Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Unity Station 13

Başlatan chamber, 23 Temmuz 2018, 14:03:04
Okunma sayısı 3902 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Osman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Kasım 2020, 21:58
Toplam oynama: 24 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Unity Station 13
« Yanıtla #60 : 25 Temmuz 2018, 08:58:02 »
Bu gün de aynı şekilde 2 rol paylaşımı yapılacak fakat rol yapmak için yeni şeyler arıyoruz.Elimizde silah ve ya başka bir şey olmadığından aktif satış rollerine giremiyoruz

Çevrimdışı banger

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 04 Aralık 2020, 19:23
Toplam oynama: 61 gün, 14 saat
« Yanıtla #61 : 25 Temmuz 2018, 09:39:58 »
Rol örneği için diğer 13 seti yapan arkadaşlarla konuşup anlaş.rol ornegi cikar

Çevrimdışı Osman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #62 : 25 Temmuz 2018, 10:04:01 »
Rol örneği için diğer 13 seti yapan arkadaşlarla konuşup anlaş.rol ornegi cikar

Buralarda pek beyazlar takilmiyo,takilanlarda gelip "/me silahini ceker" yazarak bizi tariyor o yuzden geri kalanlarda direk mafya

Çevrimdışı spooky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #63 : 25 Temmuz 2018, 10:23:32 »
serseri köpeğine laf yapan, sokak jargonundan bir haber, eski setin sıçanlarına gidip ters yapmak, silaha fear RP yap mayan bir birlik. bir yeni set eski sete saygısızlık yapsın bak eme ne yapıyor

Çevrimdışı Osman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #64 : 25 Temmuz 2018, 10:26:23 »
serseri köpeğine laf yapan, sokak jargonundan bir haber, eski setin sıçanlarına gidip ters yapmak, silaha fear RP yap mayan bir birlik. bir yeni set eski sete saygısızlık yapsın bak eme ne yapıyor

Yeni set biz oluyorsak bunu yapamamya çalışacağız ama olurda zorda kalırsam neler yaparım ben bile bilemiyorum :D

Çevrimdışı spooky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #65 : 25 Temmuz 2018, 10:27:40 »

Yeni set biz oluyorsak bunu yapmamya çalışacağız ama olurda zorda kalırsam neler yaparım ben bile bilemiyorum :D
Yaptıpın hareketlere dikkat et, senden çok daha eski bir setiz. Gerçekte olsa hapise girdiğin gün seni eme bıçaklar

Çevrimdışı Osman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #66 : 25 Temmuz 2018, 10:30:11 »

Yeni set biz oluyorsak bunu yapmamya çalışacağız ama olurda zorda kalırsam neler yaparım ben bile bilemiyorum :D
Yaptıpın hareketlere dikkat et, senden çok daha eski bir setiz. Gerçekte olsa hapise girdiğin gün seni eme bıçaklar

Bu konu üzerinde çalışıyoruz gelipde mahallemde silah çekenlere karşı pek sakin olamıyorum

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #67 : 25 Temmuz 2018, 11:23:44 »
Sizmisiniz bilmiyorum fakat dün mavi savannada iki kişi(mavi savannayi mahallenizde gordum gibi hatirliyorum)kuzeye,mahallemize gelip 5 latin ile atıştı.Aracina hasar verip defalarca gitmesini soyledik fakat gitmedi.Bu siz iseniz uzucu bir durum.

Çevrimdışı Osman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #68 : 25 Temmuz 2018, 11:49:21 »
Sizmisiniz bilmiyorum fakat dün mavi savannada iki kişi(mavi savannayi mahallenizde gordum gibi hatirliyorum)kuzeye,mahallemize gelip 5 latin ile atıştı.Aracina hasar verip defalarca gitmesini soyledik fakat gitmedi.Bu siz iseniz uzucu bir durum.

Biz olmamız mümkün değil öncelikle aktif olan hiç bir üyemin silahı olmadığı konusunda eminim + savannanın birlik içerisinde kullanılması için bezden izin alınması gerek (kişisel aracım).Ve şimdilik latınlerle bi sorunumuz yok

Çevrimdışı Osman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #69 : 25 Temmuz 2018, 11:50:46 »

Ayrıca sokakta bizim rengimizi kullanan bir topluluk var,bulursam ilk aktif çatışmada hepsini indirmeyi düşünüyorum :D