılık sebebiyle zamanında çok zarar gördüğünü biliyordu. Kulübü tanıyordu neler ile uğraştıklarının da fazlasıyla farkındaydı. Bu yüzden yasa dışı da olsa bir şekilde para kazanma vaktinin geldiğini anlamıştı. Bu işte ilk  adımını bir kol kurarak yapacaktı, zaten Ana koldaki herkes ile samimiydi bir derdi yoktu. Ana kulübün şuanki başkanı Alfred Gray'dan yani amcasından  izini de alarak artık herşeyi onaylamış sayılırdı. Son düzenlemeleri yapmak ile uğraşıyordu. Bir süre sonra artık herşey kusursuz bir şekilde tamamlanmış olacaktı.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (Guillermo barı açmasının en büyük sebepleri çeşitli partiler ve organizasyonlar düzenliyerek geçimini sağlıyabilmekti. Palomino'da bir kol kuracaktı ve legal bir para kaynağının bulunması zorundaydı. Ayrıca Bar'da arkadaşlarını çalıştırarak onlar içinde bir gelir kaynağı olmasını planlıyordu. Bar'ı Palomino Creek'te açmasının en büyük sebebi kasaba haklını etkinlik ve partilere davet edecek birşeyin olmamasıydı. Bu şekilde kasaba halkının dikkatini daha fazla çekecek ve iş yapmasına olanak sağlayacaktı. Ayrıca Bar'ı kulüp evi olarak kullanmak istiyordu. Kardeşleri ile konuşup kararlar alacağı bir mekanın olması şarttı. Kulüp evi olacağı için bir çok illegal veya legal işlerin burada döneceğini düşünüyordu. Kasabadaki insanlara daha sıcak bir şekilde yaklaşma fırsatlarından biride bu iş yerini legal bir şekilde dış tarafa göstermekti, ayrıca bu sayede Şeriflerin gözüne çok batmayacaklardı. Ayrıca sadece kendi arkadaşları ve kulüp üyelerini bar da çalıştırmayacak, kasaba halkınada iş imkanı sağlıyacaktı. Bu sayede kasaba halkının desteği ile uzun süreler boyunca burada durabileceklerdi.
OOC: Kasabaların özelliklede Palomino Creek'in çok fazla aktif bir ortam olmadığını biliyoruz. Burada bir iş yeri yaparak aktifliği arttıracağımı düşünüyorum. 2-3 Günde bir sürekli parti düzenliyeceğiz, sadece parti değil çeşitli etkinler yapmayı da düşünüyoruz. Ayrıca bir motorsiklet kulübü kuracağımız ve kulübün evi olarak kullanacağımız işin fazlasıyla rol döndüreceğiz. Sürekli aynı rol çizgisinde ilerlemeyi düşünmüyoruz sadece parti ver, reklam at'tan ibaret olmayacak bir iş yeri açacağız. İleriye planlı çok farklı etkinlik düşüncelerimiz bulunuyor. Bu yüzden tanıtımı aktif tutup farklı ve güzel roller atacağımıza inanıyorum. Bu işyerine ben ve arkadaşlarımın fazlasıyla önem vereceğinden emin olabilirsiniz. Sırf para getirisi için değil kulüp binası olacağından iş yerini aktif tutup Palomino kasabasını biraz daha hareketlendireceğiz.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (İş yerimizde oyunculara sadece çalışıp para kazanmaktan ibaret değilde daha farklı rol imkanları sağlamayı düşünüyoruz. Örneğin dövüş geceleri, içki içme yarışmaları, bilardo oyunları gibi etkinlikler yaparak fazlasıyla rol imkanı katabileceğimizi düşünüyoruz. Ayrıca bu iş yerini uzun bir süre açık tutmayı düşünüyoruz, 1 aylık bir iş yeri olarak kalmayacak sürekli insanların rol yapmak için geldiği bir yer olacak. Sunucu üzerinde şuan kasaba da çok fazla bir iş yeri olmadığı olsa bile aktif tutulmadığı için bu iş yerini kurarak kasabada rol yapan insanların rol zevkini daha çok arttıracağımıza inanıyorum. Ayrıca kulüp üyelerimiz içinde sürekli olarak rol döndürecekler bir yer haline gelecek.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (Bulunduğumuz bölge yani Palomino Creek çok aktif bir kasaba değil. Bu iş yeri sayesinde gerek kasabada rol çeviren insanlar olsun gerek Şehir içinde rol çeviren kişiler olsun her şekilde onlar için bir rol imkanı sunacağız. Bu rolleride tek bir rolle kısıtlandırmayıp çeşitli roller ekleyerekte oyuncuların rol zevkine katkıda bulunacağımıza inanıyorum. Sadece bir iş yeri değil yanında rol imkanı sunacak bir motorsiklet kulübü kuracağımız içinde etraftaki oyuncular için daha dikkat çekici olacağını düşünüyorum. Barı aktif tutacağımızdan ve diğer oyunculara rol imkanları sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz, zaten bunu ileri ki zamanda tanıtımımız ile kanıtlayacağız.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Brown Wolf"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24