Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]squirel - Castro Psychology Office

Başlatan aueritha, 01 Nisan 2021, 17:33:31
Okunma sayısı 389 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aueritha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mayıs 2022, 20:17
Toplam oynama: 41 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR]squirel - Castro Psychology Office
« : 01 Nisan 2021, 17:33:31 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 1087.16, -1581.85, 13.54, 192.08

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Ufak Ofis I

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Rol planım şöyle;
Karakterim Toronto Üniversitesi Psikoloji Yüksek Lisans mezunu, diksiyonu iyi ve sakin bir kariyer kadını. Daha önce bir klinikte çalışıyordu fakat kendi birikimi ile ofis açmaya karar verdi. Kendine ait bir ofis açarak seanslar ile para kazanmaya çalışacak. Her gün farklı bir rol ile karakterimi ve ofisi yöneteceğim. 45 yaşında bir karakter olduğu için çok psikolojik vaka görmüş ve deneyimli bir psikolog karakterim bulunuyor. Mini bir ofiste sürekli olarak psikolog rolleri gerçekleştireceğim. İnternet sayfası üzerinden karakterim kendi reklamını yapacak. Ofis bir nevi iş yeri görevi görecek. Rol yapmak için gerekli arkadaş kitlesine sahibim. Böylece farklı işlerde çalışan kişiler bana seanslar için gelicek ve ofisteki rolümü arttıracak. Ofisin illegal amaçla kullanmayacağım kesinlikle. Tamamen legal rol dönecek. Sağlam bir rol partneri bulursam, sekreterim veya stajyerim ile birlikte ofisi beraber işleteceğim. Bunu daha da ileri taşıyabilirsek birlik kurup özel bir klinik olacağını düşünüyorum. OOC olarak bu rol hakkında gerekli bilgilere sahibim. Karakterimin bir web sitesi bulunuyor. Her hafta psikoloji hakkında web sitesine makaleler atacak. Yazdığı makaleler ofisteki rollere göre şekillenecek. Örneğin öfke kontrolü olan bir hastaya bakıyorsa öfke kontrolü için bir makale yazacak. Psikologluk rolleri çok kapsamlı, ofise gelen oldukça rol çeşitliliği artacaktır. Rina'da hiç psikolog rolü yapan görmedim. Bu ofisi açmamın sunucuya farklılık katacağını düşünüyorum.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimi psikolog rollerimi gerçekleştirmek için kullanacağım. Karakterim şehir içinde bir ofis arıyor bu onun ihtiyacını giderecek. Karakterim evindeki tüm kitapları ofise taşıyacak ve seans aralarında kitaplarını okuyacak ve yazılar yazacak böyle bir rol planım var. Gelen hastaları dinlemek ve onlara daha özel bir mekan sunmayı amaçlıyorum. Web sitesi üzerinden ofisin adresini belirteceğim bu rol için buna ihtiyacım var. İleride kendime sekreter veya stajyer bulabilirsem rol gereği klinik anlamında birlik açmayı düşünüyorum. Açtığım birlik ile birlik tanıtımını aktif hale getireceğim ve ofisimdeki rollerle bu birliği yöneteceğim. Asıl amacım OOC bilgilerimi kullanarak bu sunucuda bir farklılık yaratmak. Ofisi IC'deki şehir hayatına yön vermek amacıyla kullanacağım.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofisi sunucuda OOC bilgilerim ve bu yönettiğim karaktere aşırı bağlılığım ile farklılık yaratmak için açmak istiyorum. Psikoloji OOC olarak sevdiğim ve sürekli üzerine araştırmalar yaptığım bir dal. Rina Roleplay'da rol yapmaktan hoşlanıyorum, bu sevdiğim dalı rollerime dökmek istedim. Psikolog rollerini ev içinde yaparsam absürt olacağını düşünüyorum. Bir ofisin olması bu rollerim için gayet makul olacaktır. Daha önce de bahsettiğim gibi stajyerim veya sekreterim ile buna dair kurabileceğim birlik var. Birliğimin birlik tanıtımı için de ofiste gerçekleştireceğim hertürlü rolleri kullanabilirim. Farklı olmayı seviyorum ve kendi alanımda bir rolü gerçekleştirmek hem sunucu adına hem de beni memnun kılacağını düşünüyorum. IC olarak karakterim çalıştığı klinikten ayrıldığı için kendine ait bir ofis arıyor, bu konunun IC sebepleri de bulunuyor. Evlerde psikolog rolleri gerçekleştireceğimi düşünmüyorum. Bu karakterimin detaylı bir rol tanıtımı bulunuyor ve bu karakteri seviyorum. Rollerime düzgün bir şekilde devam etmek istiyorum. Bu karakterde kesinlikle NC atmak istemem. Açmak istediğim ofis günlük rol ihtiyacımı karşılayacağını düşünüyorum.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "squirel"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24