yapıcı eleştirilerime başlıyorum ilk olarak başta koyduğun yazı ve sinematik sahne çok sade durmuş sinematik sahne zaten free valorant intro template yazdığında çıkıyor başlangıç kısmına geçtikten sonra herhangi bir edit ne yazık ki göremedim arkaya şarkı koymuşsun klipleri birleştirmişsin yapman gereken şey şarkıyla uyumlu bir edit
İlk olarak 12 saatini ayırarak after effects temelleri oluşturuyorsun
Temellerini sıkılaştırdıktan sonra "Valorant edit nasıl yapılır" "How to make Valorant edit" tarzında içerikleri youtubeda aratıyorsun bazı videolar sana direkt hangi efektler güzeldir gösterir bazı videolar hem efekti hem nasıl yapıldığını gösterir
eğer adobe after effects kaldıracak bir bilgisayara sahip değilsen yeni bir bilgisayar alana kadar editlere ara ver
after effect son sürüm indirmen gerekmiyor eğer 2020 2019 sürümlerinde sorun çıkartıyorsa eski sürümleride indirebilirsin
ekstra olarak 12 saatlik baştan sonra after effects temellerini anlatan videonun sahibi onur naci öztürkler çok iyi eğitim videoları yapıyor takip edersen çok değil 3-4 ayda düzenli eğitimleri uygularsan montaj ve edit seviyen üst düzeye kadar çıkabilir