Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Unity Station 13

Başlatan chamber, 23 Temmuz 2018, 14:03:04
Okunma sayısı 3888 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
Ynt: Unity Station 13
« Yanıtla #70 : 25 Temmuz 2018, 12:01:21 »
Sorun da bu.Bizimle sorununuz var.Siz 13 setinden biz ise 14 setindeniz.Dolayisiyla bizimle dostmus gibi takilmaniz sacma olacaktir.Biz Unity Station,El Coronaya girerken temkinli giriyor isek sizin de Las Colinasta teminli girmeniz gerekte.Yukarda bahsettigim olay yeni acilan 13 set birligine ait sanirim.Tanitiminizi kirlettim kusura bakma.

Çevrimdışı Alperen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 24 Aralık 2021, 21:30
Toplam oynama: 21 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #71 : 25 Temmuz 2018, 12:09:58 »
Sorun da bu.Bizimle sorununuz var.Siz 13 setinden biz ise 14 setindeniz.Dolayisiyla bizimle dostmus gibi takilmaniz sacma olacaktir.Biz Unity Station,El Coronaya girerken temkinli giriyor isek sizin de Las Colinasta teminli girmeniz gerekte.Yukarda bahsettigim olay yeni acilan 13 set birligine ait sanirim.Tanitiminizi kirlettim kusura bakma.
El Corona ya adım atarsan nefesimi ensende hissedersin serseri

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #72 : 25 Temmuz 2018, 12:23:50 »
Bu lafları çok duyduk biz güneyli.Kendinize cok guveniyorsaniz agziniz degil yumruklarınız konuşsun.

Çevrimdışı spooky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #73 : 25 Temmuz 2018, 12:26:46 »
serseri köpeğine laf yapan, sokak jargonundan bir haber, eski setin sıçanlarına gidip ters yapmak, silaha fear RP yap mayan bir birlik. bir yeni set eski sete saygısızlık yapsın bak eme ne yapıyor

Yeni set biz oluyorsak bunu yapmamya çalışacağız ama olurda zorda kalırsam neler yaparım ben bile bilemiyorum :D
Yaptıpın hareketlere dikkat et, senden çok daha eski bir setiz. Gerçekte olsa hapise girdiğin gün seni eme bıçaklar

Bu konu üzerinde çalışıyoruz gelipde mahallemde silah çekenlere karşı pek sakin olamıyorum
olacaksın, eski set yeni sete karşı he zaman ayrıcalıklıdır. büyük patronun hala kalmasına izin verdiği bir setiz, sizi öldürmemize bile izin verebilirler

Çevrimdışı Osman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Kasım 2020, 21:58
Toplam oynama: 24 gün, 19 saat
« Yanıtla #74 : 25 Temmuz 2018, 12:34:12 »

Çevrimdışı Osman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #75 : 25 Temmuz 2018, 21:21:32 »

Çevrimdışı Osman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #76 : 26 Temmuz 2018, 08:04:42 »
serseri köpeğine laf yapan, sokak jargonundan bir haber, eski setin sıçanlarına gidip ters yapmak, silaha fear RP yap mayan bir birlik. bir yeni set eski sete saygısızlık yapsın bak eme ne yapıyor

Yeni set biz oluyorsak bunu yapmamya çalışacağız ama olurda zorda kalırsam neler yaparım ben bile bilemiyorum :D
Yaptıpın hareketlere dikkat et, senden çok daha eski bir setiz. Gerçekte olsa hapise girdiğin gün seni eme bıçaklar

Bu konu üzerinde çalışıyoruz gelipde mahallemde silah çekenlere karşı pek sakin olamıyorum
olacaksın, eski set yeni sete karşı he zaman ayrıcalıklıdır. büyük patronun hala kalmasına izin verdiği bir setiz, sizi öldürmemize bile izin verebilirler

Öncelikle öldūrmemiza bile izin verile bilirler diyorsun Bu CK demek ve ben izin vermiyorsam saygili davranmadim diye gelipde beni ve ya birliğimden birini CK edemessin
Bi de mahalleme gelipde küfür edip dovmeleri gösteripde FearRp uyğula diyemessin Hareketlerine Dikkat Et

Çevrimdışı Semptly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Aralık 2021, 04:17
Toplam oynama: 3 gün, 7 saat
« Yanıtla #77 : 26 Temmuz 2018, 10:02:54 »

Öncelikle öldūrmemiza bile izin verile bilirler diyorsun Bu CK demek ve ben izin vermiyorsam saygili davranmadim diye gelipde beni ve ya birliğimden birini CK edemessin
Bi de mahalleme gelipde küfür edip dovmeleri gösteripde FearRp uyğula diyemessin Hareketlerine Dikkat Et
Onu demek istemiyor arkadaş, sureneo 13'ü temsil ediyorsan La eMe'ye bağlısın onlar bizi hayatta tutup kullanıyorsa hala sen 13 olarak bize bir şey yapamazsın ekstra sizden eski olduğu için de saygı duymak zorundasın senin gelip eski bi sureneo 13'e bu şekilde karşılık vermen saygısızlık sayılır yeşil ışık yanar sizi ortadan kaldırırlar.

Çevrimdışı "Meav!"

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Temmuz 2019, 13:38
Toplam oynama: 55 gün, 14 saat
« Yanıtla #78 : 26 Temmuz 2018, 10:21:54 »
Başarılar bunları sevdim.

Çevrimdışı chamber

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 25 Temmuz 2018, 19:43
Toplam oynama: 22 gün, 5 saat
« Yanıtla #79 : 26 Temmuz 2018, 10:25:03 »
Konsepte uyum sağlamayacaksanız bu işlere girişmeyin.