neden butun sehır lezbıyen ya.. 
- Rina'da erkek rolünü tam olarak yansıtabilen, IC'yi OOC'ye karıştırmayan, Meta yapmayan erkek rolcüsü bir elin parmak sayısından daha az.
- Tercih, daha fazla rol çıkıyor. Şahsen ben kadın karakterde sırf rol çıkıyor diye duruyorum. Bundan sonraki karakterimin üstünde çok düşündüm, bir ay süre var, bu süre içerisinde rolünü tam olarak yansıtan bir erkek rol partneri bulabilirsem sonraki karakterin cinsel tercihi lezbiyen olmayacak.
- Erkek rolü yapan kişiyle rol yaparken bir zaman sonra sıkılıyorum. Hiç yaratıcılık yok, selam, nasılsın? (1 hafta geçer) Evlenelim, olur. Eeee? Rol çok sıradan, kendi halimde takılıyorum, kendi rol ortamımı yakaladım, memnunum.
- Dediklerimin dışında olan oyuncular zaten dediğim gibi çok azlar, denk gelemiyoruz.
- Yaklaşık beş aydır lezbiyen rolü yapıyorum, farklı karakterlerle de oynasam bu rolü çözdüm. Dediğin gibi cinsel tercihi heteroseksüel bir karakter oynasam yapamam, düzgün rolcü sayısının az olduğu, herkesin kendini polise kovalatmak, polise sıkmak istediği bir sunucuda çözümü DM peşinde olan, rolünü tam olarak yansıtamayan oyunculara karşı rol yapmamakta buldum. Kendi halimde takılıyorum, lezbiyen karakterler oluşturmamın başka bir sebebi yok.
- Seçiciyim, aynı şekilde lezbiyen rolünü yansıtamayan oyuncularla rolümü onu kırmadan bitiriyorum, zevk almak için buna mecburum.
Çok ilginç, herkes sunucuda çok lezbiyen rolü yapan oyuncu olduğunu söylüyor, ama beş ayda yaklaşık beş ya da altı kişiyle denk geldim.