Palomino Creek TarihçesiPalomino Creek, Red County'de orta derecede büyüklükte bir kasabadır. San Andreas, Red County'nin kuzeydoğu bir kısmında yer almaktadır. Şehrin nüfusu 1992 yılında 7,012 idi, ancak çevresi ve konutları nedeniyle büyük ölçüde yükseldi. Mevcut popülasyonun en az 13.506 olduğu tahmin edilmektedir. Küçük kasaba, özel ve toplum merkezli konut için bilinen bir yerdir ve Palomino Creek, kırsal kesimde popüler bir turistik yerdir. Palomino Creek'in posta kodu 21332'dir.
Yorkshire Tüccaları2000'li yılların başında kasabaki birkaç yerli tarafından kuruldu. Tüccarlar genellikle kasaba içinde alım-satım işler yapıyorlardı. Ellerindeki eşyalar bitince araç ile şehire inip rehinci dükkanlarından uygun fiyata eşyalar alıp-satıyorlardı. Yıllar geçtikten bireysel silahlanmanın arttığını ve bunun ticaretinin olduğunu gören yerliler suç oranının artmasıyla beraber kasaba içinde de bireysel silahlanmaya başladılar.
Teknolojinin gelişmesiyle beraber yeni suç türlerinin ortaya çıkması ve suç oranlarının artması sonucunda kasabadaki suç oranı da artış gösterdi. Tüccarlar kendilerini korumak için silahlarını kullanmaya başladılar, bu sadece geçici bir çözümdü. Lisanslı silah alım-satım işinden daha fazla para kazanan Tüccarlar neredeyse bütün gelirlerinden silah alım-satım işlerinden kazanıyorlardı.
Bir süre boyunca para gelirlerinin azalmasıyla birlikte yerel Tüccarlar aralarında yeni para kaynakları tartışmaya başladılar, daha fazla para elde edebilecekleri bir şeyler bulmaya ya da keşfetmeye karar verdiler. Zorunlu olarak Şehire inen Tüccarlar uyuşturucu kullanımının artışını gördüklerinde daha fazla para elde etmek için uyuşturucu alım-satım işlerine girişmeye karar verdiler.
Uyuşturucu işine giriştikleri için kasaba yerlileri tarafından hakaretlere ve çeşitli şeylere uğrayan Tüccarlar yakalanmamak için işlerini kasaba dışına taşımaya karar verdiler. Gündüzleri sivil olarak yaşayacak, geceleri ise Şehire inip ellerindeki satmak için insan arayışına çıkacaklardı. Bu yöntemi kullanmaya başladılar, artık kasaba yerlileri Tüccarlar hakkında çok az şey biliyordu.
Babadan Oğula, YorkshireTüccarlar işlerini, popülerliklerini ve miraslarini koruyabilmek için bir sonraki nesile bütün bilgilerini aktarmaya karar verdiler, belli bir yaşa geldikten sonra işlerini oğullarına devreden Babalar ellerini tamamen suçtan çekiyordu. Suçtan çekilen kişiler kasabada Ailesiyle tamamen huzurlu bir şekilde yaşıyorlardı. Bir sonraki nesiller bu oluşuma "Yorkshire" adını verdiler.