Desteklemiyorum.
Neden desteklemediğinizi açıklayabilirsiniz, sadece tek birşey yazmak yerine 2-3 kelime daha fazla yazıp daha açık bir anlatım yaparak herkezi bilgilendirmiş olursunuz.
savunma bekliyor ne alaka savunmacı taraf savunmasını sana değil şikayet yetkilisine yapıyor
diğerinin yorumlanabilecek bir tarafı bile yok tamamen saçmalamışsın
Savunmacı taraf şikayet durumundan savunma durumunu görüp daha hızlı savunmasını yapar.
Diğerinin yorumlanıcak tarafıda şu, yetkili bakar durumu "yetkili bekliyor" daha hızlı bakar tamamen saçmalamışsın.
Gereksiz bir öneri.
Gereksiz olmasının sebeplerini açıklayabilirsin.
Savunma bekliyor, savunmacı tarafın savunmasının forum görevlisi tarafından beklenildiği anlamına geliyor. Yetkili bekliyor ise, şikayet ile ilgilenilmiş ve sadece yetkilinin sonuçlaması bekleniyor anlamına geliyor. Yani bu durumda şikayetçinin böyle şeyler ile ilgilenmesine gerek yok.
Dostum ne anlama geldiğini biliyorum, beynin error verdi galiba bildiğin herşeyi yazmışsın gibi geldi.
Savunmacı tarafın şikayetler sayfasına girdiğinde "savunma bekliyor" durumunu görüp daha hızlı savunmasını yapabilir.
Savunmasını yapıncada yetkili şahıs "yetkili bekliyor" durumunu görüp daha hızlı anlar.
Şikayetçi bu durumda şikayetine daha hızlı bakılarak 4 şikayet limiti doldurmamış olur.