Arkadaşlar, şu olumsuz yorumlarınıza cidden gülüyorum. Burası Roleplay sunucusu, burada gerçekçiliği oyuna yansıtıyoruz gerçekte sizin oyunda yansıttığınız gibi silahlarla her dakika başı adam vurulmuyor, burada gerçekten rol yapmak isteyen arkadaşlarımız var, bunların rolünü baltalıyan büyük bir trol kitle var adamların amaçları sadece sunucuya girip DM atıp çıkmak, burası Freeroam sunucusu değil lütfen biraz mantıklı konuşun hangi maddede hata gördüyseniz onu kötülemek yerine daha iyi şöyle olur gibisinden yorum yaparsanız sevinirim.
Yine gerçek hayata bağlamaya döndük. Çok dönmek istiyorsan döndüreyim;
Silah satmak için birliklere ya da V.I.P' lere gerek yok Amerika' da yaşıyoruz, "Ammunation" lardan rahatça alırız. İstediğim kişiye sıkarım, gerisi polisin derdi. Gelir beni tutuklar hapiste yatarım. Tecavüz için izin almam, sonuçta sadece erkeğin istemesi yetiyor

Bana sopayla saldırana ben silah çekerim, mekan basarım, kiralık katil olurum, birini rehin alırım ve fidye isterim, gasp edeceğim kişi kaçarsa topuğuna sıkarım ve parasını çalarım...
Al sana gerçek hayattan örnekler.
Hard RP yapmıyoruz, Medium RP sunucusu burası. DM atıldıysa forumda şikayetini açarsın.
Zaten olan silah kıtlığını iyice arttırmaya gerek yok.