Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Los Santos Taxi Station

Başlatan Mike_Zharkov, 06 Nisan 2021, 09:28:25
Okunma sayısı 423 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mike_Zharkov

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mike Zharkov Lv.13
Köken: Alman
Son giriş: 24 Mayıs 2023, 21:53
Toplam oynama: 31 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Los Santos Taxi Station
« : 06 Nisan 2021, 09:28:25 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (buraya)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (buraya)

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (buraya)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (buraya)

2.05:İş yeri interioru: (buraya)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (buraya)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (buraya)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (buraya)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (buraya)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Forum Adınızı Yazın"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Mike_Zharkov

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mike Zharkov Lv.13
Köken: Alman
Son giriş: 24 Mayıs 2023, 21:53
Toplam oynama: 31 gün, 15 saat
Ynt: Los Santos Taxi Station
« Yanıtla #1 : 06 Nisan 2021, 09:31:24 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Haftada 13 saat civarı aktifim işime  2 yada 3  saatimi ayırabilirim)

İşyeri Bilgileri:[]

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (2131.16,-1149.20, 24.28, 185.43 )

2.02:İş yeri lokasyonu(https://hizliresim.com/HPD0DL):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (Los Santos Taxi Station)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Taksi Station)

2.05:İş yeri interioru: (Taksi Durağı)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Mike Zharkov 1996 yılında Hamburgda dünyaya geldi.Kardeşi Martin Zharkov ise ondan 1 sene sonra dünyaya geldi.Mike üniversite okumayı çok istiyordu.Fakat şartlar onun üniversite okumasına el vermedi.Lise Mezunu oldu.Ardından Hamburgda geçim sıkıntısı çözmek için çalışan Mike Lise çağlarında hem çalışıp hemde okuyordu.Sonra Mike işlerin iyi gitmeyeceğini anladığında Kardeşi ile Los Santosa taşınmaya karar verdi.Burda çeşitli meslekler yapan Mike Şehirde Ses getiricek bir proje için taksi durağı kurmayı hedefliyordu.Devletten gerekli izinleri alan Mike eğer taksi durağını kurarsa hem kardeşi için hemde onun için bu büyük bir çıkış kapısıydı.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (İşimin detaylı planı ise bu işten biraz gelir elde edip şehirdeki ulaşım sorununu ortadan kaldırmak ve herkesin taksicileri küçük görmemesi sağlamak.İşimde biraz daha ilerleyip Los Santosun en büyük taksi durağını kurmayı düşünüyorum.Taksiciliğin aslında eğlenceli bir meslek olduğunu gerek rol çervçevesinde gerekse rol dışında oyuncuların farketmesiyle sağlamak istiyorum.Bu işten tabikide çokta olmasada gelir elde etmek istiyorum.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (İşyerimizde oyuncularla, bir durak nasıl olur taksi araçlarına nasıl bakılır durağa ve taksi araçlarına sahip çıkmalarını ve şehirdeki ulaşım sorununu çözmemizi gerektiren roller sergileyeceğiz,onlar ile taksiciliğin aslında şehirde bir ihtiyaç oldığunu ve şehrin buna ihtiyacı olduğu vb. roller sergileyeceğiz.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (Los Santos Taxi Station Los Santos halkının imdadına koşacak.Şehirde ulaşımı üst seviyeye çıkarıcak ve Şehirdeki taksi sorununu ortadan kaldırıcak.Şehirde yolda kalmış aracı bozulmuş kişilere imdada bizim ekibimiz yani Los Santos Taxi Station koşacak.İnsanları memnun edip şehirde ulaşım sıkınıtısı çözmek en büyük hedefimiz.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Forum Adınızı Yazın"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: Los Santos Taxi Station
« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2021, 14:42:57 »
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=98878.0 kısımı inceledikten sonra tekrar başvuru atın.